Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Da, tocmai am vazut si eu cu Ianis filmuletul cu Alexandra, este incredibil de desteapta cat de multe spune Pe langa faptul ca e frumoasa ca o printesa si cu picioare lungi ca ale lui mami, mai e si desteapta pe deasupra, v-am zis la munte spunea ca are "doo becuri verzi". Din asa parinti, asa mandrete de fata!

Inapreda, cred ca te stresezi prea tare cu jucariile, masa ceea mi se pare mai mult piesa de mobilier, din cele 3 variante trenul gonflabil mi s-a parut cel mai OK, si ma rog creioanele de baie daca zici ca e pictor. Ianis are deja de Craciun un tren pe sine si parca i-as lua si un set de scule.

Bianca & Chatonel, multa sanatate puilor si sa treaca mai repede laringita. Probabil ca e un virus in zona, ca prea multi ghiocei i-au dat de hac Si Ianis a avut laringita, la fel s-a manifestat cu inceput de tuse sparta usoara, urmata de febra, dupa aceea vomitat, si dupa aceea nemancat nimic. L-am pus pe picioare cu aerosoli ("aburi" cum zice Andiaroro) cu Flixotide 0,5mg/2ml, un singur antibiotic Augmentin care e chiar placut la gust cel pt.copii si niste picaturi pentru gat Sinecod. Cortizon nu i-am dat deloc. Si bineinteles nu l-am scos deloc afara pana i-a trecut.

Ce m-am suparat aseara, a venit popa bisericii de vis-a-vis si sotul meu, ca tot crestinul, i-a varat in buzunar 10 lei, na! pentru servicii. Dar el venise de fapt sa-si faca reclama, ne-a dat o carte de-a lui de vizita si a plecat, n-a binevoit nici macar sa umble prin casa sa stropeasca cu busuiocul si apa sfintita cum se face de obicei. Asa m-am ofticat, imi venea sa ma duc dupa el sa-i cer banii inapoi, asta e!, sa-si ia lumanari de ei. Astia sint mai hotomani decat toti enoriasii launloc, exceptie face fratele Olgai care se stie cat de marinimos este

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

NEATA

noi avem astazi prima serbare din viata noastra. si ma credeti ca am emotii??!!
piticul meu o sa fie fulg de zapada
stiu...cam ironic la cat e el de bronzat
si am zis sa va anuntz si pe voi ca deh

25 martie 2009

Mergi la inceput

Ana, Andrei facea asa pentru ca era prea mult zgomot jos si agitatie, prea obositor pentru el, iar in camera se simtea in elementul lui. Stai linistita, ca nu si-a stricat nici o reputatie, ce mi-a placut cand se intreceau amandoi la bocit pe sanie, Andrei printre lacrimi de crocodil mai deschidea un ochi sa mai vada care-i treaba si dupa aceea iar isi vedea de plans, dar Ianis tinea ochii inchisi si se concentra pe bocit acolo, parca avea norma Fetitele sunt mai curajoase, nu ma asteptam sa se sperie Ianis de zapada si de mos Craciun Apropos, ati instalat casuta, are "succesuri" la Dei-Dei?

Simply, vreau si eu aquadudalu Keei, dar nu stiu unde in RO sa-l gasesc, iar pe site-uri... dureaza.

Mergi la inceput

Aris, de-abia astept sa vedem fulgusorul de nea cipriot diseara, si pe mami lui, ca taaaare dor ne-a mai fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

ARIS, tinem pumnii fulgusorului, daca zici ca ai emotii ! Sa ne demonstrezi deseara prestatia cu poze!

ELA, nu stiu sa zic unde gasesti Aquadoodle, incearca pe la Miniblu, Toysrus, sau chiar prin Cora, Real, de-astea. DYANA parca vazuse la Kidex. Acuma nu e importanta firma si brandul, aquadoodle e de fapt o tehnica, megasimpla de altfel...Practic e un "servetel" de bumbac subtire, dublat cu o folie de plastic de culoare inchisa, iar markerul e un recipient pt apa, cu buretel/fibra de carioca in varf. Si cand "servetul" e umezit, devine (semi)transparent, si se vede culoarea foliei de plastic de dedesubt. Si iaca si "desenul cu apa"! Iar cand se usuca apa, suprafata redevine alb-opaca, gata de mazgalit din nou. Asa ca nu vad ce tragedie ar fi daca gasesti vreo "facatura" si nu pe ala original, ca n-are ce sa fie periculos ori de proasta calitate. Sigur gasesti ceva!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Fetelor, va rog, nu lasati copiii cu laringita sa dorma singuri!!! Chato, scuze, eu asa am inteles, ca ai pus-o in patul ei, care cred ca e in alta camera decat a voastra. Bianca stiu ca doarme cu Vladimir.

Keutu cheliutu

de ce, Kea?
Da, Izia doarme in camera ei, dar e perete in perete cu noi, iar cind nu sintem in camera o avem pe babyphone.
Sper ca nu am facut vreo prostie ?

excursionistele vesele, n-am avut timp nici sa citesc pe indelete povestile, dar am vazut ca v-ati distrat bine, la cit sinteti de gurese... sper sa apuc sa vad pozele intr-un tirziu, poate sapt viitoare, ca-s in conced.

Multumim fetelor care s-au gindit la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

aris- tinem pumnii mamicii ca ghiocelul sigur va fi in elementul lui
si noi tot fulg de nea am fost, probabil ca asta-i trendul la cei mici-mici

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

chato - la laringita exista pericolul de sufocare din 2 cauze:
1. datorita inflamarii laringelui si micsorarii spatiului prin care trece aerul in plamani
2. datorita vomei (aici sunt mai multe probleme -de ex daca e aspirata si ajunge in plamani se ajunge la alte necazuri)
la astea cred ca s-a gandit kea cu dormitul langa bebe, ca in situatii de astea trebuie actionat fff repede

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Merci pt raspuns, Gianina!

Acu, nu c-as fi (sau nu) Gica-Contra , dar sufocare deodata din cauza laringelui micsorat nu-s ce sa zic, ca fie-mea il are doar inflamat si nu ma pronunt pina nu vad un laringe bolnav rau.

Dar cu voma, cum sa se inece? Ca iese ca arteziana pe gurita, nu e ca la betivi, lool

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Asa, sa revenim:
INA, merci de cafea, mi-am turnat si eu 2 cani, ca aici "iaia poua", si e o atmosfera...iar noi trebuia sa mergem in seara asta sa luam brad (dar decat sa ies din casa, mai bine ma lipsesc!)

ELA, la faza cu popa stai calma, ca tre sa vina cu Craciunul (aduce la pupat icoana nasterii lui Christos) saptamana asta, si atunci nu-i mai dai nimic, sa fiti chit si sa n-ai pacate pe suflet de Craciun. Si mai vine si dupa anul nou cu Boboteaza (atunci stropeste cu busuiocul), si poti sa-l lasi si atunci necadorisit, si iesi in avantaj!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput