Cine vrea sa fie 'sponsorul' meu?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

allinta, foarte bine ca te-ai lasat de fumat. Felicitari! Foarte bine ca te umfli-n pene; si eu o s-o fac in fiecare zi a vietii mele:)
Nu te astept sa te contrazic. Cel mai important este sa ma las (si eu) de fumat, nu sa demonstrez ca am dreptate.

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Ah, tie ti s-a parut ca m-am umflat in pene, cand de fapt, ti-am raspuns la mesajul tau in doi peri.
Nu-i bai.

Succes in renuntarea la fumat. O faci pt sanatatea ta si a celor dragi.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Draga Mihaelka ieri nu am fumat nici macar o tigare!!!
daca ma las de fumat ma imbat!
A fost destul de naspa ieri dar ma tot gandeam "daca fumez o tigare va urma inca una si inca una si uite asa ajung iar la 2 pachete"
Acum dimineata e cel mai urat ca nu imi gasesc locul dar am luat o punga de seminte si mai imi fac de treaba. Nici cafea nu am mai facut dar daca se poate sa renunt la amandoua de ce sa nu o fac. Si apoi nici nu m-am mai trezit asa de obosita ca inainte.Cred ca i-a spart gingia lui asta mic ca nu a mai urlat peste noapte.
Nu stiu ce dinti ii mai ies ca nici nu ma pricep si nici nu ma lasa sa-l caut prin gura. Cred ca il doare asa ca l-am lasat in pace indiferent de ce dinte e, e bine venit.
Sper sa rezist si azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Nu-i mai ziceti Mihaelkai de dinti albi si ten frumos, ca ea le are pe astea :) (chiar daca fumeaza ).
Mai ziceti-i de plamani si laringe .

Mihaelka, te astept cu raportzelul diseara .

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

bravo, narcisa! Tine-te tare!

denizel, esti ataaaat de draguta! Vin diseara cu raportul.

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui narcisam102

Draga Mihaelka ieri nu am fumat nici macar o tigare!!!
daca ma las de fumat ma imbat!

narcisa succes, dar vezi sa nu dai in alcoale mai apoi

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

I-am zis io de plamani la jocul cu carti si s-a prins

Ma mai gandesc la laringe - stiti vreo sinistrosenie cu laringele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Laringele, ca laringele. Cancerul de buza e mai naspa.

Mihaelka lasa-te de fumat!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Narcisa,felicitari,si sa nu uiti ca e de ajuns un fum ca sa o iei de la capat.Sa zicem ca primele zile ar fi mai grele,mie de dimineti imi era frica,tu ai trecut deja de prima.Deci esti nefumatoare.
Mihaelka,hai ca iti zic eu de plamani daca vrei.Deci,incep sa nu mai pot respira bine,era perioada polenului de plopi.Ieseam la tigara la scoala si cand trageam din tigara probabil trageam si polen si tuseam de imi ieseau ochii.Am mers la medicul de fammilie care dupa ce imi pune stetoscopul(asa ii zice?) pe spate imi spune ca eu si fumez,nu?M-am cam socat atunci ce deja se aude.In fine,am fost diagnosticata cu astm.Nu fu asa de rau,doar ca tuseam dimineata cam jumate de ora,dar ca un fumator de ala inrait.Si cand schimbam mediul de la cald la rece.Si la praf si polen.Crize nu aveam dar tot foloseam spray-ul de vreo 2-3 ori pe zi ca suieram.
Mi-am acceptat soarta,aveam astm,tigara era in continuare prietena mea cea mai buna.Si tusa de dimineata.
Cand m-am lasat de fumat fusesem racita in saptamana de dinainte.Si ramasesem cu un pic de tuse.Am tusit destul de mult cam doua saptamani dupa ce nu am mai fumat,eu am spus ca sunt ramasite de la raceala,nu le-am bagat in seama,doar eram obisnuita cu tusitul.Si apoi a disparut tusea de tot.Si cea de dimineata,si cea de frig si toata.Si suieratul.Nu mai am nici cel mai mic siptom de astm,habar nu am daca mai sunt considerata asmatica sau nu.Inainte aveam cate un spray mic in fiecare geanta,ok,sunt si putin ipohondra,acum nu mai am decat unul in casa pe undeva.E clar ca la mine erau strans legate.Am incercat sa citesc pe net de fumat si astm dar prea mult chestii nu am gasit.
Fetelor care va lasati incepeti de pe acum sa incercati sa preveniti constipatia.La mine a fost groaznic.In primul rand ca am asteptat sa se rezolve de la sine vreo saptamana.Si am ajuns la supozitoare ca nu mai puteam iesiidin casa.La mine au functionata taratele,semintele de in si macinate si intregi.Dar tot am impresia ca mi-a trecut decat cand si-a revenit corpul si ceea ce am facut eu nu l-a ajutat prea mult.La mine a durat cosmarul vreo 2 luni si tin minte ca ziceam ca daca am 6 luni de nefumat si constipatia mea e tot asa de naspa ma apuc de fumat.Dar eu si inainte de a ma apuca de fumat aveam probeleme mari cu mersul la baie.Si ma gandeam ca acum o sa o iau de la capat.Dar vad ca e ok,mi-am schimbat mult si din stilul de viata.
Poate ar trebui sa facem un club al fostilor fumatori pe DC ca vad ca suntem destule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Spre deosebire de Ilinca eu nu pot sa fumez nici macar 1 singura tigara, daramite 2,3,4, fara teama de a redeveni dependenta. Doar asa m-am reapucat de fumat de 3 ori dupa pauze lungi, acum nu mai fumez de 1 an si 9 luni si inca nu mi-am doborat recordul anterior, deci inca ma simt vulnerabila. Pe de alta parte dupa aceste experiente esuate am inteles intr-un final ca nu exista O SINGURA tigara ci doar PRIMA tigara asa ca atata timp cat stau departe sunt in siguranta

Total de acord! La asta m-am gandit si eu cand am citit mesajul Ilincai. Stiu prea bine ca, din momentul in care as fuma o tigara, sunt din nou pe drumul spre dependentza. Nu mai fumez de aproape 14 luni si m-am lasat datorita sarcinii. A, si tot cu ajutorul cartii mai sus pomenite ("In sfarsit nefumator" parca se numeste...)

Mergi la inceput