Fluturasi de martie-aprilie 2011 (101)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

strumph, sa-ti fie de bine cumparaturile..cam norocos barbatul asta al tau
of, ce-as mai colinda si eu ..mi-e dor de shopping pana noaptea tarziu ..pana la epuizare..fizica cat si de bani dar ce sa-i faci, nu le putem avea pe toate..ma resemnez si ma mai joc putin cu vlad

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

ei Dya nu iti face probleme de intors se poate intoarce si in ultimul momentsi cu cordonul si-l poate desface...si fiind mai mic bebe are destul loc sa se rotesca
iar de greutate las ca mai are timp sa creasca si daca nu o fi de 4kg..de un 2800-3200 tot se face el. important este sa fie sanatos si apoi sa pape bine ..ca intr-o luna il faci ditamai bebeloiul
eu sincer nici nu vreau sa fie bebe mai mare de 3200....pai ce atat a fost si fiimea si mi se parea bebe ok

poate doar ca ar trebui sa faci eco mai des deacum incolo....
pe nime tot dupa 5 saptamani m-a chemat la control

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

buna burtici cu bebici
nu am reusit sa citesc nimic din urma. de cateva zile umblu pe drumuri dupa concediu si in sfarsit am rezolvat azi. sunt fff obosita si am o lene greu de descris.
am intrat sa va spun ca ieri am fost si eu la eco iar lucrurile nu sunt atat de roz pe cat ar trebui... bebelusul meu e mai micut decat ar trebui are doar 1008 gr si normal trebuia sa fie mai grasut, nu e intors inca sta cu funduletu iar cordonu e in jurul gatului dar e largut. a zis dna doctor ca se mai poate intoarece dar ca normal ar fi trebuit sa fie deja cu capsorul in jos. am intrebat-o daca se poate strangula din cauza cordonului a zis ca nu dar mie tot nu imi place. deci pana la urma e posibil sa facem cezariana ceea ce nu imi doresc deloc. sper ca pana la urma sa se regleze toate.
va pooop pe toate si felicitari la toate burticle care au bebelusi grasuni si sanatosi.

28s cristian cel mai iubit bebelus

nu-ti face probleme cu cordonul..in burtica e in siguranta iar luat individual nu e motiv pt cezariana..sa speram ca se intoarce , nu ? eu zic ca mai e timp suficient, parca pana la 32 sapt se tot misca si rasuceste..dar tu ai cate sapt apar la semnatura ? ca la 28 s parca nu e chiar micut la un kg, nu ? pupici si mult optimism

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Dyadyazuza de ce spui ca bebe nu are greutatea buna?Daca el corespunde ca varsta stai linistita.
Uite in tabelul asta www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart" target="_blank">tabel greutate bebic corespunde intocmai.
Legat de cordon si al meu la 27s avea cordonul in jurul gatului, dar am inteles ca in burtica nu se poate intampla nimic, iar la mine e chiar sub barbie. De intors o sa se intoarca el stai linistita. Daca nu se intoarce ai sa faci cezariana, asta e. Important este ca bebe sa fie bine. Te pup si scoateti gandurile rele din cap

------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

Decathlon da parca este pe la piata resita sau unde aveti voi niste magazine grupate auchan sau real...ma trimitea pe mie odata o prietena de la iasi sa ii iau ceva la fetitza
sau e celalat de incaltaminte cum se numeste deichman????...uff tare rau e sa fii baba gravidaincurc domnule lucrurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

buna seara burtici!
azi am reusit sa dorm si eu doua ore cu piticul...m-am pregatit pentru inca o noapte alba ....dar mi-am facut un plan(daca iar nu pot sa dorm,imi fac manichiura si pedichiura,ca sa treaca noaptea mai repede )
m-am gandit sa va pun si eu niste poze,sa ne cunoastem,ca tot va citesc frecvent,dar din pacate nu reusesc sa intru si sa si scriu.

http://picasaweb.google.com/cristina.792001

si daca vreti,va rog sa-mi dati si mie datele de la albumul comun,pentru ca as vrea sa va vad si eu pe voi.

azi am facut si eu gogosi,dar de post(pentru ca buni tine post si atunci a trebuit sa facem un desert pe care sa-l putem manca toti),au ieist foarte bune asa ca daca va intereseaza reteta,sa-mi spuneti....

Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 29+ Bogdan Gabriel

Mergi la inceput

ptiu , ptiu sa nu va fie de deochi
ce burticute frumoase am vazut
si da viss chiar e burticutza dubla
Simona te sfatuiesc sa nu te mai pozezi in blugii aceia...ai inteles???!!!!!pai vrei sa ne faci sa ne
eu nici nu te cred cand zici ca vai, m-am ingrasat
mai trebuie sa puna poze si Yasmi cu silueta ei si cu un ..panetone

Andreea si tu ai facut o burtica ...are forma ca a mea..adica mai lasata in jos sau nu stiu cum sa zic..poate si de aceea ne dor picioarele

toate burticile vazut..am zis ca imi plac sunt frumoase si nu exagerate..adica numai bune sa tina bebici mari si grasime putina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

mai am inca de citit,dar voiam sa multumes din suflet tuturor pt urarile de bine!!
am intrat si am vazut niste burticute minunate care se plang de kg ,dar care arata superb(o exclud pe roxy la faza cu kg ca ea nu se plange niciodata)...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefy felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cristina_ph frumoasa mamica , frumoasa burtica!! frumoasa familie!!

dino...ce frumos descrii tu acolo spitalul....normal ca ai alta stare de spirit in asa conditii... sa intri mai des la noi.

dya, bb inca se mai poate intoarce...are timp. si bb meu are cordonul in jurul gatului...si fetta la avut la nastere de 2 ori....

am mancat bineeee...bineeee....am terminat si panetone asta ca sa stau linstita in seara asta acum ma bag la spirat/spalat pe jos poate mai ard ceva calorii... ca dmi sigur am cu inca juma de kil in plus

deea, multumesc de raspuns. am baut si eu azi 2 cani. poate mai scot din apa acumulata dupa 2 zile de mancat varza murata

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

mai trebuie sa puna poze si Yasmi cu silueta ei si cu un ..panetone

toate burticile vazut..am zis ca imi plac sunt frumoase si nu exagerate..adica numai bune sa tina bebici mari si grasime putina

super tare ar iesi poza.,.....

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput