Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(143)
Raspunsuri - Pagina 10
bebelusi spune:
Ioana pai si mie la Eva mi-au dat drumul a treia zi dupa cezariana
Azi vin mama si tata la Sibiu, abia astept, imi vin ajutoarele
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 36 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Lorich spune:
Patricia ai un PM.
Ce-i cu linistea asta aici?
Edit: Nu stiam ce-i cu linistea de la mine din casa si cand ma uit la Robert, pe covor isi colorase cu carioca mainile, dar asa 100% acoperire, zici ca are manusi portocalii.... Doamne Dumnezeule!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
35+
ache spune:
Patricia, noi sa fim sanatosi. Ca pareri lumea o sa tot aiba.
Vreau si eu poze cu ce bijuterii lucrezi tu, daca se poate.
Si bafta la targ!
Lori, sunt si eu pe aici, frec menta.
Asteptam vesti de la fetele cu eco azi. Si poate de la Simo.

NoahEDIT:
Eu am peretii si mobila mazgalite cu creioane cerate, arata ca la nebuni. Cariocile le-am pitit si nici nu mai stiu unde. Mai bine.
loutzy spune:
am observat si eu ca e cam liniste pe aici...
a iesit lumea la zapada...

Laura
36+ cu
AMR 27 de zile
roxx26 spune:
Am revenit si eu. A venit sotul de la serv, am papat si acu ma invart pe aici...Ce-au zis astia pe la meteo? Maine o fi nasol rau? As avea un pic de treaba pe aici prin cartier, dar mi-e frica sa nu inghete pe jos si sa fac vreun patinaj artistic...
_
BB e deja pe drum
Roxana
36+ cu
Catalina-Victoria
bebe creste
bebelusi spune:
Ache
http://cutiutacubijuuri.blogspot.com
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 36 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
hellooo!!! am aparut si eu intr-un final
Yasmi pai l-ai luat super bine 
Lorich..ce vise mai ai si tu 
Lo ma bucur k ai mai trecut p la noi. inca esti la munci?? mai poti???
Tunde imi pare rau k te0a lasat sotioru fara masina tocmai acu. off...barbatii astia merita 
Deea_sav bine ai venit. te trec eu imediat in listuta
sarcina usoara incontinuare
Ziki parerea mea e sa ai cateva tampoane si de vata la tine. sau macar vata si tifon sa iti faci acolo in caz ca iti cer din alea. sa nu ai surprize
MIrela pe tine te mananca rau de tot. cred k vrei sa nasti mai repde si nu sti cum sa faci, nu???? cred k vin un pic in vizita p la tine..poate le lasi o data si stai si tu calma. 
abia am terminat de citit cap vechi..mai am de citit. revin

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 15 zile pana la marea intalnire 
Foxy-le spune:
Patricia- succes maine, sa ai vanzare buna si sa te lipesti de ceva contracte(daca e cazul de asa ceva)

Simo - recuperare usoara si laptic pt bebic.
37
KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului 
ache spune:
Oau, Patricia...m-ai lasat cu gura cascata 
eu am o pasiune pt. cercei, si inele
mi-au placut mai multe
astept o redresare financiara, din pacate, pana atunci salvat link-ul
banuiesc ca se pot face la comanda dupa model,nu?
Bebelu,, nu ne dai vesti despre tine?

Noah
missmj spune:
Buna seara burtici ! Am lipsit toata ziua,ma gandeam ca mai avem vreo burtica in travaliu
.Eu cred ca am avut prima contractie cu adevarat dureroasa azi, am simtit parca un cutit infipt in dansa care mi-a taiat respiratia pt 2-3 secunde.
irinuka creste mare bebe,a cazut si buricutul,bavo bavo.cu laptele cum mai stai?

abramburiko cred ca nu mai ai mult din dop, vineeeee
.
mirela

cu burtihanul tau mare freci covoarele??parca te vad cu fundu' in sus gafaind !!! stai linistita,lasa motaneii la caldura !
patricia da-le mama incolo de catze,e treaba ta si numai a ta, eu as fi procedat exact la fel in locul tau,ar fi si pacat sa pierzi un an pt cateva zile,mai ales in conditiile in care bebe e sanatos si dr e de acord ca nu exista riscuri.oricum era una de la PC care a zis ca ne da avocat sa actionam in justitie,e discriminare,bebeii nascuti in dec vor sta 2 ani acasa langa mamica,iar cei nascuti in ian doar un an.de fapt e discriminare pt toti bebelusi conceputi pana in momentul in care s-a dat legea.dar probabil e foarte greu si ar dura mult procesul,dar sigur l-am castiga.am inteles ca din momentul conceptiei are drepturi copilul,nu de la nastere.
sanziana sa treaca greturile 
lucia felicitari pt vestile bune de la eco.sa folositi sanatosi lucrurile cumparate.
carmen
35+ cu
Andrei