Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(143)
Raspunsuri - Pagina 15
bebelu86 spune:
eu zic sa suni azi..si cat mai repede. din ce am vazut ieri, era full full. abia i-am gasit loc lu Adita pt o eco scurta pe 30 la ora 8.
mie nu mi-a facut programare k nu stau mai mult de 5 min. imi face instructaju pt 30 si cam atat.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 13 zile pana la marea intalnire
ziki spune:
apropo de rahi si peridurala..
Irinuka, spune-mi si mie, te rog, de ce nu ti-a facut pana la urma peridurala?
ca presimt ca nici de data asta n-o sa am parte... 
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 30s
felix
ocsanica80 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui bebelu86
eu zic sa suni azi..si cat mai repede. din ce am vazut ieri, era full full. abia i-am gasit loc lu Adita pt o eco scurta pe 30 la ora 8. mie nu mi-a facut programare k nu stau mai mult de 5 min. imi face instructaju pt 30 si cam atat. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria ![]() AMR 13 zile pana la marea intalnire ![]() |
vai de capul meu acum sun; multumesc tare mult.
34 +
Maria-SofiaRoxana
luciact spune:
Neata burtici
Multumim de mic dejun Irinuka...
Mirela sa vi cu vesti bune de la dr
la Cta ningeeeeeeeeeeee tare tare
Monika spor la treburi....sau la dat indicatii
si eu am dormit de la 1 la 4...dupa aia de la 6.30 la 8, ma ustura ochii
o zi buna tuturor
33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
Irinukaaa spune:
Da Roxana din punctul meu de vedere e adevarat. Cat de agitat/ cumintel a fost in burtica, cam la fel e si afara. 
Dupa cum ziceam si cu sughitul... cat de des sughita in burtica - cam asa e si acum! 
Irina ~ mamica norocoasa de
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)
ziki spune:
va pun un link cu un site Bio, gasit prin cautarile mele bio.
sa vaz daca am voie ![]()
(organik . ro)
mi se par preturi ok, si chiar si pentru perioada sarbatorilor, un set cadou pt mama, bunica, socrela, etc.
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 30s
felix
simis spune:
Neata fetele cochetele!
Brr ce frig e aci la noi. Cand am plecat la lucru erau afara - 14 grade. De azi incepe we.
Hai Mirela cu vesti bune despre motanei. Ce bine ca ia dat drumu acasa la Simo, inseamna ca sunt amandoi ok.
la toate.
ocsanica80 spune:
Ralu mutumesc din tot sufletul, am sunat acum si trebuie sa revin intre 2 si 5 sa isi consulte agenda ca este dezastru... uite cum era sa raman eu fara programare si mers la doctor
;
Ce nu inteleg eu de ce atata aglomeratie acum? Ca am fost ieri la un eco aici in Buzau si la fel frate era nebunie; ii suna telefonul doctorului non stop si la fel spunea si el ca pana la sf anului nu mai are loc pentru nimeni.
34 +
Maria-Sofia
Roxana
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ocsanica80 Ralu mutumesc din tot sufletul, am sunat acum si trebuie sa revin intre 2 si 5 sa isi consulte agenda ca este dezastru... uite cum era sa raman eu fara programare si mers la doctor ;Ce nu inteleg eu de ce atata aglomeratie acum? Ca am fost ieri la un eco aici in Buzau si la fel frate era nebunie; ii suna telefonul doctorului non stop si la fel spunea si el ca pana la sf anului nu mai are loc pentru nimeni. 34 + Maria-SofiaRoxana |
NU ai pt ce.
nu stiu ce e cu aglomeratia asta... si in ianuarie era la fel de plin. asa k dc iti faci programare pt 28..cand te duci, fa si pt urmatoarea data. sa fi sigura k prinzi loc. 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 13 zile pana la marea intalnire
ocsanica80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bebelu86
NU ai pt ce. nu stiu ce e cu aglomeratia asta... si in ianuarie era la fel de plin. asa k dc iti faci programare pt 28..cand te duci, fa si pt urmatoarea data. sa fi sigura k prinzi loc. ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria ![]() AMR 13 zile pana la marea intalnire ![]() |
In mod sigur asa o sa fac;

34 +
Maria-SofiaRoxana