Albinute & bondari mar-apr '07 (153)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Mady, ma bucur mult! sa fie bine! cred ca mama ta se va bucura si mai mult!

Tzuna, la mine a fost pe sfert toata durerea si perioada refacerii la a doua nastere fata de prima. Ambii au avut 3.5kg si au iesit tot pe acolo. O sa fie bine.

Ma Siuta, tu parca aveai si bona. inseamna mult.

Kitty, nu aveau copiii casti pe urechi si ochelari de apa? ca aici unde zic eu cica asa ii primeste.

Mai Mady ce ma bucur...

Ioaninaaa! Ionikaaa! Johanaaaa! Joooou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Mady FELICITARI! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara sa nasti usor un bebe sanatos! Ma bucur mult pentru tine!

Asta era urgenta!

Nu am vazut poze si pana duminica nu cred ca apuc ... serbam si noi sf Ion (tata si cu mine) si am facut ceva pregatiri .. azi prajituri maine niste salate si samabata le vom hali pe toate ...

La Multi Ani Ioanelor Si Ionilor! Sa fiti sanatosi sa aveti petrecere frumoasa alaturi de toti cei dragi!

Aaaa ... mai era cu rosul unghiilor ... pai cam din primavara trecuta daca nu mai demult Tudor face chestia asta. Daca nu ma insel Elpower pusese link cu solutia de la Mavala si i-am dat repejor cu ea. Pentru inceput a fost ok ... nu ii plecea gustul si parea ca a renuntat. Dar apoi s-a obisnuit cu ea si a continuat. Nu stiu ce altceva sa incerc. Am stat si i-am explicat in fel si chip dar nu am ajuns la nici un rezultat. Ii spun uneori cand ii tai unghiile Biancai sa se uite si sa vada ce frumoase sunt unghiutele ei si uite cum le taiem si ramane frumos si uite ca Bianca sta si nu o doare .... si ce daca? Imi spune ca nu e adevarat ... ale lui sunt frunoase si ale ei urate.

Am scris alambicat ... ma duc sa ma culc caci sunt franta ... m-am indragostit de un blog culinar si nu ma opresc din incercat n-spe mii de retete de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Fetelor care ati nascut si al doilea copil, va multumesc mult pentru incurajari. Pe asta ma bazez si eu ca voi reveni repede acasa (cu Maria am stat 1 zi si jumatate in maternitate) si ca organismul meu se va reface repede ca doar stie deja despre ce-i vb si nu am facut nici macar 30 de ani deci ar tb sa mai aiba resurse.

STEFIMIC- am vazut poze f frumoase cu 2 copilasi super draguti si o mogaldeata absolut adorabila. Sa-ti traiasca!

In seara asta am fost in Decathlon ca sotul meu se serbeaza maine (ziua de nastere nu de nume) si vroiam sa-i iau o bicicleta sa o inlocuim pe cea furata in vara. Am vazut, ne-au placut dar el nu s-a lasat convins si am plecat acasa fara dar cu promisiunea ca o vom lua in primavara. Plicul a fost sigilat si speram sa nu intampinam probleme financiare prea mari si sa cheltuim toti banii. Maria cred ca si-ar dori sa mergem numai in Decathlon de acum. A mers cu o bicicleta, o trotineta, a incercat un steper, o trambulina.... distractie mare pe ea. A, si nu va spun cum a mers imbracata. Asta pt ca taica-su a spus ca e haioasa, mergem cu masina si el o ia asa. Imi venea sa-i bat pe amandoi dar ii iubesc, erau simpatici si m-am abtinut. Asa ca gaza era intr-o salopeta subtire de raiat gri, cu o bluzita roz pe dedesubt si palarie din in roz. Incaltata cu niste ghete (slava Domnului).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

La multi ani sarbatoritilor zilei! Sa aveti o zi plina de caldura celor dragi!

La multi ani, sot de Tzuna!

M-am uitat cu drag la pozele sclipiciosilor Catalinei tare mi-a placut asta: http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/IoanaStefimic?authkey=Gv1sRgCMi1l5j6vq_p3gE#5558000806816341666

La inot, ba da, au purtat ochelari si casti, dar tot isi mai scoteau ochelarii din cand in cand, ba sa si-i aseze, ba ca s-au aburit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza......Va multumesc mult!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

LA MULTI ANI DUAMNA JO!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

si in special cumatrei mele, Jo....Hepi bafdei tu iu!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Ioanelor, Ionilor si sarbatoritilor de azi !
E si ziua mamei mele de nastere si a promis ca vine cu o prejitura buna duminica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de astazi si mici si mari.

Maria m-a trezit cu noaptea in cap- motivul :e ziua lui tati si sa-i facem tort. Ce tort? Eu pregatisem surpriza cu bicicleta -tort ioc ca sotul vrea liniste si m-a rugat sa nu organizez nimic. Maria nu si nu ca sa-i facem o prajitura mica macar si sa aiba musai lumanare. Am verificat frigiderul si am gasit o budinca de gris cu sos de cirese. M-a salvat ca am rasturnat-o pe o farfurie, i-am pus lumanare si i-am cantat sotului La multi ani impreuna cu gaza dupa care m-au lasat sa ma pregatesc si sa plec la serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare fetelor, multumim frumos pt vizionarea pozelor si aprecieile aduse piticilor mei.

LA MULTI ANI! sarbatoritilor de astazi, tuturor celor care poarta numele de SF. ION.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput