Fluturasi de martie-aprilie 2011 (101)
Raspunsuri - Pagina 17
roxy_s spune:
stefy sa fie intr-un ceas bun, sa fiti fericiti alaturi de bebelina voastra

madutza bine ca ai terminat si cu servicul. este mai bine acasa cu cristi
si daa, am inceput si noi AMR-ul dar asa vreau si eu , pana prin 15 februarie nici sa nu aud de nastere. sa stea bebelina in burtica macar pana atunci

alina.n dar ai facut cozonacul cu aluat de chec? sau asa... mai combinat![]()
![]()
S-a intamplat minunea mult asteptata
30+
AMR 9 sapt!!!

dinora77 spune:
Buna, Burtici frumoase!!!
Azi am venit mai devreme acasa, am reusit sa mai citesc din urma shi zic sa va 

macar repede... Felicitari fetele pentru AMR!!! Stefi tie si lui iubi multa sanatate shi dragoste si bineinteles sa fie intr-un ceas bun si cu noroc inelul cu bling-bling

!!!
Pin a mai citi pe aici credeam ca m-am timpit la cap cu foamea ce ma bintuie, dar vad ca mai sunt fete care se pling si se pare a fi normala pofta exagerata de mincare in aceasta perioada. Un Bravo mare si un respect deosebit pentru fetele ce si-au tinut kg sub control... eu sunt mindra posesoare de 10 kg plus pina la momentul de fata, si daca mai iau saptamanal cite un kg ajung sa va intrec pe toate

!!!
Sa va povestesc c-am fost saptamana asta si ne-am inregistrat la spitalul la care vom nashte. Ni s-a facut o excursie in sala de nashtere shi saloane, iar jumatate de ora inainte de excursie a venit o moasha si un medic sa ne raspunda la intrebari. A fost foarte frumos si util. Sala de nashteri e ca o camera de hotel, foarte frumos amenajata, cu muzica pe fon, etc. Exista 5 posibilitati de a nashte: asezata, din picioare, pe pat (culcata), pe fotoliu (in pozitie semiculcata) si in apa. Toate posiblitatile le ai in aceeasi sala si te poti hotari pe moment, cum iti vine cheful.
Vroiam sa va mai zic ca mie doctorul mi-a recomandat pentru eliminarea apei ceai de urzici. Va puteti uita si la marcile nemtesti prin Kaufland, Aldi, Lidl. In germana se numeshte: Brennesseltee. E foarte interesanta teoria despre sare de aici. Multi medici de aici recomanda pentru eliminarea apei consum marit de sare + foarte multa apa, ca. 3 l/zi. Cica are efect mult mai mare decit eliminarea ei totala.
Ah si sa nu uit sa va laud burticile. Sunteti toate superbe, incepind cu cele mici si pina la cele mai mari!!!Va 

pe toate si va doresc sa va ramana bebicii la caldurica pina la termen.
Dino
27+
madutza_bra spune:
dinora,
multumim. super conditii decrii tu acolo de spital. Sper sa ai o nastere usoara si amintiri placute din spital ![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
30+ cu
Catalina Ioana
AMR 9 sapt 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mandreeac spune:
Stefy felicitari iubita, sa fie intr-un ceas bun! Ma bucur ca ai rezolvat si cu caruciorul!
Viss 
burtica, e foarte frumoasa casutza puisorilor tai! Am sa ma duc la un control la inceputul anului pentru ochi! Offfff, mi-e sila sa ma tot duc sa ma controlez.
Roxy te asteptam cu vesti de la dr!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29
Rares Andrei
mandreeac spune:
Dinora bine ca ai mai trecut pe la noi. Minunat ce ne-ai povestit, sper ca dupa nastere sa intri sa ne spui si noua exact cum a fost! Auzi, muzica pe fundal, super!

Madutza 

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29
Rares Andrei
dinora77 spune:
Merci Maduta
!! Eu zic ca cel mai important e sa ne aducem bebeii sanatosi pe lume, in ce conditii (!?) conteaza mai putin. Cred ca si in spitalele renovate din Ro exista conditii bune... Pupici
Dino
29+
dorinut@ spune:
Dinora chiar am vazut o emisiune in care se vb de nasterea in picioare. Cica nasti mai usor ca te ajuta gravitatia. Legat de kg, suntem mai multe fete care am pus 10kg siu avem acesi varsta a sarcinii ca si tine. Asa ca 'wellcome to the club' ![]()
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
Ana-Maria
strumphitza spune:
Ati fost cuminti sper ca eu asa i-am spus azi lu` Mos Craciun
cand m-am intalnit cu el![]()
![]()
Am ajuns si eu acasa rupta de oboseala, doar dupa vreo 2-3 ore de hoinarit prin magazine
ma doare spatele si imi venea sa ma asez din 5 in 5 metri
, noroc ca mai gaseam unde sa ma mai asez pe vreun scaun, dar eram intr-un superstore si alea de la parter de la parfumerii , de la 100 firme de marca ma tot intrebau daca am 1 min liber sa imi arate nu stiu ce oferta , bla bla... ma gandeam,mai bine mi-ai da un scaun sa stau oleac sa imi trag sufletu ca nu mai pot ..gafaiam, si o calduraaaaa in magazine
in magazine super cald si afara super frig ...a si nins tare , cand am ajuns acasa in cartioer la mine, mai la nord asa , zapada peste tot , scartaia zapada sub cizme
ce mi-a mai placut ...sper sa tina, ca e frig si mai spun astia ca o sa mai ninga si maine 

Cand am plecat la shopping ma gandeam ca nu cheltui mult ca eu salvez banutii pentru bubulina, dar cand colo cu atatea magazine, oferte si care mai de care mai faine abia am rezistat
i-am luat o camasa super faina, bleo cu patratele micute albe de la United Colors of Benetton, era la reducere 50%
dar tot o caruta de parale
, niste butoni de camasa de la o alta firma mare
, nu va spun cate parale am dat pe ei ca ma alergati
, un parfum Diesel ca e marca lui favorita si numai cu de astea se da , voiam sa ii iau un Channel dar nu mai rezistam sa stau sa le mai probez ca eram deja super ametita si obosita si spatele nu ma mai tinea, imi venea sa plang de durere
deci am mers la tinta
si un fular dragut , ca dimineata cand a plecat nu a vrut sa isi puna fular ca numai unu are si nu se potrivea la culoare cu camasa si geaca
si i-am mai luat eu unul sa aiba 2 nunate de culori sa nu mai spuna ca nu se asorteaza
si o felicitare frumoasa
si o punguta de cadouri in care sa le pun pe toate si cam asta... cam multe cadouri, si cam multe parale am cheltuit dar ce sa ii fac daca il iubesc mult mult
![]()
si plus ca nu ma mai opresc cand ies la shopping ![]()
![]()
Ufff gata , m-am laudat destul
... ma duc sa mananc ceva si sa curat semineul de cenusa de ieri si sa fac focul in soba ca e tare frig ...si se anunta ca se lasa si mai frig pe seara si la noapte..bbrr, deci foc in soba
...si e asa frumos nins
Revin mai tarziu sa citesc ce ati mai povestit cat am fost eu plecata 

_
Mind the Bump!
25+
Sophia Nicole
dyadyazuza spune:
buna burtici cu bebici
nu am reusit sa citesc nimic din urma. de cateva zile umblu pe drumuri dupa concediu si in sfarsit am rezolvat azi. sunt fff obosita si am o lene greu de descris.
am intrat sa va spun ca ieri am fost si eu la eco iar lucrurile nu sunt atat de roz pe cat ar trebui... bebelusul meu e mai micut decat ar trebui are doar 1008 gr si normal trebuia sa fie mai grasut, nu e intors inca sta cu funduletu iar cordonu e in jurul gatului dar e largut. a zis dna doctor ca se mai poate intoarece dar ca normal ar fi trebuit sa fie deja cu capsorul in jos. am intrebat-o daca se poate strangula din cauza cordonului a zis ca nu dar mie tot nu imi place. deci pana la urma e posibil sa facem cezariana ceea ce nu imi doresc deloc. sper ca pana la urma sa se regleze toate.
va pooop pe toate si felicitari la toate burticle care au bebelusi grasuni si sanatosi.
28s
cristian cel mai iubit bebelus
Deea99 spune:
helou de seara!!!
azi nu am intrat deloc pe forum....nici nu m-am programat la nici un dr. desi aseara aveam planuri marete pt azi
sunt din ce in ce mai lenesa
cred ca de aceea am si colul asta mare,...de la tocit patul![]()
ma bucur sa intru si sa citesc vesti bune
Felicirari Stefy pt logodna!!!
si eu tot carutul verede peg perego il vreau....l-am vazut in kika la 2230lei ...imi poti spune la tine cat este in euroi bine inteles...eu stau cam in cumpana sa dau banii astia pe carut , dar ma incanta ca e usor si se strange umbrela...plus ca se face micut..iar chestiile pe el se ataseaza usor..cum eu sunt si operata....
nu ma prind care este diferenta intre modele, adica cel care ti-l pusese tie in comanda
vai fetelor m-ati emotionat cu Amr-ul vostru.....uite acum o sa treaca timpul..nici nu imi vine sa cred ca deja am trecut de jumatea lui decembrie
am reusit sa vb si eu cu dr. despre nastere/cezariana si ea a facut un calcul si a zis ca in 10 martie...acum eu cand am calculat acasa e cam la 39si 2z...la urmatorul control o sa-i zic sa ia in calcul ca pe fiimea am nascut-o la 38si2z...si poate sa stabilim 2 date
parca incepe sa imi fie frica
andreea nu mi-am luat ciorapi. gugaleste ciorapi elastici
si iti faci idee
eu vroiam sa ajung la farmacia centrofarm de la romancierilor (parca) e si un BRD ....acolo am vazut odata ca aveau....nu vreau sa comand pe net...tu poate ajungi mai repede la farm. asta
pe mine si azi m-a ars piciorul, desi nu am facut mare branza de stat in picioare
Yasmi , eu cand beau ceai de gravide chiar simt ca ma desumflu...m-am facut odata si la 4 dimineata ca-mi simteam si talpile umflate...mancasem varza acra...sau daca beau o cana de ceai/zi, dimineata urmatoare nu ma mai trezesc cu buza de sus umflata
Simona ai dus baietii in parc la moghioros seara?..am inteles ca-i tare frumos. am zis sa o ducem si noi pe fata.parca l-au denumit orasul de craciun
bine ca nu imi faceti pofta ca numai de gogosi si cozonac vorbirati azi
a si de pozici..ias sa merg eu sa va vad cat de frumoase sunteti
eu spre rusinea mea nu mi-am facut de loc pozici de cand le-am facut pe cele afisate deja pe picasa
miercuri cand am plecat la dr. mi-a parut rau ca nu m-am tras in poza ca eram si eu mai mai..cu fond de ten, caci in rest am un ten super iritat (fac dermatita pe fond de stres) si am in jurul gurii si toata barba numai bubite rosii
va pup pe taoate..desi am citit cap asta si mai aveam de felicitat si raspuns si la alte fete, bineinteles ca am uitat
...asa ca sa nu va suparati va dau 

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic