Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***
Raspunsuri - Pagina 24
Gianina34 spune:
simply- de maine stau acasa si sper sa ma pot organiza si cu pozele (si eu imi pusesem toata speranta in pozele care se vor face la serbarea ghioceilor
)
de fapt, dorinta mea cea mare este sa fie apta micsu de gradi si eu sa am timp de mine: sa merg la un film , sa beau o cafea+1,2 praji, sa ma plimb prin mall, sa merg la cosmetica...
ce zici, asa-i ca visez frumos?![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Bianca, de cand ai cumparat masuta de lucru, pentru mecanicul sef. Atre imi place dar banuiesc ca nu e chip acum sa o mai gasesca finii mei in Auchan. La ce nebunie este prin magazine parca a dat strechea in lumea... Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Cred ca acum vreo 3 saptamani am luat-o. S-ar putea sa mai gasesti
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui aris26 NEATA ![]() noi avem astazi prima serbare din viata noastra. si ma credeti ca am emotii??!! piticul meu o sa fie fulg de zapada stiu...cam ironic la cat e el de bronzatsi am zis sa va anuntz si pe voi ca deh ![]() 25 martie 2009 |
Hihi...si ce trebuie sa faca mai exact? Numai sa stea si sa ninga?
Abia astept pozele! Dar repede s-a adaptat la gradi, asa-i?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Monnvas spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Stai asa ca-mi trebuie lamuriri suplimentare: - amesteci cu branza unde? in vasul in care calesti? bagi si branza cat e pe foc si-o calesti si pe ea?! - iarasi: oualellelele cand le pun si cum? le sparg si le pun in amestec sau le bat intai ca la omleta? si totul pe focul unde se calesc sau "after"? Help, ca-mi ploo-n gura. (eu am ramas singura rece si neatinsa la inima de carnatzii fierti in moare? mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Am pus telemea un pic desarata. Am avut de capra, dar am mai facut si cu bivolita, si cu vaca, nu conteaza. Am adaugat toata trebusoara asta dupa ce am luat de pe foc si s-au mai racit un pic, ca sa pot amesteca cu mana, ca io nu reusesc cu ustensile (si ma mai minunez de manierele lu' domnu' injiner). Nu mi-a incaput in vasul de calit, ca al'fel nu mai murdaream altul. Nu conteaza cum pui ooolele, ca tot carcalete se fac la final. Tu nu-ti inchipui ca am cine stie ce reteta, fac si eu din ce mi-am adus aminte de la mama si pe cuvant ca n-am cantarit nimic...

La foi nu te pot ajuta, ca n-am cumparat niciodata. Le gasesti la raionul-congelator, langa legume congelate.
Vanator e socrul, sotz n-a impuscat la viata lui decat un iepuras. Si o iepurasa
Iti urez "bufta buna"
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Monnvas, merci de prezentarea pozitiva , dar sa stii ca la un moment dat nu mai aveam putere de haz de necaz, imi venea sa ma tot duc brambura sus, sus, sus la munte susDaca il duceam in camera, isi recapata buna dispozitie, dar auzea copiii jos si voia la ei, era tot calare pe usa, deci nici statul in camera nu era o solutie...of,of... ![]() |
am patit si noi asa in Azuga, la carciuma. A descoperit niste usi automate si isi facea de lucru pe-acolo, cand il luam trebuia sa mananc burtica pt a evita urletele, apoi a gasit niste bare de lins, iar la final, apoteotic, s-a intins pe jos si a inceput sa linga podeaua. Atunci am plecat.CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
simplyana_m spune:
GIANINA, chiar ca visezi frumos! Mall, cosmetica...Sa vezi cata cosite am eu(peste tot
), ca n-am reusit nici sa ma tund, si de cand ma miorlai ca nu ma mai suport asa!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m Monn, dar ce arabeti ai tu? http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Am o grupa de arabeti pe care ii invat limba romana. An pregatitor.
A, Ilinca, nici eu nu spal geamurile. Ca si tine, o curatenie obisnuita, ceva mai profunda in bucatarie.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Ilinca_M. spune:
Chatonelo, ai mila de noi si nu ne mai da emotii: tineti fata langa voi cand e bolnavioara! Si Sophiphi a dormit in patutzul ei pana la 7 luni, dar dupa fiecare vaccin sau cand era un pic racita nu ma-nduram s-o pun in patutz, chiar daca era in aceeasi camera. Ideea e ca altfel auzi cum respira, simti daca-i creste febra etc. cand e langa tine, decat prin perete cu baby-phone-ul...Stiu ca tu esti mai spartana
dar fa o concesie in cazuri de-astea
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Anaan spune:
Distractie placuta fetelor petrecarete!
Eu am terminat cu calcatul si acum nici nu stiu de ce sa ma apuc
. Adevarul e ca nu m-as apuca de nimic
, dar nici nu vreau sa fiu inghesuita de toate treburile nefacute in Ajun. Cred ca ma apuc de sortat jucarii, daca tot doarme Gulia, ca mi s-a parut foarte faina varianta voastra: jucarii de pastrat, jucarii de dat, jucarii de ascuns
.
Pentru Craciun am hotarat si eu sa nu ma mai lansez la cumparat cine stie ce jucarii. Am mers la sigur si i-am luat un puzzle, ca asta-i pasiunea lui, o carte haioasa cu coperta de blana si cu o mutrita de urs,un soarece de plus( alta pasiune), casuta de la Ela
, girafa de la Novus
si mi se pare suficient. Are o gramada de jucarii si abia de se joaca cu un sfert din ele. Azi donam o parte unor copilasi si uite asa mai fericim si pe altii, ca nu are rost sa le tin aici, sa le arunce el dintr-o parte in alta.