Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***
Raspunsuri - Pagina 8
chatonel spune:
ariiis, cum e vremea in creta/cipru in aprilie? si de unde iau bamporu ca sa ajung acolo?
andiaroro spune:
Gianina-aiaci is...Interesante cadouri.
Eu l-am recuperat pe Alex si astept sa se faca 4 sa mergem la petrecerea de la cresa.Ii zic petrecere si nu serbare ca pe aici nimeni nu-i pune sa recite sau sa stea in fata pe scaunele... ca doar tr sa se bucure si ei nestresati, asa ca de obicei le cheama pe cineva sa-i distreze si apoi mananca bunatati si danseaza si gata petrecerea de cRaciun.
Nici la gradi nu recita, eventual canta cu corul.
Eu am tot Mirena si are deja un an si jumatate...Dif fata de ce pov Chato e ca eu nu am simtit cand l-a instalat, am avut o usoara jena si ceva sangerari max 2_3 ore dupa si gata. Mie nu mi-a suprimat ciclul menstrual, dar la redus considerabil ca imi pun eu tampon din ala zilnic din obisnuinta, dar cred ca m-as descurca si fara in zilele respective.
Cand l-am ales, dr a inceput prin a ma intreba, daca doresc sau nu sa am ciclu mentrual . Ca Mirena il poate suprima definitiv sau diminua considerabil, pe cand cel de cupru(de aur e prima oara cand citesc, nu stiam ca exista) il face sa dureze mai multe zile si sa fie abundent. Cica are paciente, care tin sa aiba ciclu menstrual ca altfel nu se simt ele bine la ideea ca....
Si tot atunci mi-a pov ca dupa 35 de ani AC sunt destul de riscante.
Eu nu dau sfaturi pt vacante in aprile sau mai ca intotdeauna mi-am luat teapa
Gianina34 spune:
chatonel - ce-mi plac problemele tale![]()
deja parca-parca visez la ceva caldura si concediu
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
Kea spune:
Ayla, ce dulce e Luana in poza cu Mosu´! Si gata bradul? Numai eu nu l-am cumparat inca? Azi sau maine musai sa-l luam!
Floricu, felicitari pt transfer! Bucura-te cu tot sufletul! Doar de asta te-ai intors mai devreme la serviciu, nu? Pana la urma tu ai castigat "batalia" cu colega, sau va mutati amandoua?
Saby si eu stiam ca se face pana la inceperea vietii sexuale. Eu nu l-as face. Ca metoda contraceptiva noi nu mai folosim nimic, vad ca oricum nu raman gravida, asa ca ce rost are sa bag diverse in mine?
Chatonescu, eu tot visez la praji aia cu cioco care curge, dar n-am apucat s-o fac.
m_monique spune:
chatonel si eu sunt bombardata pe picassa de "diverse hainute" si ale variatiuni pe tema.
steriletul cu aur are acelasi principiu ca si cel cu cupru. medicul meu este adeptul metalelor nobile.
andiaroro spune:
Mami de Ioana si Andrei- tr sa fie ok in aur...Mai facut curioasa si am cotrobait nitel pe net sa vad, daca pun si francezi si nu am gasit decat variatiuni ale unui banc pe tema steriletului in aur![]()
Kea-nici noi nu avem brad si e musai sa o rez we asta, dar mie imi e groaza de paza la copac ca sigur Anastasia trage iar de globuri
dyana27 spune:
n-are rost sa va explic cati draci am pe mine!!
de 3 zile caut casuta pentru mutzu .... si nu exista nimic pe stoc la niciun magazin!!!!!!!!!! a, bada, din alea la peste 1500

. n-aveti si voi pe cineva in anglia sa-mi trimita rapid o casuta de pe amazon??????????????

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
chatonel spune:
kea, las' ca o facui io iara, da nu-s daca a iesit, am uitat sa pun umpicut de lapte si am impresia ca a iesit un pietroi de praji... inca nu am taitat-o, deseara am musafirii.
gianina sa stii ca abia astept sa ajung la soare!!!
andiarroro si io la fel am luat teapa in ultimul timp, de-asta vreau sa am mai multe pareri!
mmonique, nasol de noi, tre sa facem o asociatie impotriva "fanilor" ce ne iau cu forta ![]()
dyana, casuta aia nu o poti lua mai pe vara, cind o poti pune afara? atunci cred ca o sa apara peste tot...
mireal spune:
Buna,Am terminat curatenia.Am vazut-o pe Luana langa bradut
, doamne mai are putin si face 2 anisori.Floric, e nasol sa nu ai colegi cu care te intelegi, dar e mai bine asa pt. ca iesi in avantaj.Chatonel, eu as alege Sicilia, mi-a placut o statiune langa Catania-Taormina, bine era luna iunie cand am fost.Acum am inteles ca sunt vreo 10 grade,nu cred ca e foarte frig in aprilie, dar nici plaja nu cred ca poti face.O sa ma interesez.
mireal spune:
Bradutul nici noi nu l-am facut, noi avem artificial cu leduri sau ce ori fi alea.Cred ca o sa traga Theo de el, o sa-l facem miercuri sau joi.De sterilei nu stiu ce sa spun. Noi folosim durex, anticonceptionale nu mai folosesc, din cauza lor am o gramada de vene sparte pe picioare.Vaccinul eu una nu l-as face, au tot fost pareri la tv pro si contra, dar nu mi s-a parut ca ar fi eficient.