Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(143)
Raspunsuri - Pagina 19
missmj spune:
zumzu ar trebui sa scoatem motatele si pt tine,suntem in 17 !!! ce tare,ce de bebelusi vin !!!
In legatura cu alocatia,eu stiam ca actele se depun in maxim 12 zile de la nastere?dar se elibereaza certif de nastere in 12 zile?hmmmm poate am inteles eu gresit?!
carmen
35+ cu
Andrei
missmj spune:
zumzu eu nu as sta pe ganduri in locul tau, mai ales ca iti pleaca dr ! ce conteaza 2-3 zile in plus sau in minus,mai ales ca deja are 3.5kg si e sanatos.dar tu stii cel mai bine 

carmen
35+ cu
Andrei
ocsanica80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zumzu Am facut asera comanda de pe amazon.co.uk la niste produse de la philips avent care sunt multttt mai ieftine ca la noi. Si cu transportul si cu taxele tot ajunge mult mai bine decat pe orice site de la noi. O sa va tin la curent cum decurg lucrurile si pe viitor poate profitam de asta Imi pare rau ca nu am facut mai devreme ca acum o sa stau fara pompa, umidificator pana ajung in tara si poate o sa am nevoie ![]() ![]() de exemplu mi-am luat baby monnitor de la philips avent care la noi l-am gasit cu vreo 6 mil. Si la ei este 33 de lire. etc 38+...am intrat in 39 Darius Alexandru |
Am vazut ca pe amazon sunt super preturi fata de ce gasesti pe la noi dar imi era teama de taxele de transport sa nu fie foarte mari. Te rog tare mult dupa ce le primesti sa ma imi spui si mie cat au costat in final.
34 +
Maria-SofiaRoxana
zumzu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ocsanica80
Am vazut ca pe amazon sunt super preturi fata de ce gasesti pe la noi dar imi era teama de taxele de transport sa nu fie foarte mari. Te rog tare mult dupa ce le primesti sa ma imi spui si mie cat au costat in final. 34 + Maria-SofiaRoxana |
da, daca ar fii doar ce au oprit de pe card ar fii super tare. sa vad la posta daca mai pun astia sa platesc ceva, diferenta de tva etc dar din ce am citit pe forumuri nu ar trebui cica, nu se mai plateste decat o suma modica asa un 3-4 ron. Si in plus am platit 3 lire in plus ca sa mi le impacheteze in hartie de cadou si sa scoata si preturile asa ca...sper sa fie ok.
38+...am intrat in 39
Darius Alexandru
zumzu spune:
| citat din mesajul lui missmj zumzu eu nu as sta pe ganduri in locul tau, mai ales ca iti pleaca dr ! ce conteaza 2-3 zile in plus sau in minus,mai ales ca deja are 3.5kg si e sanatos.dar tu stii cel mai bine ![]() ![]() carmen 35+ cu Andrei |
sotul nu mai are rabdare
m-am hotrat sa nu iau nici o decizie, mai e pana marti. ma hotrasc luni
38+...am intrat in 39
Darius Alexandru
Mayane spune:
Deci va inghesuiti sa primiti bebei in dar de Craciun ? ![]()
Scoatem 

la incalzire!
Ce suspans! Mada23, zumzu, abramburica, Ralukara... care e prima?
Doloress, ce mai faci?
Codruta, carmen, cum e ca mamici? Va asteptam "acasa".
shines, bine ai revenit, refacere usoara si bebe mancacios.
Irinukaaa, felicitari pentru progrese.
30+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
zumzu spune:
bebelu si eu ma intrebam daca oare se poate elimina cand faci pisu ca odata si eu am avut senzatia ca a "picat" ceva si dupa cand m-am uitat in toaleta (scuze de detalii) eram cam tulbure treaba ca si cum s-ar fii dizolvat ceva..
38+...am intrat in 39
Darius Alexandru
bebelu86 spune:
| citat din mesajul lui zumzu bebelu si eu ma intrebam daca oare se poate elimina cand faci pisu ca odata si eu am avut senzatia ca a "picat" ceva si dupa cand m-am uitat in toaleta (scuze de detalii) eram cam tulbure treaba ca si cum s-ar fii dizolvat ceva.. 38+...am intrat in 39 Darius Alexandru |
pai de aia intreb si eu.
hai k mai e un pic pana luni. poate vine bb singurel pana atunci.
deci scoatem niste motate si pt tine

HAI ZUMZU!!!!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 13 zile pana la marea intalnire
abramburika spune:
Ciao!!
Rapid si revin dupa ....
ralu - se poate elimina si cand faci pisu, da' ramane sigur si pe hartie ceva. Deci iti dai seama.
Eu tot asa ... elimin dop, da' nimic!
mamma bis - o fetita si
39s de 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic