Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Buna fetili!!!
Felicitari Codruta pt bebe Maria Sofia. Sa creasca mare si frumoasa, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Bebelu te asteptam cu vesti minunate!
Abramburica, eu am auzit si in Italia (si nu numai) de cezariana la cerere si chiar m-am mirat. Credeam ca numai in Romania exista asa ceva. Imi vine acum in cap exemplul Adelinei Chivu (sotia lui Cristi Chivu) care a nascut in Italia si a declarat dupa prima nastere ca a ales cezariana pentru ca i s-a facut frica de nasterea normala chiar inainte de termen.

33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Ete na, eu vb de muritorii de rand, nu de vips-urile astea . Oricum, nu exclud ca or fi cazuri, dar pe la medicii si spitalele pe unde am fost (acum si la prima sarcina), nu am auzit de asa ceva.

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

eu am inteles ca arsurile spun ca sarcina e cocotata sus, nu ca ar fi semn de nastere
si eu am arsuri si o burta de sub tzatze
nush unde vazuse fimeia aia ca mi s a lasat burta

+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 11z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Oare o sa se depuna zapada in Bucuresti pana de Craciun? Are un cu totul alt farmec daca e zapada afara. Eu inca nu am brad. Daca l-am lasat pe sot sa se ocupe, mai am de asteptat ... Mi-a zis ca ce atata graba, ca bradul se face in ajun.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Am inteles cu arsurile .. m-am linisitit, eu oricum tre' sa nasc ... curand. Hhahahaaaaa!!! Da' de luni incolo, dupa h 19,00 (ora Italiei) .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

madalinaaici s-a depus in nici 30 min zapada de o palma
iar bradul cica se face din ajun ca se scutura repede nu din alt motiv
asta e si motivul pt care eu sunt adepta plasticului si am esenta de brad turnat.. eu tin bradul aproape 1 luna ... ma inveseleste... ma bine dispune si ma indeamna la visare .....

mami 32 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

hahahaha..Ambramburika auzi mama , dar tu mai nasti???? Iote la ea ce sta cu 39 s...
ma crezi ca si eu am zis asta- sa treaca sarbatorile, sa stau linistita cu un copil, dupa aia oracaiala cat cuprinde...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

si noi am avut brad de plastic, dar fusese unul ieftin si se scutura mai rau decat unul natural. E adevarat ca il ajuta si pisica care statea numai in el. L-am aruncat anul trecut si acum am zis ca vreau natural. Sa vedem ce o sa vreau la anu'.

Mergi la inceput

Bebele meu e tare cuminte. Nu mai loveste, doar se fataie de colo colo si asta destul de rar - seara si dimineata, in rest liniste. Stiu ca e normal sa se miste mai putin ca nu are loc, dar parca e prea cuminte ... A, si are program de sughitat o data pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Da, Roxx, is f faine alea de la Ikea, da' n-au la mine in oras si de pe site de la ei nu se poate comanda Ce ma oftic

Mergi la inceput

lori - hahahhaaaa ... am 38 sapt. si 4 zile, da' am trecut in avans 39 . Dr. cica intre Craciun si Anul Nou o sa se intample fericitul eveniment, din ce a vazut el pe-acolo. Eu tot pierd doape ... bucati (da' cica se reface), vreau sa fiu libera pana pe 20 sa merg la serbarea fetei (tie ce-ti pasa, ai fost deja, ti-ai vazut ficioru' protagonist, vreau si eu ). In rest, n-am nici un stres, ajutor la bucatareala am (e mama aici), baby-sitter am (tot mama), fata e in vacanta de sapt. viitoare... Suna bine proiectele mele, nu?

Mergi la inceput