Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatza fetele
am iesit si noi aseara la viscol putin si tare mult i-a placut mutzuniciului meu. si uite asa s-a rezolvat si cheful de mers pe jos afara, adica el care refuza sa mearga singur sau mergea cativa pasi pana la un obiectiv.... aseara a patinat toata plimbarea singurel; s-a prins el ca aluneca asa ca cerea "manutzaaaaaaaaaaaaaaa", dar a mers numai pe jos si a fost tare incantat. a stat chiar si cu manusi. si nu stiu cum a auzit la noi, ca dintr-odata a inceput sa bodogane: "bate` vantu`!!!!!!"; initial nu am stiut ce zice ca pune accent pe ultima silaba, dar dupa ce a repetat la fiecare rafala de vant am crezut ca-l mananc. cristi rade de mine ca o sa fac infarct intr-o zi de atata dragoste pentru mutzu, pentru ca ziceai ca cine stie ce teoria relativitatii mi-a explicat cand zicea ca "bate` vantu`" asa eram de extaziata si disperata dupa el (nu ca tac'su' n-ar fi fost si mai si ca mine). noi suntem parinti din aia nebuni care ne oprim in adoratie la fiecare pas de cate ori face mutzu ceva nou

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Buna dimineata!

Am intrat sa urez drum bun excursionistelor si distractie placuta Imi pare foarte rau ca nu putem merge nici de data asta, dar ma consolez cu idee ca diseara mergem la un chef surpiza facut pt sora mea care face 40 ani, deci nu aveam cum sa lipsesc

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neata!

Drum bun, fetelor! Sa ne vedem cu bine maine!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata,

eu am lipsit motivat pe motiv ca ma persifleaza internetul

miercuri am fost la serbare; nu pot sa va spun ce emotii am avut si cate griji imi faceam ca ne va vedea si va incepe sa planga si va veni la noi si ca... si ca... ; ei, pot sa va spun ca micsunica-balerina s-a comportat exemplar: a stat cuminte pe scaunel, cand ne-a vazut i s-a luminat fetisoara de fericire dar a ramas in formatie (spre deosebire de alti copii ceva mai mari - 2.7-2.8 ani- care plangeau si strigau mamicile). Erau asa de frumosi cu totii imbracati in alb, cu beteala pe cap si clopotei in manute. Pot sa ma laud ca am avut cea mai frumoasa rochitica (zilele astea sper sa va prezint si dovada). De recitat nu prea au recitat (mai mult educatoarele - ei doar cateva cuvintele) de dansat- s-au zapacit si cu asta , dar atat de scumpei au fost ca-ti venea sa-i mananci pe toti. Si ce impresionati au fost de mos. Fiecare copil a evoluat in fata mosului insotit de mamica. Noi fiind nevorbitori, am raspuns eu ma intrebarile mosului si am cantat cu mosul un colind La sfarsit am despachetat cadourile, am dansat, ne-am dragalit si pupacit si intr-un final am plasat-o in brate la educatoare, am pupat-o scurt si am spus ca plecam la serviciu si dusi am fost ca sa nu inceapa sa planga (si nu a plans, spre deosebire de fiecare dimineata care se lasa cu ceva lacramioare, mai mult sau mai putin simbolice, dar suficiente cat sa ma ia cu capul cu stresul cu mucusorii - stiu ca-s nebuna rau.

