Albinute & bondari mar-apr '07 (153)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! ELA!

Sa fii sanatoasa si fericita!

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani cu sanatate Ela !
Belea copiii astia: Anastasia acu vrea la gradi, plange chiar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

La multi ani Florentina .SA fii sanatoasa,norocoasa si mamica fericita a doua oara.Sper ca nu ai mai intrat la zumzait pentru ca vrei sa-l ajuti pe D-zeu sa-ti implineasac dorinta de a avea o a doua sarcina buna si cu bebe sanatos.Succes.

Rebiana mersi de incurajari......sa-l vad pe Victor mergand din nou in patru labe mi-ar ridiac parul pe spate ..oricum in fiecare sear azice ca e bebe si se miorlaie sa-l duca cineva in brate in pat.Iar cand e obosit e jaleee....nu ne mai intelegem cu el ca vrea sa stea numai calare peste cea mica,vrea de ex sa faca kk exact cand constat ca a facut si cea mica sau cand vreau sa-i fac baie fetitei, sa numai zic ca vrea sa o spele si el si se balaceste in copaita ei cu mainile si ii toarna apa pe cap mai ales daca ii zic ca azi nu-i facem baie si pe cap (ca avem cam 19grd in camera si ii fac de 2 ori/sapt nu zilnic)...sper sa-si revina.

Pentru viitoarele mamici de bb2....sper sa va fi emai usor deoarece ai vostrii sunt mai mari si mai intelegatori si in plus merg ziua la gradinita asa aveti timp doar de voi si de cel mic/cea mica.

Il ducem si noi l agradi din februarie.Sper sa nu o perceapa ca o pedeapsa

Carmenfr...sa pui poze cu tortul serios si cu cel "neserioz" ca stiu ca esti mare mestera la bucatareli sa vada si ochiul meu minunatiile...ca duamna Kitty m-a torturat cu torturile ei.

Ce face Ioana? e Ok? ...ea nu prea lipsea de sarbatori de aici.

Magdutah pentru imunitate se dau in special produse cu propolis si vitamina C,produse cu echinaceea sau pentru cei slabiti se dau produse gen pseudovaccin:Lantigen B,Bronhovaxom,etc.

Pupici.
Mer sa spal manjii ca cel mare merge maine la o petrecere la un loc de joaca din Afi si ma rog de acum sa fie cuminte si nu jigneasca ceilalti copii.
O seara buna si weekend linistit.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani Ela

O sa va pun pose cu tortul teodorei, doar p-ala am reusit sa-l fac, ca daca ma apucam si de cel serios, la 12noaptea, mi-o luam de la vecini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna si La multi ani!

va doresc un an nou plin de tot ce va doriti si in special sanatate pt toata lumea!
va multumesc pt mesaje!

La multi ani tuturor sarbatoritele/sarbatoritilor fie cu nume, fie cu ani!

cel putin in prima parte a anului voi fi mai mult absenta din stup. sa-mi pastrati un loc caldut ... voi reveni cu siguranta.
stati linistite ... nu nasc!
ma regasesc, ma adun, ma reorganizez si imi traiesc viata la 30+ ani asa cum imi doresc: punand accent doar pe persoana mea. si pe matei, evident.

Matei e bine, sanatos (sa vedem cat il tine). merge la gradi si isi doreste sa cante la pian. urmeaza sa-l duc la cateva sedinte cu o profesoara sa vad dc e doar un moft sau chiar are inclinatie. are unul de jucarie si toata ziua imi canta la el, dar nu este multumit deoarece: mami! nu suna chiar bine ... trebuie sa-mi arati tu! cum eu nu stiu ... cerem ajutor specializat!

va pup cu drag si stau cu ochii pe voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

cel putin in prima parte a anului voi fi mai mult absenta din stup. sa-mi pastrati un loc caldut ... voi reveni cu siguranta.
stati linistite ... nu nasc!
ma regasesc, ma adun, ma reorganizez si imi traiesc viata la 30+ ani asa cum imi doresc: punand accent doar pe persoana mea. si pe matei, evident.

