Fluturasi de martie-aprilie 2011 (101)
Raspunsuri - Pagina 16
bb_yasmi spune:
te cred mada ca mai bin e acasa cu puiul tau. la fel simt si eu....si am "vechime" deja 3 ani jumate ![]()
![]()
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
31
AMR 9 sapt!!!!!!!! 

madutza_bra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
multumim!! ne apropiem.....a vazut ce multe gravi au nascut la odiseea de ian-febr??? oare si la noi vor ncepe nasterle din ianuarie??? ![]() ![]() mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31AMR 9 sapt!!!!!!!! ![]() ![]() |
nu, Doamne-fereste....din februarie

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
30+ cu
Catalina IoanaAMR 9 sapt

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
pai mada la sfarsitul lui ianuarie avem in jur de 37 sapt deci nu ar fi ceva iesit dn comun....
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
31
AMR 9 sapt!!!!!!!! 

madutza_bra spune:
io una nu vreau sa nasc decat cand sunt programata la cezariana: 12-13 feb. mai devreme nici nu ma gandesc...mai ales ca am un botez la care tb sa merg pe 29 ian
, nasica cea mai mica 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
30+ cu
Catalina Ioana
AMR 9 sapt 
Poze
stefyapost spune:
salutari burticute 

!! am aparut si eu..
!
ieri am avut liber si ne-am plimbarit toata ziulica si nu am avut timp nici macar sa arunc un oki pe aici ca sa nu am multa munca(de citit
)si vad ca ati umplut 2 capitole asa in gluma...
nu am citit inca totul,dar am vazut 2 AMR noi, roxy si yasmi...felicitari frumoasele

!!! abia astept sa schimb si eu numaratoarea
..
apoi din ce am tras cu okiul acum am vazut ca toate se plang de "foame"...si eu trec prin faza asta
, nu ma mai pot abtine!! ieri am manacat carnati prajiti cu oua okiuri
...EU!!!! care inainte de faza asta a "insarcinelii",si pana sa fiu insarcinata ,daca nu existau carnati nu plangeam...dar ieri am aut o pofta de om nebun,plus ca am gasit la magazinul romanesc cozonac..l-am ras(nu eu singura ce-i drept)...nu stiu ce sa mai fac

am vazut si caruciorul lu' yasmi
..super!! sa il poarte bebe sanatos

in rest nu am apucat sa citesc nimic...dar citesc tot promit si vin cu comentarii
..daca gasesc ceva de comentat
acum sa ma laud si eu la voi![]()
:
sunt logodita ![]()
...m-am logodit...cu inel cu bling-bling
....noi 2 am tot vb de casatorie,el tot ma intreba daca vreau si eu mereu ii spuneam:" m-ai cerut vreodata oficial,cu inel si tot tacamul? nu! ei bine esti "gagicul",nu barbatul meu
...ei bine m-a cerut..m-a dus in pub-ul in care ne-am cunoscut(ca eu la bar,tequilita mi-am cunoscut omul![]()
)si m-a cerut!!

si sa va mai povestesc ce am aptint ieri si va las cu vorbaria multa
....ma duc la magazinul de unde am comandat caruciorul,patutul si alte treburi sa confirmam comanda ca sa ni le aduca....ne mai invartim noi pe langa caruciore le mai plimbam ,le mai incercam...duduita de la magazin se uita pe hartie pe care era scrisa comanda noastra si da sa imi arate inca o data caruciorul,unul crem cu maro....eu:" noi am comandat verde." - ea-"pai la modelul asta nu exista verde" mi s-au aprins becurile
...."cum duduie nu-i verde,cand am fost aici si mi l-au prezentat.mi l-au invartit pe toate partile acum zici ca nu-i verde??? imi venea sa plang de ciuda...eu vreau carucior verde,ubi nu se mai intelegea cu mine,aia nici atat...si ma invartesc eu prin magazin si vad caruciorul meu iubit,frumos si VERDE
..."asta ce-i duduie?" -"asta e alt model,nu ce e scris la voi pe comanda|"...faza e ca eu am comandat ceva http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2010/Pliko+Switch+Modular si pe comanda era altceva http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2010/Pliko+P3+On+Track+Modular
bine ca l-am gasit ca facem crize de nervi si isterie 

gata cu barfa..ma duc la citit din urma

cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 28+
madutza_bra spune:
stefy, Felicitari! sa fie intr-un ceas bun 

. Vrem poze cu inelul cu bling-bling ![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
30+ cu
Catalina Ioana
AMR 9 sapt 
Poze
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess mandreac, mersi frumos pt incurajari...asta e, da...vom face acasa dar tu cum faci gogosile daca nu cu lingura pt ca coca aia e cam moale sa o modelez cu mana...da-mi un sfat pls ca vreau sa fac iar acum Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a |
Iarta-ma , nu ti-am mai raspuns ca am iesit de pe forum. Eu am mai pus faina peste. Sper sa iti fi iesit pana la urma.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29
Rares Andrei
scrish spune:
felicitari stefy pentru logodna, sa fie intr-un ceas bun si sa fiti o familie fericita toata viata!!
asteptam sampania si pozele cu inelul
s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
miki1979 spune:
stefy, felicitari..

la cat mai multi ani fericiti impreuna va doresc..inconjurati de prichindei![]()

mami de Vlad 09.04.2009 si
s29 cu 
dorinut@ spune:
Felicitari Stefy!!!!!
. Sa ne chemi si pe noi la un pahar de sampanie 
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
Ana-Maria

Antonia Nicole - luna a 6 a