Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(143)
Raspunsuri - Pagina 12
loutzy spune:
eu am o alta intrebare. Daca nasti in alt sector decat cel de domiciliu, unde declari copilul?

Laura
36+ cu
AMR 27 de zile
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loutzy eu am o alta intrebare. Daca nasti in alt sector decat cel de domiciliu, unde declari copilul? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Laura 36+ cu AMR 27 de zile![]() |
bb se declara in sectoru unde se afla spitalu.
nu are treaba cu domiciliu
Roxx stiam k atunci cand depui dosaru pt indemnizatie se depune si cel pt alocatie.. oricum dureaza si la asta. asa k nu va asteptati sa primiti banutii imediat.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 13 zile pana la marea intalnire
roxx26 spune:
Hai ca am impresia ca m-am lamurit singura. Am gasit pe un site asta "Dreptul la alocatia de stat pentru copii se stabileste incepand cu luna urmatoare celei in care s-a nascut copilul, iar plata drepturilor se face incepand cu luna urmatoare depunerii cererii."
Deci din luna urmatoare nasterii beneficiaza de dreptul respectiv, iar ei daca iti intarzie dosarul ar trebui sa plateasca retroactiv incepand cu acest terman...cred!
_
BB e deja pe drum
Roxana
36+ cu
Catalina-Victoria
bebe creste
deea_sav85 spune:
In legatura cu indemnizatia de crestere a copilului am auzit de la cineva ca a venit cam dupa 3 luni de la depunerea dosarului, partea buna e ca intradevar se plateste retroactiv, dar am fost sfatuiti ca cel mai bine ar fi sa avem niste banuti pusi deoparte pana vine 
31+ viitoare mamica de Radu Andrei
bebelu86 spune:
deci sunt sanse sa nu mai folosesc trusa de rahi-peridurala. asa k o sa raman cu ea. o sa va anunt in max 2s si poate are nevoie cineva de ea. sa nu mai stea sa caute.
37+ cu
Natalia Maria 
Mayane spune:
Cand am fost sa depunem actele pentru casatorie l-am prins pe domnul director de la starea civila intr-o pasa mai "bombanitoare". Asa am aflat ca din 35 de angajati au ramas cu vre-o 12 (parca) si ca au de lucrat sectorul 1, care e unul din cele mai mari sectoare, plus Republica Moldova, plus Ambasadele (transcrierile de acte pentru cetatenii romani din strainatate). Stiu ca asta nu ne incalzeste cu nimic, dar sunt si ei oameni, ce putem sa le cerem? Au de trei ori mai multa munca, si cu 25% mai putini bani...
29+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
bebelu86 spune:
fetele eu va las k mi se inchid ochii de somn
noapte buna si somn usor 

37+ cu
Natalia Maria 
florintunde spune:
VOI ziceti ca e liniste p aici???????/ha?citesc de o ora
Mirelatu innebunish fato?poate te trezesti cu mine la usa ta si iei bataie!
Acid nu am..oare chiar din cauza ca mie jos pozitionaya sarcina
Roxx si EU merg maine la manichiura
SI AICI NINGEEE
numeioana;ma bucur ca DAVIDUC E MAI BINE
Am fost la serbare la gradinita...fff frumos si am fost foarte mandra de flacaul meu care spunea poezii lungi..si muuulte colinde la Mosu
mare bucurie
Tunde
30 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen