Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ayla -daaaaa, am admirat printesa si bradul
pupici multi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

dyana - asa cautam si eu iarna trecuta piscina sa pun bilele si nu gaseam decat de-alea uriase - "olimpice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Si eu patesc la fel pe Picasa, tot felul utilizatori cu hainute.

Eu am avut cativa ani sterilet Mirena, inainte sa raman cu Lucian insarcinata, am avut dureri dupa montarea lui vreo 2 zile si menstruatie aveam multe zile, dar foarte putin, in ansamblu e mai ok, decat anticonceptionalele, de la care am facut noduli la sani

Ayla: ce frumos e bradul si Luana si mai si

Floric: bafta cu transferul, poate o sa fie altfel cand ajungi sa-ti cunosti mai bine si colegii de acolo.

Si noi avem tot bradut artificial,maine vrem sa-l impodobim, imi place mai mult ca nu se face mizerie de la el si e des, anul asta am renuntat sa punem bomboane in el, ca Luc ar sta numai langa el, sa-i dam bobo

La noi s-a asternut cativa centimetrii buni de zapada, deja am dat zapada din curte de doua ori si o spulbera inapoi, nu va spun ce ma doare coloana, asa sa stea pana vine sotul, ca numai pun mana deloc.

Nici Sebi nu are anul asta serbare, ci o mini petrecere cu animator, mos si dulciuri, sa se simta ei bine.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

si eu am mari emotii cu bradul (ma refer la siguranta lui)
desi poate s-a obisnuit cu el ca au la gradi - e urias pana in tavan, are beculete, beteala si globuri (de la jumatate in sus)

eu m-am gandit la unul de vre-un metru jumatate pe care sa-l leg de calorifer si sa-l impodobesc doar cu ceva beteala(dar am ceva rezerve) , beculete si cateva globuri incasabile puse pe sus

operatiunea o vom desfasura cred ca joia viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

unde vazurati voi poze cu luana in pom?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Adee: la multi ani fericiti surioarei tale

Chato: aici sunt pozele http://picasaweb.google.com/sunt.o.mica.printesa/Decembrie2010?authkey=Gv1sRgCKXygcD40ZHqQQ# dar e Luana cu Mosu' si bradul separat

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
dyana, casuta aia nu o poti lua mai pe vara, cind o poti pune afara? atunci cred ca o sa apara peste tot...

pai sigur apar pana-n vara, doar ca eu voiam sa-i iau casuta acum de mos; si oricum o s astea in casa....ca la etajul 7 unde sunt eu cocotata n-au facut gradina. am vazut eu in ce minunatie de zona stai tu, si acolo mi-ar fi usor sa pun casuta.... dar aici....

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

steriletul meu cu aur este Gold T de la http://www.eurogine.com/contracepcion.html.

noi bradut vom avea natural, de cca 1,5 m cu globuri de plastic si alte chestii incasabile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

simona, merci pt link... vazut pozele, placut luana cu mos, pacat ca sint doar doo pozici

dyana, ia si tu altceva pt mutz, nu te mai stresa iara ca faci riduri inainte de vreme. Io nu as pune casuta in gradina, ca s-ar aciua pisicile in ea (avem pisici maidaneze asociate la "pisicile libere", LOL si nu glumesc :) ).

noi nu facem bradut, nu simt nevoia sa ma cert cu dragoana in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Floricu, felicitari pt transfer! Bucura-te cu tot sufletul! Doar de asta te-ai intors mai devreme la serviciu, nu? Pana la urma tu ai castigat "batalia" cu colega, sau va mutati amandoua?

Keutu cheliutu

Keutza, colega mea s-a trasnferat de la 01.oct. Deci ea a castigatbatalia dar nic eu se pare ca nu sunt de tot ghinionista. Oricum va mai dura ...cred ca vreo 3 luni. E cert ca voi simti iarna pe naveta.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput