Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***
Raspunsuri - Pagina 10
Floric spune:
Dodo, am primit pachetul. Multumim. Mai mult am fost incantati noi, astia mari, decat Rares. Bine macar ca i/a tinut in picioare de a dat cateva ture prin casa. Ne-a demosntrat ca paote. Deci, macar de o poza avem cu ce. Sunt tare frumosi. Ii imortalizez la Craciun.
Sa ai multe bucurii la intalnirea de luni.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
Pentru ca maine sigur nu voi avea vreme de intrat spun de azi
LA multi Ani Sebestian!!! si mamica lui sa fie vesela si fericita.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
inapreda spune:
Dyana, in genunchi ma-ntorc la tine
si recunosc spasit ca-n tine imi pusei toata baza
: si eu voiam casuta de Craciun pentru Ian Valjean si "eram precisa" ca o sa gasesti
Ce-i pun acu' su' brad? 

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Dyana, in genunchi ma-ntorc la tine Ce-i pun acu' su' brad? ![]() |
mie-mi spui? toata familia se baza pe casuta mea!!!

si mai ales ca banii lor sunt deja la mine
. probabil ca o sa turbez cautand altceva.... si n-am idee ce as putea sa-i iau

speram sa faca nasu un drum prin ungaria/ austria si sa-mi caute acolo... dar nu se mai duce

; amazonul nu livreaza casuta direct in romania........deci sunt in pom.... si pomu'n aer

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
dyana27 spune:
maine mergem la petrecere cu mos la tati la servici
; eu astept cumintica in masina sa vina cristi cu mutzu urlator si speriat in brate![]()
![]()
; si fiind mos de stat, probabil primim vreo ciocolatica si 2 portocale, ca pe vremuri![]()
(dar tot din babnii stransi de la noi, nu va ganditi ca da bugetul de stat cadou la copilasi)
; dar macar il vedem pe mosuuuuuuuuu!!!!! poate si zbieram nitel la el, ca sa le aratam ce plamani ne-au crescut![]()
![]()
![]()
inapreda spune:
Dyana, noi miine mergem la Cluj ca sa completam garderoba de iarna; o sa ma uit si dupa jucarii dar prevad ca va fi in zadar pentru ca am intors netu' cu fundu'-n sus sa gasesc ceva sa-mi placa. In cel mai rau caz, amin putin casuta si o sa-i iau o sanie "trendy"
si ceva...jucarii
desi el e atras de tot ce scrie si PE CE se scrie. In rest, nu face mare caz de jucarii; se joaca cu toate -si are o gramada!- dar dupa ffff. putin timp e plictisit. A, ii mai place in baie, la bideu, la dus etc.
Fug sa-l culc
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Dyana, noi miine mergem la Cluj ca sa completam garderoba de iarna; o sa ma uit si dupa jucarii dar prevad ca va fi in zadar pentru ca am intors netu' cu fundu'-n sus sa gasesc ceva sa-mi placa. In cel mai rau caz, amin putin casuta si o sa-i iau o sanie "trendy" Fug sa-l culc Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian |
ina arunca un ochi la toyplex ca au o casuta. eu ma duc maine sa o vad "live"; intra la ei pe sectiunile Home > Sport si joaca > Structuri plastic pt exterior > Leagane /Tobogane > X > Casuta din plastic triunghiulara...; mi se pare dragalasa, dar trebuie sa vada daca-si face banii

GANDACEL DE TOAMNA
Kea spune:
Simply asta ( http://www.amazon.de/Ravensburger-ministeps-04604-Aqua-Doodle/dp/B0002HR67Q/ref=sr_1_1?s=toys&ie=UTF8&qid=1292618680&sr=1-1) aveti voi?
Cumnata m-a intrebat ce sa-i ia Keutului si ma gandeam la asa ceva.
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui Kea Simply asta ( http://www.amazon.de/Ravensburger-ministeps-04604-Aqua-Doodle/dp/B0002HR67Q/ref=sr_1_1?s=toys&ie=UTF8&qid=1292618680&sr=1-1) aveti voi? Cumnata m-a intrebat ce sa-i ia Keutului si ma gandeam la asa ceva. Keutu cheliutu |
sunt foarte faine chestiutele astea cu apa; avem si noi 2 carticele pe care apar imaginile cand dam cu carioca de apa; ma gandeam sa-iiau si eu asa ceva, ca am gasit peste tot. si nici nu costa mult, e doar 55 ron
GANDACEL DE TOAMNA
Kea spune:
Ah si vroiam sa va intreb ceva: copiii vostri fac puzzle? Al meu face! M-am socat cand am vazut, ca de fiecare data cand incepeam sa-l fac eu, lua piesele, le rasturna, una o molfaia, la restul le dadea cate un sut si asta era tot. Cand am vazut alataieri ca le pune singurel la locul lor, imi venea sa-l mananc, mi-era si teama sa respir, nu cumva sa-l intrerup. Vai ce mandra am fost!!!
Dupa ce l-am pupacit pe toate partile, i-am sunat pe ai mei, nu mai puteam de nerabdare sa vina si barbatu-meu sa ma laud. Poate e normal sa faca, nu stiu, dar eu credeam ca dupa 2 ani au indeletniciri din astea.