Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata!!!

Irinuca ai revenit la bucatarie???

Mirela, Angi bafta la eco

Carmen vei inregistra bb in sectoru unde e spitalu. iar pt indemnizatie trebuie sa mergi la primaria din orasu de unde esti.

Lori asa e acu mai nou la sect1. in restul sectoarelor il da pe loc. sau cel mult 2-3 zile. asta e...

eu am dormit dusa pana la 5. nu m-am trezit niciodata pt cis chiar ma gandeam cum de se poate asa ceva.
ce ninge afara imi place..dar presupun k e si ff frig. asa k voi admira de pe geam peisaju mai ales k sunt si singurica aksa

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 13 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza la toata lumea, o cafea cu frisca si de la mine

Irinukaaa, multumim pentru micul dejun.
ziki, mercic pentru horoscopul de pestisori
Ralukara, ne pui sa scoatem motatele?

Va mai citesc mai tarziu... Ma duc sa ma imbrac... Trebuie sa plec la munca si imi ia un sfert de ora sa ma incalt, nu mai zic de imbracat...
Abia astept prenataluuuuul

Ah... AZI SCHIMB PREFIXUL

30+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Neata fetelor,
Irinuka multumim de micul dejun, ce bebe cuminte ai tu acolo .
Raluca daca buburuza este bine asta este tot ce conteza; in ceea ce priveste anestezia mi-a spus doctorul ca sunt persoane care aleg anestezia generala pentru cezariana asa ca stai linistita; si eu merg la eco pe 28 ;

32 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Am uitat, Mirela bafta la eco; azi am schimbat si semnatura ;

34 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Buna dimineata si de la noi!

Irinuka, ce repede ai revenit la vechile obiceiuri! Bravo, inseamna ca e de bine!

Eu m-am speriat putin azi noapte. Pe la 5 cred, a facut buburuzul un scandal, de ziceam ca acuma se rupe burta si iese pe acolo, asa de tare se intindea. Oare il inghesuiam eu cumva? .... Pana acum nu l-am simtit noaptea, era cuminte si nu ma trezea deloc.

33+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocsanica80

Neata fetelor,
Raluca daca buburuza este bine asta este tot ce conteza; in ceea ce priveste anestezia mi-a spus doctorul ca sunt persoane care aleg anestezia generala pentru cezariana asa ca stai linistita; si eu merg la eco pe 28 ;

32 + Maria-Sofia
Roxana

POate ne vedem acolo eu inca nu am o ora fixa la care merg. a ramas sa il sun p 27 si sa imi zica o ora..sau cred k imi aleg eu. habar nu am inca.
eu nu prea vreau generala, k imi este ff rau dupa. si reactionez urat de la ea. si cum nu are voie nimeni sa stea cu mine...imi e si mai frica sper totusi sa nu scada mai mult trombocitele alea si sa pot face rahie.
aaa ca ma intrebase Lori parca ce se poate face sa creasca sau scada....NIMIC

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:

Am uitat, Mirela bafta la eco; azi am schimbat si semnatura ;

34 + Maria-Sofia
Roxana

+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

IRINUKA, eu as avea o intrebare, daca vei mai avea timp sa intri si sa raspunzi, bineinteles. Vreau sa verific o vorba din batrani
Se spune ca orele la care bebe e activ in burtica, daca sunt regulate, sunt aceleasi ore la care se foieste si dupa ce iese din burtica. Tu ce ai observat? Asa este?

34+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata,
va rog ...cine stie...dati-mi si mie parola de la contul comun

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Citat:

Neata fetelor,

32 + Maria-Sofia
Roxana

POate ne vedem acolo eu inca nu am o ora fixa la care merg. a ramas sa il sun p 27 si sa imi zica o ora..sau cred k imi aleg eu. habar nu am inca.
eu nu prea vreau generala, k imi este ff rau dupa. si reactionez urat de la ea. si cum nu are voie nimeni sa stea cu mine...imi e si mai frica sper totusi sa nu scada mai mult trombocitele alea si sa pot face rahie.
aaa ca ma intrebase Lori parca ce se poate face sa creasca sau scada....NIMIC

nici eu nu am fixat inca o ora am zis ca sun saptamna viitoare sa vad exact la ce ora merg; ar fi super tare sa ne intalnim ;
si eu zic sa stai linistita ca nu or sa scada mai mult de atat...

34 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput