Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Ana, Andrei facea asa pentru ca era prea mult zgomot jos si agitatie, prea obositor pentru el, iar in camera se simtea in elementul lui. Stai linistita, ca nu si-a stricat nici o reputatie, ce mi-a placut cand se intreceau amandoi la bocit pe sanie, Andrei printre lacrimi de crocodil mai deschidea un ochi sa mai vada care-i treaba si dupa aceea iar isi vedea de plans, dar Ianis tinea ochii inchisi si se concentra pe bocit acolo, parca avea norma Fetitele sunt mai curajoase, nu ma asteptam sa se sperie Ianis de zapada si de mos Craciun Apropos, ati instalat casuta, are "succesuri" la Dei-Dei?

Simply, vreau si eu aquadudalu Keei, dar nu stiu unde in RO sa-l gasesc, iar pe site-uri... dureaza.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

aha, s ainteleg ca mai sunt si alti plangaciosi cand e vorba de maxima distractie intre copilasi????
mutzu nu s-a speriat deloc de primul mos, bine, i-am facut o pregatire intensa inainte cu mosu care face HOHOHOOOO!!! si a pus buza usurel dar nu s-a lasat cu zbierete; vedem azi daca urlam sau nu; oricum eu mi-am pregatit spinarea pentru travaliu.... ca sigur n-o sa vrea sa coboare din brate la halul in care este inca speriat de copii.....
aquaduduuu din ala am vazut in AFI la etaj, dar nu la magazine, ci la standurile alea din centru; era 55 RON; l-am agsit si pe net, uite aici: http://famouskidstoys.shopmania.biz/catalog/tag/aquadoodle tot cu 55.

intrebare mare::::!!!!!! azi ne vedem la Happy planet din pantelimon daaaaaaaaa????? nu mai este altul si m-am zapacit eu???????

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
ELA, la faza cu popa stai calma, ca tre sa vina cu Craciunul (aduce la pupat icoana nasterii lui Christos) saptamana asta, si atunci nu-i mai dai nimic, sa fiti chit si sa n-ai pacate pe suflet de Craciun. Si mai vine si dupa anul nou cu Boboteaza (atunci stropeste cu busuiocul), si poti sa-l lasi si atunci necadorisit, si iesi in avantaj!

http://www.lucamic.blogspot.com/

oaaaaaaaaaa, ce-mi place discutia asta despre "iesit in avantaj" fata de popi :)) acu, sincera sa fiu, nu cred ca se poate iesi in avantaj, la cit sint de sireti... sau iese unul in avantaj si popa arde alti zece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

CHATO, faza cu voma e ceva de genul: daca doarme pe spate si vomita, ceea ce artrebui sa iasa se duca inapoi, deci unde nu trebuie ca poate ajunge (cica) si in plamani. D-aia cand varsa, copilul trebuie tinut pe o parte. Cel putin cand e mic pitic si nu stie ce sa faca.

Acum nu stiu daca o fi adevarat dar asa am auzit.

LEgat de partea cu respiratul, miemi-a spus doctora ca noaptea "e perioada spasmelor" si pentru ca laringele e ingustat, copilul vrea sa traga o ura mare de aer si apare pericolul de sufocare.

Nu vreau sa te sperii, zic si eu ce mi s-a explicat.

Edit: pentru ca nu imi mere space-ul bine. Din cauza de Vladimir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

ei hai, Chato, ca "enoriasii" se ard singuri de cele mai multe ori, cum a facut si Dan. Popa nu cere (dar se bucura sa primeasca), insa crestinul se simte dator sa plateasca "serviciile", fiecare dupa puteri sau vanitati. Mie mi s-a intamplat de multe ori sa nu "platesc" nimic, ca n-aveam cash, iar popa n-avea card-reader, si asta nu l-a facut pe popa sa scuture mai putin din busuioc, ci dimpotriva, ma punea sa crap umpic usa (intai ma punea sa o inchid ) la bucatarie, sa o "sfinteasca" si pe Mura, ca e si ea suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

CHATO, faza cu voma e ceva de genul: daca doarme pe spate si vomita, ceea ce artrebui sa iasa se duca inapoi, deci unde nu trebuie ca poate ajunge (cica) si in plamani. D-aia cand varsa, copilul trebuie tinut pe o parte. Cel putin cand e mic pitic si nu stie ce sa faca.

Acum nu stiu daca o fi adevarat dar asa am auzit.

LEgat de partea cu respiratul, miemi-a spus doctora ca noaptea "e perioada spasmelor" si pentru ca laringele e ingustat, copilul vrea sa traga o ura mare de aer si apare pericolul de sufocare.

Nu vreau sa te sperii, zic si eu ce mi s-a explicat.

Edit: pentru ca nu imi mere space-ul bine. Din cauza de Vladimir.

chato - laringitele astea pot evolua fff rapid
nu vreau sa te sperii dar i-am auzit vorbind in spital ca au pierdut un bebe in 3 ore (atat a durat de cand mamica a sunat dr ca respira greu copilul si pana a ajuns la spital si a fost prea tarziu)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Ana, Andrei facea asa pentru ca era prea mult zgomot jos si agitatie, prea obositor pentru el, iar in camera se simtea in elementul lui. Stai linistita, ca nu si-a stricat nici o reputatie, ce mi-a placut cand se intreceau amandoi la bocit pe sanie, Andrei printre lacrimi de crocodil mai deschidea un ochi sa mai vada care-i treaba si dupa aceea iar isi vedea de plans, dar Ianis tinea ochii inchisi si se concentra pe bocit acolo, parca avea norma Fetitele sunt mai curajoase, nu ma asteptam sa se sperie Ianis de zapada si de mos Craciun Apropos, ati instalat casuta, are "succesuri" la Dei-Dei?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Io ti-am zis, daca nu si-or gasi altceva de lucru, bocitoare profesioniste sigur ii putem face!

Casuta o vom inaugura de Craciun, ca vreau sa o montam in camera lui si pe aia o las ultima la curatenie din motive evidente. O sa-ti zic atunci care a fost reactia "destinatarului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

NEATA

noi avem astazi prima serbare din viata noastra. si ma credeti ca am emotii??!!
piticul meu o sa fie fulg de zapada

25 martie 2009

Da, da, te credem!!! Tinem pumnii sa fii mama brava si sa nu te emotionezi prea tare la locul faptei!

Avem copii mari, tufete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

uitai sa ma laud cu ultima "achizitie" a micsunicii: cand tuseste pune manuta la gurita
ca noi numai achizitii de astea putem avea
indiferent cine-i cere, deschide gura promt si scoate limba pt control in gat
cand o intreb daca o doare gatul isi si baga un degetel pe gat sa "testeze" daca o doare sau nu(stiu ca-i rasu'-plansu')

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Gianina, super-dulce micsunica (,) cu achizitiile ei!, dar daca n-o sa vedem rochita minunata pe balerina si-mai-minunata in pozele de la "serbarea" din seara asta, nu dai si tu o poza cu fulgusorul tau la gradi? Misunica si Keutu cred ca sunt ghioceii cei mai scumpi la vedere (cu mamici active pe forum)!

Mai, asa urata e laringita asta? Eu oricum nu dorm cand face febra, stau langa el si-l pazesc (nu accepta sa imparta patul cu noi, ne da niste picoare noaptea, plin de naduf!), asa ca n-o sa mai dorm de acuma nici cand tuseste! Of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bianca, de cand ai cumparat masuta de lucru, pentru mecanicul sef. Atre imi place dar banuiesc ca nu e chip acum sa o mai gasesca finii mei in Auchan. La ce nebunie este prin magazine parca a dat strechea in lumea...
Apropo, de ceva ani eu sunt de fel tare chibzuita si fac cumparaturi, in special cadourile, din timp adica...oct, nov cel mult inceput de decembrie. urasc in perioada asta sa ma lovesc de oameni prin magazine. Dar se intampla sa mai si ies sapt dinaintea sarbatorilor. Spre exemplu azi am fost in piata sa ma orientez de brad...Frate, zici ca l-a crescut cu pipeta si a prsit pe langa el. Asa sunt de scumpi. Bine, spun scump pt ca eu nu imi permit s aofer mai mult de 30 lei. Asta e. Cu toate acestea o anomalie...Cei mari, inalti, erau undeva la 70.80 lei, dar negociabil evident. Pe cand cei mici (cum am eu nevoie caci nu am loc) erau 50 lei. Pai unde e diferenta. Bine, intr-un tarziu mi-am dat seama ca se cauta mai mult cei mici si de aici cresterea de pret.
Mai astept in privinta bradului. Sper sa nu raman fara...daca nu am unul de plastic.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput