Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(143)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Da, suna bine si eu tot cam de astea am- de Craciun vine mama, cand nasc - vine mama, ca baby sitter si ca bucatar si calcator de rufe si aspirat de covoare si tot...
Deci... tinem pumnii sa stam cumintele pana la serbare, da???

(eu ieri am zis ca nasc acolo, atata m-a foit Robert, ca voia pe scena ..cu toate grupele, deh... artist innascut)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Merci, stiu ca ma intelegi . Da, tinem pumnii, strangem din dinti (si din altele ) si asteptam cuminti pana dupa serbare.

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Buna ziua fetelor!
Azi am fost puturoasa, dar doar pe forum. Am trebaluit pin casa (cat ma mai tine burtica) si am intrat sa vad si eu daca a venit bebe Elena si cand colo, gasesc 2 bebei in loc de unul!

Asa ca FELICITARI CARMEN SI CODRUTZA!!! MULTE IMBRATISARI CATRE PROASPETELE MAMICI SI CATRE BEBEII LOR!

33+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Am bagat un somn...si voi pe aici
Ce ninge afara...

Patricia i-a nu mai baga tu toate prostiile tuturor ofuscatilor societatii in seamna. Pana la urma e alegerea fiecareia dintre noi ce si cum face.sa nu mai fii supi.

Laura

36+ cu AMR 27 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Dar nu vreti sa stiti ce ne asteapta

Adica?

_
BB e deja pe drum
Roxana 36+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Un furnizor, astazi, vazandu-ma mai cu burtica, s-a gandit ca eu il inteleg cel mai bine si s-a apucat de confesiuni... Azi e ziua cand depune cererea pentru CIC-ul nevestei... Imi arata teancul de declaratii si adeverinte
Si mi-a urat noroc cu certificatul de nastere, pentru ca lui i l-au eliberat dupa o luna si jumatate.

29+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Bebele meu e tare cuminte. Nu mai loveste, doar se fataie de colo colo si asta destul de rar - seara si dimineata, in rest liniste. Stiu ca e normal sa se miste mai putin ca nu are loc, dar parca e prea cuminte ... A, si are program de sughitat o data pe zi.

33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

.................................
La fel e si mandru meu cu sughitu....dar sughita de 2-3-4 ori pe zi cate 7-8 minute....ma si sperie ca e nasoala senzatia si sincer imi e mila de el

32 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

nu mama, lipsa lor, respiratie mai usoara
la curs ni s-a zis..vedeti ca respirati brusc mai usor...nu "rasuflati usurate"
(ideea e ca burta coboara, deci vine venirea!)

Ati auzit - respirati mai usor nu rasuflati usurate

37 KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Ma apuc de afaceri... Fac lenjerii pentru patut de bebe si le vand

Ar trebui sa va pun poze, sa ma dau si eu mare, dar n-are rost sa intind acum patutul, si impachetate nu se vad bine

29+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

AAA si apropo de subiectul ala- bate lumea campiile pe acolo....la greu!! Is de muuult off topic, asa ca...nu va mai necajiti
Ziki - ce te-a incantat pe tine, spunea aici o autoare suedeza(moasa).m-am exprimat eu mai nebulos)) dar si paralela din carte e amuzanta.

37 KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyleeks

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Bebele meu e tare cuminte. Nu mai loveste, doar se fataie de colo colo si asta destul de rar - seara si dimineata, in rest liniste. Stiu ca e normal sa se miste mai putin ca nu are loc, dar parca e prea cuminte ... A, si are program de sughitat o data pe zi.

33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

.................................
La fel e si mandru meu cu sughitu....dar sughita de 2-3-4 ori pe zi cate 7-8 minute....ma si sperie ca e nasoala senzatia si sincer imi e mila de el

32 + Kevin Claudiu Daniel

Si al meu ar eprogram de sughitat dimineata si asa cam la aceleasi ore. Si pe mine ma mai sperie cand vad ca nu inceteaza si stau si vb cu el poate poate se opreste.

am inteles ca si dupa ce se naste cam la fel o sa faca.

Laura

36+ cu AMR 27 de zile

Mergi la inceput