Oricare ar fi motivele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

IOANA- succes baiatului la lectiile de pian. Cine stie ce geniu ascundeti. Auzi la el sa nu sune bine pianul de jucarie... Nu cred ca gandeam la asa nivel la varsta lui.

Va multumesc din nou pentru raspuns fetelor. Epidurala.... da vreau si eu dar dr mea nu prea vrea. sa mai vedem de acum dar de gand sa o bat la cap sa accepte epidurala sau alt anestezic local pentru epiziotomie. De ce nu vrea ea epidurala? Pai motive ar avea si cel mai important e ca sunt mica d einaltime, nu prea lata in solduri si se pare ca fac copii maricei. Maria a avut 3,350 kg iar bebe 2 ar putea fi putin si mai mare.La prima nastere i-am acceptat usor explicatiile cu marimea mea, copil mare, risc de forceps.... Si acum e la fel adica nu vreau sa fie nevoie de forceps Doamne fereste dar nici sa simt ce am simtit la prima epiziotomie nu as mai vrea deci ramane de vazut ce solutii gaseste.

ROXANICI- m-am gandit la voi acum in week-end. asa ma manca mana sa te sun si sa-l cunosc si eu pe Horia mic dar imprejurarile nu au tinut cu mine. Am fost in vizita la niste prieteni undeva in Tarlungeni, intre Sacele si Brasov si eram relativ aproape de Brasov dar a fost o vizita facuta pe fuga iar ieri (ca azi am plecat pe ploaie torentiala de acolo) am profitat si noi putin de zapada de acolo din sat (de fapt din padurea ocolului silvic) si cu asta ne-am umplut ziua. Poate mai ajungem cu alta ocazie desi nu prea curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna dimineata! Multumim din suflet de urari!
N-am mai intrat pentru ca am tinut-o tot intr-o petrecere si am fost la ai mei.
Am vazut poze cu copilasi superbi! Evident ca pe Rares iar l-am ratat .
Felicitari Mady pentru sarcina si sa fie cu noroc si sanatate!
Tzuna, jos palaria!
De azi am dus-o si pe Thea iar la gradi. Ea s-a tot obisnuit ca e ziua ei mereu. Ba Craciunul, ba sfanta Teodora pe 29, ba sfantul Ion. Si ar vrea ceva cadouri in fiecare zi de acum. Mare soc pe capul ei ca mai putea fi si ziua mea .
Va cu drag pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

La multi ani! apar si eu in sfarsit la net... ca deh, ne-am mutat la casa noua, si mai dureaza pana ajungem sa avem tot ce ne trebuie

He he, la Berry am invatat si eu sa inot, acum 2 luni instructorii sunt ok, l-as duce si pe Alex acolo (el a facut ceva si in timpul sedintelor de hidroterapie la recuperare).

In rest, poze n-am vazut, si n-am citit prea mult. Ah, Mady, felicitari si sarcina usoara!
(paranteza: eu am ajuns la concluzia ca al doilea copil il fac numai daca il potrivim in asa fel incat cand face el un an si ar trebui sa ma intorc la serviciu, Alex sa mearga deja la scoala ca gradi pentru amandoi clar nu ne permitem, si la ratele pe care le avem nu pot sta acasa pe doar 6 mil... ma rog, eu n-am prins nici la Alex cei 85% din salar, iar la bafta mea nu cred ca prind nici de acum incolo...)

Am ceva treaba, revin mai incolo.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

KITTY - multam' pentru link. M-am delectat cu poze superbe de copii minunati.
TZUNA v-am admirat in poze (Maria - soricica; mami cu burtica frumoasa; tati si Maria pe gheata de la parau)
IOANA
DIANA sa va fie de bine mutarea la casuta voastra. S-o stapaniti sanatosi!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput