Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(143)
Raspunsuri - Pagina 17
ziki spune:
bine ai revenit acasa, in cuibusor, o sa petreceti un craciun de neuitat! 

bine ca esti bine acum si ca sunteti fericiti - e tot ce conteaza!
bine ai revenit si pe forum! 
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 30s
felix
roxx26 spune:
Buna dimineata!
Heeei, Simo, bine ai revenit!!!
Irinukaaa, ai revenit si tu repejor pe baricade, matinala ca de obicei, inseamna ca ai un puiut tare cuminte daca ai timp si de noi!
Dangabriela, sincer habar n-am daca mai sunt valabile. Cel mai bine te interesezi la primaria de sector ca sa nu ai surprize. In mod normal, daca ai obtinut certificatul de nastere, n-ai de ce sa astepti asa mult ca sa depui dosarul de alocatie. La indemnizatie intarzii cu depunerea pt ca intri in CIC dupa 42 de zile de la nastere, alocatia intra in vigoare in luna imediat urmatoare nasterii (bine, scriptic, ca fizic mai dureaza...), deci clar poti depune mai devreme.
_
BB e deja pe drum
Roxana
36+ cu
Catalina-Victoria
bebe creste
ocsanica80 spune:
in fiecare zi ii spun buburuzei mele ca trebuie sa stea cumintica acolo, sa treaca ziua lu tati (Sf. Ion), apoi sa ne revenim dupa petrecere si abia apoi trebuie sa vina si ea.
34 +
Maria-SofiaRoxana
roxx26 spune:
Intrebare: mi-au venit rezultatele de la analize si am fibrinogenul super marit, adica limita e 400 si eu am 672. Aveti idee daca si asta o fi mai mare in sarcina? dar chiar asa mare? Ma intereseaza ca, na, coagulograma a fost facuta ca sa stim cum stam exact inainte de nastere si sper sa nu stam prea rau...
_
BB e deja pe drum
Roxana
36+ cu
Catalina-Victoria
bebe creste
luciact spune:
Simo
, ce bine ca ne ai scris, si ca acum sunteti bine , fericiti, impliniti
imi pare rau ca a fost o experienta neplacuta
, sper sa uiti repede momentele alea si iti doresc recuperare usoara, sa ai laptic pt bebe Eduard

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
ziki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irinukaaa Sanziana motivul pentru care eu n-am facut peridurala ar fi initial parerea dr... care imi zicea cand eram la dilatatie 3-4 ca durerile nu vor fi mai mari, ci doar mai dese (el fiind barbat, si eu crezandu-l pe cuvant ). Ca bb si-asa e mic (nu e la termen) si e pacat. Apoi am intrebat moasele - ele ce parere au - si au zis la fel... ca n-are rost... bla-bla.Concluzie: am zis ca stiu ei mai bine... si ca n-o fi asa rau! ![]() Acum cand ma gandesc nu-mi pare rau ca are si anestezia asta destule dezavantaje, dar sincer... n-as mai naste asa! Poate e inca prea curand, poate voi uita ce am simtit atunci... ![]() Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010) |
multumesc mult pt raspunsul detaliat!

cred ca multor doctori le convine fara peridurala, lucreaza mai mult mama, nu trebuie sa monitorizeze ei contractiile, dar..
asa zic si eu. ma vad nascand fara, dar.. imi doresc MULT sa fac peridurala de data asta! te inteleg perfect, mami curajos!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 30sfelix
Irinukaaa spune:
Simo ma bucur ca sunteti bine, sanatosi si mai ales ca sunteti acasa! Sunt sigura ca ati trecut prin cateva "incercari", dar conteaza ca le-ati depasit cu brio.
Asteptam pozici cu bb Eduard si sa ne scrii cum va mai simtiti.
Pupacei dulci mamica curajoasa! 

Irina ~ mamica norocoasa de
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)
luciact spune:
Vas, Laura Luiza, super burtici...

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
kitzy spune:
Salut!
Eu pe data de 28 dec ma internez pt analize de coagulare si cand imi da anestezistul ok-ul ma opereaza, deci REV-ul il voi petrece cu siguranta cu bb in brate ![]()
Doctora a zis ca sectiunea de la vechea cezariana e foarte subtire si nu se risca sa ma mai tina pana in ianuarie. Oricum, bb are deja catre 3 kg, si cand ma va opera dr, o sa fiu si eu intrata in saptamana 38.
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
36+ cu
Andrei
bebelu86 spune:
Ralu hai k mai e un picut. si eu tot in spital imi voi petrece revelionu.
plecam in 2010 cu burtica si ne intoarcem in 2011 cu bb ![]()
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 13 zile pana la marea intalnire 

). Ca bb si-asa e mic (nu e la termen) si e pacat. Apoi am intrebat moasele - ele ce parere au - si au zis la fel... ca n-are rost... bla-bla.