Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(143)
Raspunsuri - Pagina 11
missmj spune:
simo ce bine imi pare ca esti acasa,inseamna ca totul a iesit cum trebuia.eram sigura ca veti fi bine amandoi 

ralu noutati, nimic ???!!!
carmen
35+ cu
Andrei
bebelu86 spune:
Lori deci te-am molipsit si pe tine
am mai molipsit pe cineva azi 

Roxx pe bb il declari la oficiu starii civile. ala de pe maresal averescu de langa biserica Casin.
dar dureaza 40 zile pana se elibereaza certificatu. 
si eu vreau la coafor sa ma rasfat un pic...dar ma gandeam azi in metrou, dc ma apuca nasterea si sunt cu vopseaua in cap, ce fac mai intai????
parca mi-e cam frica
Foxy la contractii se intareste toata burta..simti cum se strange, de sus pana jos si in lateral. iti dai seama k e contractie.
Patricia bafta multa. si nu mai sta suparata k nu are rost. lumea gandeste diferit. fiecare cu ideile lui. dc asta e alegerea ta, nu are rost sa te stresezi cu prostii
asa..gata am terminat de citit... deci nu avem nici o graviduta care se pregateste de intal cu bb ![]()
despre noi...suntem ok, cat de cat... la analize au iesit cam la limita trombocitele si mi-a zis k dc mai scad nu am voie nici epidurala nici rahie.
dc facem cezariana, facem totala, dc e natural, nimic
.
a ramas tot data de 30 dec.asta in caz k mandra nu are de gand sa vina mai repede. am incercat sa ii zicem k poate poate o aducem mai dvrm, dar nici o sansa...
deci nu imi ramane decat sa astept...
altceva..nimic... mai mergem la un ultim control p 27-28 dc nu se intampla nimic pana atunci. 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 15 zile pana la marea intalnire 
luciact spune:
Merci Missmj,
da vad si eu ca Bebelu ne tine in suspans
Lorich o iesi vreun pictor Robertelul tau...
chiar ca e liniste p aici...
fetele vedeti ca maine si poimaine sunt reduceri de 20% la toate produsele in magazinele DM...{cel putin in Cta} da cred ca peste tot...ca e reducere de sarbatori...eu vreau sa ma duc sa iau cosmetice si ce mai am nevoie

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
bebelu86 spune:
amr azi e 14...dar k sa nu mai stau si maine sa modific..am pus de acu 13![]()
am o stare asa de naspa...
nu am chef de nimic...
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 13 zile pana la marea intalnire 
roxx26 spune:
Ce idioti astia de la sectorul 1... 40zile! Pai da, pana taie copacul, pana produc hartia...e normal sa dureze atat!
Si la alte sectoare (din cate stiu eu, cel putin la 5) primesti certificatul pe loc.
Nu cumva in felul asta pierdem alocatia pe cel putin o luna?
_
BB e deja pe drum
Roxana
36+ cu
Catalina-Victoria
bebe creste
ache spune:
Bebelu,care-i explicatia cu tombocitele si rahia?
ti-a explicat?
sa treaca starea nashpa
si ce inseamna cand ai dureri in partea inferioara, ca cele ce prevestesc menstruatia, dar ff usore?
se deschide colul?
simt asta de 2 zile, doar seara

Noah
bebelu86 spune:
Roxx din cate am inteles de la cineva care a fost zilele trecute acolo, sunt ff putini angajati sinu fac fata.
banutii nu ai cum sa ii pierzi k oricum nu ii iei din prima luna..din ce am auzit de la mamici, dureaza cam 2-3 luni pana apar primii banuti 
37+ cu
Natalia Maria 
bebelu86 spune:
Ache am inteles k nici un anestezist nu se risca dc sunt sub 100.000 k poti face hemoragie si dai in alte belele. asa k se evita. si de aia recurg la anestezie totala
cu durerile de burta jos, habar nu am... teoretic cica ar fi contractii dureroase.. acu..nu stiu.. nu am avut si nu vreau sa zic prostii cand nu stiu 

37+ cu
Natalia Maria 
Foxy-le spune:
pai inseamna ca-s contractii. cum ma ridic in picioare, cum se intareste.
Bebelu' - n-o lua in tragic pt ca vei fi bine, ai sa vezi.o sa te ajute si bebelina
. Dupa, o sa ne povestesti ce usor a fost )))
Si mie mi-e mura de acum pt ca poate veni oricand. asteptam... ce sa facem. ![]()
37
KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului 
roxx26 spune:
Ralu, cu indemnizatia am auzit si eu ca se intarzie de obicei destul de mult din momentul in care depui dosarul, dar primesti oricum retroactiv de la data depunerii.
Eu ma gandeam insa la alocatie, ca daca nu ai certificat de nastere, nu ai nici cum sa depui dosarul...in cazul asta ar trebui sa-ti dea retroactiv de la nastere (aici nu mai vorbim de data depunerii, ca din cauza lor e destul de tarzie) si nu stiu daca se intampla asa ceva. mai ales ca nu e o problema generala pt toate sectoarele, ca sa existe o regula in acest sens.
Poate mai stiu sa ne lamureasca fetele care s-au lovit de imbarligatura asta birocratica.
_
BB e deja pe drum
Roxana
36+ cu
Catalina-Victoria
bebe creste