Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(143)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Laura sper ca nu e adevarat ca o sa sughite la fel si cand se naste ...ca la cat de tontoflina sunt eu ma pun in popou si plang langa el

32 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Pai finutul meu are 8 luni si cand era in burtica sughita si acum la fel. Eu una m-am speriat cand al meu sughita cate 5-10 min incontinuu, dar m-am obisnuit de acum. Imi dau seama daca si-a mai schimbat pozitia sau nu. Asa stiu ca e cu capul in jos ca il simt fie in stanga, fie in dreapta sub buric.

Laura

36+ cu AMR 27 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lorich daca citesti primul cap de la inceput iti vei da seama ca de mine vorbesc, de aia care a aparut la tv si trebuia sa nasca pe 4 ian, etc....Si oricum nu mi se pare ca trebuie sa judece nici pe cine naste cu 2 sapt inainte, nu stii ce e acasa la ele, nu stii ce e in fam aia, etc, nu imi place sa judec oamenii fara sa stiu toate datele problemei

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 36 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Abramburika am vazut ca ai scris acolo, nu era vb de tine, ideea e ca respect parerile altora dar sa nu fie cu atac la persoana, ca acolo era, ma faceau in fel si chip. Nici eu nu sunt de acord cu nimic planificat, dar oricum la a doua cezariana se planifica nu?nu ma pot apuca contractiile la sibiu si sa le suport pana la brasov ca sa imi faca ceza acolo, din cate stiu sunt riscuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Patricia asa este, asa este! Nu trebuie sa judeci, ma crezi ca de cate ori am facut-o m-am ars? Ziceam "cum , io cu bebe in pat..vai...X-uleasca ce gresesti..." vine Robert, chin luni de zile..e la noi in pat acum; zic "cum a putut sa vina Xuleasca cu copil racit la intalnirea cutare?" ..poc si noi duminica cu muci la intalnirea de bebi, ca dehh.cu gradi..nu s emai ususca nasucurile; de aia zic, si eu ca si Ambramburica sunt pro sa-l lasi sa hotarasca el cand vine, daca nu e in suferinta fetala nu intervii...da da, Doamne, de unde stiu eu ce-as face? mai ales cat de mult imi doresc si am nevoie sa stau cu ea 2 ani. Vorbeam si cu sotul meu, sincer chiar si eu cu DPN 15 ian nu stiu ce as face daca as fi in sitiuati asta.

N-am citit prima pagina, cred ca te simti rau daca vorbesc despre tine, dar sunt pareri, nimeni nu stie ce-i in casa ta. Trebuie sa nu acorzi atentie, sunt pareri exprimate "la rece", in realitate numai cine este sau afost pus in situatia aia ar treb sa ridice piatra.
Te pup si inca o data nu supara pe bebic din burtic!

(mai stii cand ai fost la tv-interviul telefonic? )

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Patricia lasa-le sa comenteze ca la cata minte au nu poti cere mai mult. nu mai agita bebelina pt niste prosti.

Laura

36+ cu AMR 27 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Patricia hai ca am citit primele 2 pagini ale primului capitol; deci ai vazut - oamenii in general inteleg despre ce e vorba, ca da-stirea respectiva e ciudata si neadevarta-cautare deupa senzational- nimeni nu-si pune sanatate copilului in pericol pt bani.
Probabil ca mai tz a evoluat in rau subiectul..nu stiu...ignora si tu. Am o ciuda d emor..ca tu ai fost asa curajoasa sa vorbesti, sa -i lasi s ate filmeze.

Aaaa..inca ceva..sa stii ca mie (prin natura jobului treb sa analizez mult) mi s-a parut ca si stirea in care ai aparut tu a fost usor tendentioasa graba strica sarcina sau cum i-au zis? Sincer, mi s-a parut ca fix de acolo a existat o prezentare cam negativa.

Ok, nu mai zic nimic decat...noi s afim sanatosi!

Fetelor, am tras o fricaaa....am auzit zgomote la tevi, apa curgand..apoi peste ceva timp caloriferele reciiii...a scazut imediat temp in camera cu 4 grade!!!! panica, ce mai...mai ales ca s-a anuntat un ger..vb cu sotu sa vedem incotro o luam...cand colo, aflam ca e o golire controlata, prt ca nu era umpluta instalatia prea bine....uoff..[emoticon care-si sterge transpiratiile reci de pe frunte]

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Lorich asa este, in stire nu se specifica ca eu fac ceza oricum, nu ca aleg eu de nebuna sa fac, in fine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu nici nu mi-am dat seama din sb respectiv ca ar fi vorba de tine, aia care a aparut la TV. Am raspuns pur si simplu la stire.

Da, a doua cezariana se planifica, presupun (nu-s medic, nu ma pricep). Cezariana in general se planifica, de aia e o operatie ca oricare alta. Insa era vorba daca e cazul de cezariana (nu ma refer la tine, ci in general), daca sunt motive reale pt. o astfel de nastere.

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

V-am spus fetelor, eu am citit tot. si primúl capitol. si de la discutia de baza s-a ajuns la balarii si povesti(vesnicul motiv de controversa intre sistemul romanesc si cele din alte tari).
Hai stati linistite si nu va mai lasati agitate de o presa de cacao ce nu-si gaseste subiecte!!!

37 KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului

Mergi la inceput