Pentru ca inca suntem apte , am mers si astazi la gradi (asta ca sa intregim efectivul de 3 copii prezenti)
am avut ceva emotii cu zapada asta, mai ales ca de cum am iesit de pe straduta mea, in primul viraj mi-a si alunecat masina de spate (cu toate cauciucurile de iarna si esp-urile si cum se mai cheama sistemele alea de asistenta la derapaje/patinat/...)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni

Mergi la inceput

am prins si eu ceva tort de la sarbatoritii nostri fratiori mai mari pe care ii pupacesc si le doresc tot binele din lume

imi pare tare rau ca s-a redus efectivul de plimbateri pe motiv de bebelusi bolnaviori. Tinem pumnii tusitorilor sa se faca repede bine (eu inca nu m-am obisnuit cu tusea asta si mari emotii imi da pt ca nu ma simt stapana pe situatie asa cum se intampla in cazul racelilor cu mucisori, ceva febra si eventual rosu'n gat in care am devenit experta si stiu cum sa actionez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna dimineata!!
Si la noi Maia inca doarme si nici bagajul nu e gata , dar intr-o ora suntem gata.

Monnvas si noi tot clienti durex suntem, dar nu-mi place deloc, si asta nu pt. ca l-asi simti dar parca prea stica momentul faza cu desfacut, pus,etc . Steriletul pe care mi-l pune cica imi vine ciclu in fiecare luna, redus cantitativ dar vine. Pe mine nu ma deranjeaza daca nu vine daca asa e normal, numai ca la mine inainte nu erea deloc normal sa nu-mi vina de la anticonceptionale, si aveam niste dureri de cap groaznice dupa 4 luni fara mos .

Novus din ce am inteles de la doctor vaccinul pe care-l fac se poate face de catre orice femeie, nu are limita de varsta, dar poate totusi nu am inteles eu bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!

vad ca vorbiti de sterilet. eu am sterilet cu aur. totul e bine si frumos, numai menstruatia ma tine 9 zile in loc de 5.
la montatul steriletului doare putin, si inca vreo 2 zile, timp in care se iau antiinflamatoare. dupa ce se obisnuieste organismul cu el, totul e bine si frumos.

Mergi la inceput

si eu am avut intr-o perioada sterilet si, tot asa, ma tinea cm cu vre-o 2 zile mai mult
cu vaccinul, eu stiu ca se poate face pana la inceperea vietii sexuale, iar in ceea ce priveste varsta - cica merge si dupa 26 de ani dar dupa o evaluare prealabila de care dr si cu acordul lui

Mergi la inceput

dodo - mi s-a umplut sufletul de bucurie cu serbarea lui bogdan

PS: luni ajung la banca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

SABY amu' ce stiu eu este ca virusul HPV se ia numai prin contact sexual. Asa ca iti poti face testul de depistare a virusului si, daca iese negativ, tre' sa ai incredere in Adi

Ma rog, uite ce am gasit pe net despre transmiterea HPV:
"Principala cale de transmitere a infectiei cu virusul Human Papilloma este contactul sexual neprotejat - vaginal, anal sau oral. Sper sa nu te dezamagesc dar sa stii ca se poate transmite si prin simplul contact al pielii din zona pubiana. Asa ca atentie la "pettig" si la ideea ca "daca nu o facem pe bune nu are ce sa se intample". Nu numai penetrarea este riscanta ci si, daca sunteti dezbracati, simpla frecare a zonelor afectate, de alte zone.

O alta posibilitate de transmitere este cea "pe verticala" - de la mama infectata la fat. S-au adus in discutie si alte modalitati de transmitere in afara contactului sexual sau cel de la mama la fat - accidental, prin ustensile chirurgicale nesterilizate sau prin contactul cu lenjeria infectata - dar este nevoie de mai multe cercetari pentru a fundamenta aceste idei. Tinand insa cont de posibilele implicatii ale infectiei se considera ca fiind necesara o conduita cat se poate de preventiva. Asa ca atentie fetelor si atentie baietilor la probarea in comun a costumului de baie sau a lenjeriei intime.

La fel de periculoasa precum infectarea este si reinfectarea - este suficient sa te scarpini in zona infectata si apoi sa atingi alte zone sanatoase pentru a transmite virusul - sau este suficient, in timpul baii sau a dusului, sa freci cu mana zona infectata si apoi alta zona, si gata este reinfectarea."

Ma rog, nu e explicat in cel mai inalt limbaj academic

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput