Albinute & bondari mar-apr '07 (153)
Raspunsuri - Pagina 17
martutza spune:
LA MULTI ANI SARBATORITLOR DE AZI MICI SI MARI,Gabi si tatal si sotzul Manuelei,Ioana si celelalte Ioane si Ioni.SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI.
FELICITARI MADY.SA FIE INTR-UN CEAS BUNA,SA FIE SANATOS SI MANCACIOS.
Am vazut poze cu Maria si parintii si cu Stefan si Ioana.Sunt absolut adorabili.Nu l-am vazut pe Rares pe schiuri.Roxana poate imi dai si mie link-ul sa ii arat lui Victor.Eu toate pozele le vad cu el si i dau exemplu pe copiii care fac lucruri speciale.De es acum vrea sa modelam si noi ca Maria cu lut si sa faca jocuri pe calculator ca Alex.
am o maraita in pat
numai stau
Victor nu-si roade unghiile dar, mai nou vrea tot ce face cea mica.Daca am pus-o pe burta mea sa dea gazele afar dupa ce amasezat-o in patul ei a vrut si el sa stea pe burta mea
; a vazut-o ca mai baga degetul in gura il surprind ca mai baga si el degetul in gura.In plus nu-l mai certam si nu-l mai altoim cand facem prostii,ne-am "perfectionat" metodele
si acum face kk l awc si mananca singur ca sa poat amerge de pe 1.02 la gradi (daca avem cui da spaga) insa are momente cand ne cere efectiv sa-i da o palma la fund sau sa-l certam ca sa planga.Acum 2 minute se tragea de par si l-am intrebat de ce si a zis "ca sa ma doara"
.
L aparti bune si amuzante ar fi ca a inceput sa manance sarmale cu mamaliga dar fara varza (zice el ca eu ii strecor firiosare in carne)ca "nu-mi place carnea infofolita"
si mai nou ne canta seara sau ne spune poezii dar din cele inventate nu din cele care i le spun eu si mai canta cantece de muzica populara gen "Ioane,Ioane" sau "sanie cu zurgalai" nu stie toate cuvintele dar canta daca i ajutam.Asta cu populara de la mam i se trage.
Acum merg sa alaptez matza ca vine ora mesei si e cumplit singura...unul vrea sa suga,altul vrea la wc sau sa manance si nu poti sa le dai ignor.Asa ca mult curaj Tzuna.Mai vorbim cand veniti pe la noi despre asta.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
rein spune:
La multi ani, Ionei si Ionele!
Sa-mi traiasca si al meu (Ioan-Calin) care ma dixtreaza de ieri cu o amigdalita pultacee. Musai antibiotic. Si de ce? ca se ascunde pe balcon in frigul de afara printre rufe inghetate. Io am balconul inchis dar e frig ca afara, ca nu am caldura in el.
Isi canta singur de dimineata 'Laaaa mutzi aaani, Onel Cain taiaca!'
magdutah spune:
Multi ani sanatosi tuturor sarbatoritilor !!!
Al mare al meu a mers azi la gradinita vesel si dornic. Al mic s-a intors pentru prima oara pe burta ![]()
Acum ma uit sa vad ce se da in tara pentru intarirea imunitatii . Ca aici nu se da nimic ... si parca as incerca si eu ceva sa nu fiu mai prejos !
In rest totul bine . Ne bate gandul sa ii taiem si noi polipii lui Matei, dar mai intai sa vedem daca vrea ORL.istul. Caci medicul pediatru a spus ca el nu poate vedea si nici hotara asta !
Pupice ! Ma duc sa trezesc puturosul mare , ca cel mic are inca voie sa doarma 
carmenefr spune:
La multi ani sarbatortilor de astazi!
sa fiti sanatosi si voiosi si norocosi si fericiti ! am zis o urare... ![]()

Ma duc si eu sa pregatesc tortul roz si tortul serios ![]()
Crina_mio spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi mici si mari
!! Sa fiti cu totii sanatosi si voiosi!
La multi ani tuturor pentru 2011, sa aveti un an plin de dorinte implinite! Sa-i aveti intotdeauna pe cei dragi aproape de voi iar bucuriile sa va insenineze inima si sa va apere de amaraciunea din jur.
Mady - ma bucur pentru tine ca incepi anul cu o asa veste minunata.
Va pupam pe toti
C&M
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madybulancea Hai sa va spun ceva ce am aflat de Craciun....o sa mai am un bebe!!! ![]() Poze Razvanelu vechi poze razvanelu noi |
Felicitari Mady!!! Sa ai parte de sarcina usoara!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Rebiana27 spune:
La multi ani tuturor celor care si-au sarbatorit ieri onomastica!
TZUNA nu vrei sa optezi pentru epidurala? In cazul meu a fost mana cereasca, dupa o prima nastere ce a lasat urme adanci si dureroase, a doua nastere a fost dumnezeiasca. Nu am simtit decat f putin procesul de coasere al epiziotomiei si nu am avut probleme cu aceasta dupa aceea. La prima nastere, nu stiu daca va amintiti, cat am patimit dupa nastere ~ la botezul lui Luca inca ma chinuiam sa ma asez pe un scaun fara sa fac grimase.
Maria il va accepta foarte bine pe bebe; copiii au o deschidere sufleteasca fantastica.
La multi ani buni si frumosi sotului!
KITTY episoade de ros de unghii are si Luca. Observ ca s-a mai potolit la gradi dar nu definitiv. Are preferinte spre anumite unghii… pe acelea nu e nevoie sa le tai niciodata.
MARTUTZA asemeni lui Victor face Luca. Copiaza anumite gesturi ale Marei pentru ca observa ca ne face placere cand le vedem la ea (gen: mers in patru labute, vorbit bebeluseasca, zambetele ei cu gura larga dar dintii stransi etc).
Mi-a fost extrem de greu, ca si tie, singura, cu amandoi cand avea Mara putine luni. Stateam prost la managementul timpului insa pe masura ce crestea Mara, reusea Luca sa inteleaga si sa vrea ce ii cer. Acum mi se pare simplu sa ma ocup de amandoi si in timp record.
Vreau sa vad si eu pozici cu Tzuna/Maria si Roxi/Rares/Horia. Cine se indura? 
Mami de doua minuni: Luca si Mara
roxanici spune:
oo. daaaa, tzuna epidurala facut si la mine diferenta....zburdam dupa ce am nascut....in fine eu nu am avut chiar epidurala ca am ajuns tarzior la spital dar oricum ceva ce si-a facut efectul imediat si a fost rupta din rai pot sa zic
hai la cafeluta!
io cred ca ma prega sa merg la piscina sa ma balacesc
Kitty spune:

La multi ani Ela!! 

Sa ai un an bun si fericit si sa ...dai mai des prin stup!
Discutiile despre doi copii..imi amintesc de primele luni dupa ce am nascut ni se parea greu, dar tot timpul ma gandeam cum trebuie sa-i fie Elianei cu 3 copii mici
si ma miram ca ea nu se plange. Probabil nu avea timp
Eliana mi-e dor de tine! 
Influenta desenelor animate asupra Giuliei: Raaauuul, iti interzic sa ma mai sperii!! Esti un neghiob! 
Raul te provoc la confruntarea Shaolin!
Vroiam sa plecam la schi dar starea partiilor din zona nu ne lasa. Cred ca ne consolam cu o piscina si un patinoar.
Rebiana, pozele Tzunei sunt aici http://entertainment.webshots.com/photo/2105180260096653195ScvXAr
cu Rares n-am cum sa te ajut, doar duamna Roxi poate.