Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(143)
Raspunsuri - Pagina 13
Lorich spune:
Inainte de nani..ca nu cred ca mai e mult la CSI.
De unde mai alea 40 de zile (brr..) ; in 2008 i l-a dat in 2 zile sau pe loc, oricum daca nu pe loc, ceva infim de putin, ca nr. de zile. E ceva nou acum, cu reducerile de personal? In fine...sanatate sa avem!
Ralu ma bucur ca bebelina e ok, de analize nu stiu ce sa zic...se redreseaza? Le mai repeti? Mai, eu la Robert n-am facut analize de astea si mi-au facut peri..s-or fi riscat??
Va pup, ma retrag la rodia mea si apoi nani.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
35+
adryiii spune:
Hello!
Bebelu ma bucur ca esti bine tu si bubulina..
Irinuka tanara mamicuta
Mirela cat poti fi de harnica!
Ma pun si eu la somnic
Noapte buna si somn usor.
34 cu
elena alexandra
missmj spune:
V-ati bagat la somn,nu ? am fost pe la mama,acum am ajuns acasa.
ralu ma bucur ca sunteti bine si tu si buba, sunt sigura ca totul va iesi exact cum iti doresti![]()
tunde ce frumos sa il vezi pe Mario la serbare, abia astept sa se faca mare si bubul meu,cred ca ai niste emotii sa il vezi acolo recitand poezii
,si esti asa de mandra de odrasla ta
Cred ca o sa fie nebunieasta cu actele care trebuie depuse dupa nastere,am inteles ca pt certificat o sa depunem actele la sect din care face parte spitalulnoi ne-am mutat de curand in Popesti-Leordeni,sunt curioasa unde o sa depunem noi actele pt alocatie si indemnizatie,cred ca la primarie nu?
Ma bag si eu in pat ! Va 

carmen
35+ cu
Andrei
RaluKara spune:
buna fetelor....
eu cam incep sa intru la idei pana maine cand pot sa sun dr....
de la 8 seara tot am contractii dureroase neregulate(nu cresc in intensitate si pana la urma trec de la sine),
bebelina s-a miscat in continuu pana acum, de parca vrea sa imi sfasie burta sau sa imi invineteasca organele
, scurgerile sunt la fel ca si paa acum(cel putin eu nu am reusit sa identific niciun fel de dop sau ceva care sa semene cu cu am aflat de la voi),
greturi si stari de voma am avut efectiv toata sarcina asa ca pentru mine nu sunt indicator de nimic.
Si azi chiar nu am facut niciun strop de efort si nici obosita nu ma simt.
si cam am o stare generala de ne-bine, ca nu il pot numi chiar rau...
Pana maine mai e o vesnicie...

Si mi-e un somn, de imi pica ochii in gura, dar cine poate sa doarma cu suturi in ficat din 5 in 5 minute????
Raluca
35s cu
Maia
babyleeks spune:
Ralu nush ce sa ti spun despre contractiile dureroase...dar incearca sa te relaxezi pana maine cand o sa ti suni doctorul..sper sa treaca contractiile
Nici pe mn nu ma lasa piticu sa dorm ...cred ca face drob din organele mele...
33 +
Kevin Claudiu Daniel
mirela2 spune:
neata
cafeluta cu praji![]()
am avut serenade azi noapte, al meu sot a dormit langa mine
cu sforaituri, o minunatie

in concluzie ciuciu somn
la 11 tre sa fiu la doftor
+34 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
AMR 11z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
Irinukaaa spune:
Neata burticute somnoroase!
Cine va serveste micul dejun astazi? Eu-eu!

Avem pe alese cereale cu lapte, paine prajita cu ceai, omleta, croissante, briose, fructe si tot ce va pofteste inimioara! 

Eu astept sa mi se trezeasca puiucul sa pape, ca de vreo ora si ceva incepuse sa se foiasca la el in patut (prima noapte cand a dormit doar la el!!!) asa ca l-am luat langa mine... si doarme asa bine de atunci...
Mai suge din cand in cand pumnul, dar adoarme imediat. 
Mirela bafta la dr! Sa ne vi cu vestile bune!!! 
Bafta si celorlalte fete ce merg la eco astazi! 
Va urez o zi minunata, plina de evenimente placute! 

Irina ~ mamica norocoasa de
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)
ziki spune:
buna dimineata!
Irina!! mamica grijulie!
ti-ai reluat activitatea de mic dejun cu noi? 

tocmai ma uitam cu sotul la pozele cu Patrick si.. sper ca prin calc nu se deoache copii, ca l-a sorbit din priviri! ![]()

va pup pe toate si va doresc o zi super! 
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 30s
felix
mirela2 spune:
iri 
ce bebe cuminte ai

+34 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
AMR 11z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
monika_bt spune:
Neata, fetele!!
Irinuka, ai revenit la obicei
Multumesc de mic dejun!
Ce copil cuminte ai tu acolo!
Felicitari fetelor ce au vazut bebeii! 

Simo, iubita, ma bucur ca esti acasa...asta inseamna ca esti bine si Eduard la fel. Sper sa intri sa ne dai detalii, camd poti tu! Un pupic mare de la mine! MUAAHHHH
Eu am niste nopti de nu-mi vine a crede...dorm de pe la 10 pana pe la 6 jumate-7. Gazutza mea e cuminte si se trezeste cand am deschis eu ochii...Ce bine e acasa!! M-au sunat colegii de la serv ca in urma mea a venit potopul
Lasa sa vada cat de importanta eram! Na!
Azi e zi de curatenie generala...adica eu dau indicatii si EL face
. Il astept sa vina din tura de 24 de ore, dar nu am ce sa-i fac...trebuie facuta iar eu nu pot asa ca... problema lui!![]()
Ok. Va las, burtici, si va doresc o zi minunata!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
30+