Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(143)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Nu am chef de nimic azi; este tare frig si urat afara, nu vreau sa ies din casa ca imi este frica sa nu alunec, trebuie sa fac si ceva de mancare si habar nu am ce, offffffffff..... si mai trebuie sa fac si curat...
Simo ma bucur tare mult ca este bine si tu si bebe... ce a fost a fost si nu mai conteaza ;

34 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxana nici eu nu am chef de nimic. dar ma apuc usor usor de facut un pic de curatenie pe aici, poate trece timpu mai repede.

aaa o intrebare: se poate k atunci cand mergi la baie, dopu sa se elimine in timp ce faci cis si sa nu iti dai seama? sau trebuie neaparat sa ramana si pe hartie??

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 13 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Neata mai pe la pranz asa, ca desi suntem plecati de la 7 de acasa abia acum am reusit sa ma stabilizez pe scaunul de la munci, atatea drumuri am avut de facut pe vremea asta naspa de condus de afara. Am facut 2 ore de acasa pana la gradinita si cu toate astea fi'miu era super incantat ca ninge si spera ca o sa o tina tot asa vreo doua zile, in timp ce eu si sotul fierbeam de nervi ca ne miscam cu viteza melcului - diferenta intre 6 si 30 de ani, na.

Simo bine ati venit acasa, multa sanatate si clipe fericite!

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Chiar la asta ma gandeam si eu MariaG!
Aici ma enerveaza ca ninge si ca e alunecus, dar alaltaieri la tara am fost toata ziua cu gura pina la urechi de bucurie ca ninge si e zapada si alunecus tare. Se si uitau la mine ca la o nebuna ca toti lucrau de zor si ii deranja zapada, dar au zis ca sarcina sigur imi afecteaza mintea.
Acolo parca sunt iar copil si ma bucur de toate cele ale copilariei, aici devin adult cu responsabilitati, din pacate ...

Mergi la inceput

tocmai mi-a dat mesaj Aditza k a vb cu Mada.
si ea si bb sunt ok, o sa nasca sapt viitoare. i-a oprit tratamentu k sa nasca natural si a inceput usor usor sa elimine dopu. bb e un dolofan. are deja 3500g.

deci hai sa scoatem niste motate si pt Mada k are nevoie

HAI MADA!!!!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Neatza si de la noi

Shines bine ai revenit acasa. O sa faceti Craciunul toti. Ce frumoss!

Eu seara citesc ce ati scris peste zi si este asa mult ca la sfarsit sunt epuizata sa mai scriu ceva.
E frumos afara dar eu sunt "pedepsita" , nu am voie sa ies singurica.

Am fost si eu la doctor ieri: bebe e bine 3,500 si cica ar fii semne ca se dilata colul. Mi-a zis doctorul ca marti e de garda si daca vreau sa ma duc la spital sa incercam sa "stimulam colul", a zis ceva bland (nu perfuzii cu oxi sau rupere memebrane) si sa stau peste zi internata si daca nu se declanseaza plec acasa.
Daca nu marti...pe 25 dec

poate vine singurel pana marti totusi...nu stiu ce sa fac; ce de pe 26 doctorul pleaca. Marti practic o sa am 39 sapt. si intru in 40.

38+...am intrat in 39 Darius Alexandru

Mergi la inceput

Zumzu sa inteleg k scoatem si pt tine motatele????

felicitari pt bb grasun

Mergi la inceput

Am facut asera comanda de pe amazon.co.uk la niste produse de la philips avent care sunt multttt mai ieftine ca la noi. Si cu transportul si cu taxele tot ajunge mult mai bine decat pe orice site de la noi. O sa va tin la curent cum decurg lucrurile si pe viitor poate profitam de asta
Imi pare rau ca nu am facut mai devreme ca acum o sa stau fara pompa, umidificator pana ajung in tara si poate o sa am nevoie

de exemplu mi-am luat baby monnitor de la philips avent care la noi l-am gasit cu vreo 6 mil. Si la ei este 33 de lire. etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza si de la mine !
Irinukooo cat ne-a lipsit micul dejun dat de tine,yummmmmmmmmy.Ma bucur ca sunteti bine,bebe e cuminte si te lasa sa ne tii la curent.Citeam randurile scrise de tine,si simteam in cuvintele tale bucuria de a fi mama,abia astept sa imi tin si eu puiul in brate
Simo bine ai revenit !!!!! Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea,dar tot ce este important acum e ca sunteti acasa si sunteti bine.normal ca e topit tati,pun pariu ca Eduard e un aratos dragastos ! cand ai timp,asteptam poze !
mirela bafta la dr,sa aduci vesti bune despre motanei
andreea super pozele,sunteti niste frumosi
ralukara stai si tu linistita in pat sa scapi de contractii,sa mai stea bebe macar 1-2sapt.
Scoatem motatele pentru Mada23,s-a chinuit ea in spital atata timp,dar meritaaaaaaaa,in curand vine bebelul !!!
Hai Mada

carmen
35+ cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Zumzu sa inteleg k scoatem si pt tine motatele????

felicitari pt bb grasun

off..nu stiu. pe de o parte n-as vrea sa "stimulam " nimic...pe de alta parte nu vreau sa ma trezesc de sarbatori si cu doctorul plecat si sarcina depasita ca termen etc

Mergi la inceput