Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(143)
Raspunsuri - Pagina 16
bebelu86 spune:
oricum stai linistita. ca mai trebuie sa stea bb in burtica.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 13 zile pana la marea intalnire
Foxy-le spune:
Neata. Irinuka- bine ai revenit la bucataria noastra 

Mirela bafta la doc.
va pup, sa aveti o zi frumoasa.
37
KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului 
Laura_Luiza spune:
Luciact imi spui te rog unde e DM in Cta? Eu sunt mare fan si nu stiam ca s-a deschis..cu toate ca mai devreme de luna aprilie nu ajung in Cta
e bine de stiut!
vas spune:
ceau.
Irinuka, multumim,,....ai revenit pe baricade.....
apropo de sughit, va spun poate va ajuta ca eu eram panicata rau de cat sughita puiul meu. Mi/a spus medicul pediatru ca la bebelusi exista 3 S, sughita, stranuta, si au strabism. Deci e ok.
Am pus cateva pozici noi aici
http://picasaweb.google.com/andreeabutan/FamiliaMeaFrumoasa#5551562501708093202
Andreea , mamica Elizei +
Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
luciact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura_Luiza Luciact imi spui te rog unde e DM in Cta? Eu sunt mare fan si nu stiam ca s-a deschis..cu toate ca mai devreme de luna aprilie nu ajung in Cta e bine de stiut! |
in hipermarketurile REAL se gasesc magazinele DM, in toata tara cred, nu numai in CTA

33+ Eva Mariahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
Irinukaaa spune:
Sanziana motivul pentru care eu n-am facut peridurala ar fi initial parerea dr... care imi zicea cand eram la dilatatie 3-4 ca durerile nu vor fi mai mari, ci doar mai dese (el fiind barbat, si eu crezandu-l pe cuvant
). Ca bb si-asa e mic (nu e la termen) si e pacat. Apoi am intrebat moasele - ele ce parere au - si au zis la fel... ca n-are rost... bla-bla.
Concluzie: am zis ca stiu ei mai bine... si ca n-o fi asa rau! 
Acum cand ma gandesc nu-mi pare rau ca are si anestezia asta destule dezavantaje, dar sincer... n-as mai naste asa! Poate e inca prea curand, poate voi uita ce am simtit atunci... 
Irina ~ mamica norocoasa de
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)
bebelu86 spune:
Andreea super burtica
sunteti o familie tare frumoasa 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 13 zile pana la marea intalnire 
dangabriela spune:
Neata fetelor!
Multumim de mic dejun, Irinuka, ne-a fost dor de el, si fetelor pt cafeluta!!

Eu nu stiu daca sa ma bucur de zapada, sau sa ma ingrozesc: trebuie sa ajung la clinica cu prenatalul pt vizat. Imi e groaza de gheata, sper sa nu fac vreo tumba.
Referitor la indemnzatia de crestere a copilului, Roxx26, stiu ca ai postat pe mailul comun, anexele ce treb depuse, dar acum cu noua lege, oare mai sunt ele valabile??
Si pana la urma dosarul pt alocatia copilului cand il depunem ? odata cu cel pt indemnizatie?? adica nu e prea tarziu?
FVL heterozigot, 33 de saptamani
Andrei
Irinukaaa spune:
Andreea - intr-adevar o familie frumoasa! Lipseste bb2 sa completeze "tabloul"! 
Irina ~ mamica norocoasa de
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)
Shines spune:
Buna dimineata dragele mele! 

In primul rand : multumesc din suflet pentru incurajari,mesaje,urari..ganduri..m-au ajutat foarte mult si va pup pe toate.
Noi am ajuns acasa ieri, Eduard este bine,cumintel..este o minune.
taticul lui e topit..are lacrimi in ochi de fiecare data cand il priveste..realizeaza ca e puiul lui scump..e foarte protector,grijuliu si atent. este un tatic extraordinar.
Despre mine..sunt fericita ca am adus minunea pe lume,ca este sanatos si ii multumesc lui dumnezeu ca a fost alaturi de noi.
a fost o experienta grea,cu multe incercari si multe rugaciuni spuse.
nu ma refer la partea cu durerile ci alte evenimente neplacute din timpul operatiei si dupa.
mi-am propus sa nu dau multe detalii..nu vreau sa va influentez gandurile cu ceva si nu vreau sa sperii pe nimeni..este doar experienta mea si sunt sigura ca fiecare caz in parte e diferit si la voi totul va fi bine.
Sincere felicitari pentru puiutii vostri Codruta si Carmen!! sa va traiasca si sa va bucurati de ei

Va pup pe toate si va imbratisez cu mare drag!
simo
37 cu Eduard Matei

;