Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(143)
Raspunsuri - Pagina 5
andri31 spune:
Doamne fetelor....
ce ninge la constanta ...
n-am vazut asa ninsoare de ani de zile. ...
stiti nu !?! imediat am plantat si pomul in linving
sa fiom in ton cu vremea.

fug sa pap o fasolica
si o pomana a porcului (sper sa pot ca raul asta la stomac nu-mi da pace de vreo 3 zile
)

mami
32
Amalia
lumina si putere
mandra dulce
roxx26 spune:
Andri, hai ca m-a mancat in fund sa scriu prostii pe aici...n-auzisi ca mai spre sfarsitul sarcinii, de la 36 s incolo e valabil, na, am decretat!
Tierry, n-am pus poze pt ca nu l-am montat inca
Tre sa mai bagam o tura de aspirator si spalat parchet in dormitor si tati vine frant de la serviciu seara, asa ca am lasat-o pe sambata. Chiar ma gandeam azi sa apuc sa va arat coltisorul ei pana nasc![]()
_
BB e deja pe drum
Roxana
36+ cu
Catalina-Victoria
bebe creste
luciact spune:
Patricia nu pune la suflet....eu urasc ipocrizia...si prefer sa nu citesc pe acolo ca sa nu ma enervez....

nush cine a zis dar intr adevar...cine n ajunge la struguri spune ca sunt acrii

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
abramburika spune:
lori - pai am vazut ca a pus link exact de la a doua parte a sb, aia pe care eu nu am citit-o, cum spuneam. Si nici nu mai obosesc sa imi pierd timpul, fix din motivele expuse de tine.
Eu am raspuns la prima parte a subiectului, cand inca se discuta civilizat.
ioana - vroiam sa intreb, da' acum mi-am amintit
, cum mai sunteti cu varicela?
mamma bis - o fetita si
39s de 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
roxx26 spune:
Tierry, vezi si pe la Ikea, de exemplu http://www.ikea.ro/product/show/code/30113939, mai uita-te pe site, poate sunt si alte chestii interesante. Nu stiu sa-ti zic de calitate, n-am pus mana pe ele, dar merita vazut, in general eu am luat numai chestii competente de acolo.
_
BB e deja pe drum
Roxana
36+ cu
Catalina-Victoria
bebe creste
madalina_m spune:
Buna fetili!!!
Felicitari Codruta pt bebe Maria Sofia. Sa creasca mare si frumoasa, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Bebelu te asteptam cu vesti minunate!
Abramburica, eu am auzit si in Italia (si nu numai) de cezariana la cerere si chiar m-am mirat. Credeam ca numai in Romania exista asa ceva. Imi vine acum in cap exemplul Adelinei Chivu (sotia lui Cristi Chivu) care a nascut in Italia si a declarat dupa prima nastere ca a ales cezariana pentru ca i s-a facut frica de nasterea normala chiar inainte de termen.
33+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
tierry spune:
Roxx, astept, astept ![]()
Sa inteleg ca bebe meu nu se grabeste!? Arsuri am la greu, frateee speram sa ma lase mai la sfarsit, da's la fel de rele ca pana acum
Si de respirat, respir in continuare la fel de greu..si mai nou merg si greu, cu ditai burta
abramburika spune:
Valeeeeuuuu ... si arsurile sunt semne prevestitoare de nastere? Parca era vb de greturi. Ca eu am arsuri
, indiferent de ce mananc.
mamma bis - o fetita si
39s de 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
Lorich spune:
nu mama, lipsa lor, respiratie mai usoara
la curs ni s-a zis..vedeti ca respirati brusc mai usor...nu "rasuflati usurate" ![]()
![]()
![]()
(ideea e ca burta coboara, deci vine venirea!)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
35+