Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***
Raspunsuri - Pagina 7
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby Novus din ce am inteles de la doctor vaccinul pe care-l fac se poate face de catre orice femeie, nu are limita de varsta, dar poate totusi nu am inteles eu bine . |
Da vaccinul se poate face oricarei femei ,dar.....daca in urma analizelor(papanicolu+ inca cateva) e perfect sanatoasa
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Gianina34 dodo - mi s-a umplut sufletul de bucurie cu serbarea lui bogdan |
....dar mie
Dumnezeu imposibilul!
simina_kin spune:
citat din mesajul lui Anaan Monnvas, eu o primeam de obicei in 10. Pfuuu, urat e sa gasesti cardul gol! |
si eu am avut aceeasi surpriza mai devreme..si-mi facusem planuri de cumparaturi
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Dodo-pui spune:
Azi multumita,mamicilor inimoase de Constanta a aparut un articol in ziarul"Ziua de Constanta" intitulat www.ziuaconstanta.ro/rubrici/umanitar/mame-solidare-sustin-tratamentul-medical-de-recuperare-pentru-bogdan-si-mihaita-30094.html" target="_blank">"Mame solidare sustin tratamentul medical de recuperare pentru Bogdan si Mihaita"...articol ce anunta evenimentul de pe 20.12 dedicat puiutilor nostri speciali (David,Bogdan si Mihaita),eveniment la care va sosi si Mos Craciun...restul nu-l stiu dar o sa va povestesc dupa
Dumnezeu imposibilul!
Gianina34 spune:
meniul de astazi:
9-Ceai de fructe cu lamaie; Tartine cu cascaval; Omleta sufleu
11-Fructe asortate
12.30-Budinca de cartofi cu branza si sos de smantana; Ostropel cu pulpe de pui; Chec cu fructe
16-Rulouri cu rahat
asta asa ca sa nu-mi ies din mana in timp ce excursionistele noastre termina de facut bagajele si decoleaza
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni
chatonel spune:
citat din mesajul lui Monnvas SABY amu' ce stiu eu este ca virusul HPV se ia numai prin contact sexual. Asa ca iti poti face testul de depistare a virusului si, daca iese negativ, tre' sa ai incredere in Adi CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
exact asta am vrut si eu sa spun :)
si ca, steriletul io l-am pus luni, este acelasi ca data trecuta (inainte de BB) : mirena, care sper sa imi suprime si acum ciclul menstrual (nu se intimpla imediat, ci dupa citeva luni). A durut putin la fixare, nu am luat antitinflamatorii si inca am citeva scurgeri de singe.
am si io o problema: la fiecare 2-3 zile ma ia cite cineva de pe DC ca favorit, gen "hainute nustiucare" etc. Io tot blochez conturile, ele (nick-urile) tot revin, nu stiu ce sa mai fac. Ma gindeam ca google, cind zice ca blocheaza, e definitiv... da de unde!!! Voi nu patiti la fel?
Gianina34 spune:
la serbare toti copii au primit cadouri la fel (fetitele - o trusa medicala si o casa de marcaj + cantar, cu cos de cumparaturi, bani... iar baietii o masina uriasa si parca tot o trusa medicala)
bine-nteles ca a fost foarte incantata de cadouri (acum controlam toate papusile si maimutoii - ii ascultam la plamani, in controlam in nasuc si urechi, le facem vaccin sa nu raceasca...) insa cel mai de efect a fost cardul de cumparaturi (casa de marcaj dotata cu de toate, inclusiv, bani - monede si hartii - si card) la fiecare trecere prin locasul respectiv se aude o melodie tare hazoasa.
casa de bani are chiar si cheie si se incuie iar cand se incaseaza banii si se apasa butonul pentru deschiderea ei se aude exact sunetul de la o casa de bani adevarata
avem 1 anisor si opt luni
Gianina34 spune:
fetele ne-excursioniste haideti la o gura de cafea ca mi-i urat singurica pe aici
avem 1 anisor si opt luni
chatonel spune:
alte probleme existentiale ce am io
in avril, la jumatea lunii, merg in italia la o nunta; vrem sa ne "lipim" de perioada asta si sa plecam apoi in vacanta, undeva pe linga italia ori in sicilia, da ne e frica de frig... voi aveti ceva info afara de ce scrie pe net, unde e clima calduroasa in a doua jumatate a lunii aprilie?