Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(143)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

aaa, sa intreb si eu mamicile:la contractii se intareste toata burta sau doar pe zone???

37 KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Foxy, toata burta si ti se pune un nod in gat, simti ca nu mai poti respira.

Patricia, nu mai baga in seama! Noi sa fim sanatosi!

Abramburika, David e mai bine...bubitele s-au uscat, acum astept sa cada cojile... si sa iesim afara

mami de David si 38+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey burticute si mamicute!
Felicitari Carmen, felicitari Codruta pentru domnisorele Elena si Maria Sofia! Sa fie sanatoase, cuminti si papacioase!!!

Multumesc fetelor ce mi-au raspuns in legatura cu furia laptelui.
Astazi ne-am trezit ca nu mai avem nici buricut... ce bine e acum!!!

Din ce am retinut ca ati mai discutat...
***tampoanele pentru lohii - eu cred ca am facut peste 50 pana acum... si mai trebuie sigur... ca atunci cand zic ca gata... nu mai e asa rau - iar incepe sa curga muuult. Si eu as fi preferat tampoanele normale, fara dar si poate. Am incercat dar plasticul ala nu-l pot suporta - inca. Asa ca voi confectiona in continuare!

***concluzia mea e ca bb sughita la fel de mult si acum cand e afara, pe cat de mult a sughitat in burtica! Pe mine m-a innebunit al meu. Daca nu sughita de cel putin 3 ori/ zi - nu sughite deloc!

***contractiile intaresc toata burtica (atat cat se intinde uterul) si creeaza asa ca o presiune. O sa-ti dai tu seama singurica ca alea sunt, nu vei avea dubii!

***Hai Ralu, hai Angie - va asteptam cu vestile bune!!!

***Simo speram ca te simti mai bine pana acum, ca "ai prins puteri"! Refacere usoara si multi !

Va mai multumesc odata pentru galeria frumoasa care mi-ati facut-o. Acum citesc din urma, partea cu incurajarile.

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor in urmatoarele trei zile o sa fiu cam plecata ca particip la un targ hand made, asa ca sa nu ma dati la disparuti

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 36 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

bafta mare, sa ne vii cu impresii!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor in urmatoarele trei zile o sa fiu cam plecata ca particip la un targ hand made, asa ca sa nu ma dati la disparuti

Succes

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Salutari gagici!
FELICITARI CODRUTA!

Am vorbit azi cu dr Simonei,cica i-a dat drumu acasa si se simte bine.N-am sunat-o,ca ma gandesc ca e f ocupata.

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 30 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Irinuka, ce frumos doarme ingerasul Patrick!

Patricia, cand mergi la Ionel sa vezi ce decideti?

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Poate intra Simo sa ne zica ce si cum... Ce repede i-a dat drumul!! Mai ales dupa cezariana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ioana luni am programare sunt curioasa ce face bebita mea

Irinuka cum esti cu furia laptelui?esti mai bine?imi pare rau ca am ratat ca ai scris asta, ca poate te ajutam, nu de alta dar si eu am trecut prin asta si stiu cum e. Daca mai ai nevoie de sfaturi, sa imi zici te rog, poti sa ma si suni, ca stiu ce inseamna

Mergi la inceput