Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (181)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Belle esti o scumpa parca n-as indrazni...as vrea sa comand, ins ain perioada asta nu stiu cat de repede il aduc...Esti o scumpete!

edit: zi-mi de care e, daca e zgomotos, daca e cu abur rece/cald, daca sunteti multumiti..

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Poti si azi sa vii sa-l iei, dupa 6,30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

nu face nici un zgomot(parca), e cu abur cald. La mine e umezeala la munca mi-am luat dezumidificator am 58%, acasa am in jur de 50 e perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Cleo, nu , nu lucr la glaxo, am cativa cunoscuti pe acolo.......
Simonix , imi pare rau de problemutele cu venitul incoace si copilul, am urmarit la stiri ce e pe aeroporte in Europa, sapt. trecuta am fost nasi la nunta verisoarei sotului, s-a maritat cu un american si de-abia au ajuns in Europa, a fost destul de nasol pt ei.
Vreau si eu 2 cuti de supozitoare , sper ca nu e prea tarziu...
Lory, eu am un umidificator de la Laica,e super bun, poate poti da caldura mai incet din calorifer, nu e ok sa dormi in caldura mare, nici pt copil, eu daca am mai mult de 20 de grade fac ca dieselul, nu suport caldura, iar piticul doarme dezvelit, lui si 20 de garde cred ca i se par mult.
Am avut ieri serbarea piticului, a fost mortal, toti piticii au fost criminali, au intrepretat de fapt o poveste toata gradinita, f. frumos per total, la final a venit si mosul, al meu era in al noulea cer cu mosul lui parca plutea.
Vineri plec la munte, sa vedem daca mai e timp de scris........, nu stiu, azi am programare la control la doctor, sa vedem ce zice.
Va pup

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor, cum nu m-a pasionat capitolul bucatarie nici nu m-am uitat pe reteta de biscuiti "Esme". O vreau si eu va rog mult, sa nu mai stau s-o caut. Am primit aragaz nou, la care merge cuptorul (ca la cel vechi se stricase de ceva vreme), si as vrea sa-l inaugurez cu niste biscuiti de-astia minunati de care ziceti voi. multam

Hai, mai Simonixu', vino cu vesti bune si zi-ne ca vii!!! Sanatate lui Robertel si tie zile usoare la job! pup

Laurita, ce mai faceti, scumpa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lorich imi pare rau de raceala, ia cu umidificatorul sunt tare curioasa daca e bun. Si la noi e mereu aerul uscat ceva de speriat...si eu vreau sa cumpar unul, ia sa caut acum pe net sa ne prinda pregatiti urmatoarele raceli... Sanatate multa!
Adriana Sarbatori Fericite si sa veniti inapoi sanatosi si voiosi!Drum bun!
Simonix cum mai sa-i scoata afara sa se ude si apoi sa-i culce ca atare??ma sperii Vai bietul pui...cu otita si racit! ...sanatate multa lui Robertrix si sper totusi sa reusiti sa veniti in tara!
Aelita draguta faza cu gunoaiele haha, tare ingenios!
Ali chiar voiam sa intreb ce mai faceti voi, iar ne-am sincronizat!! Noi suntem bine, Ilinca de 2 zile tuseste iar, nu stiu de unde si de ce. Mircea e super de fapt i-a trecut tusea si tot cam in 4 zile...nu cred ca a fost pneumonie, ce sa zic... Ilinca vrea numai in brate!! Al tau???Sa stapaniti sanatosi aragazul!

Noi pana la urma nu am gasit ce ceruse Mircea...i-am mai luat o punga d-aia cu sine pentru Thomas, Jesse din Toy Story - el a cerut jucaria "cu palarie rosu"-, un trening. Mai vedem. Ei inca nimic.

Mai fetele, mi-e tare dor de voi sa va vad in persoana!
Fug sa ducem kdouri la doamne, la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Aelita am incercat faza cu Santa, dar nu stie sa pronunte Mircea...si banuiam eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

adriana, drum bun, concediu placut, sarbatori fericite si va asteptam cu drag inapoi!

Alysh, iaka:
200 g faina, 60 g amidon (bun si cu 250g faina), 125 g unt moale (la temp camerei de-o vreme), un ou, 100 g zahar, coaja rasa de la o portocala mare, o lingurita rasa praf de copt, vanilie. Astea se maesteca formand un aluat. 100 g ciocolata se taie marunt (eu folosesc cu succes blenderul cu vas de sticla pentru taiat ciocolata). Se adauga la aluat, se framanta cat sa se incorporeze ciocolata (toata framantarea merge si cu robot de bucatarie, dar acu' nu pot ca ii fur fetei placerea). Aluatul rezultat se ruleaza in folie de nylon (ca salamaul de biscuiti) mie mi-au iesit doua rulouri de vreo 25 cm lungime si sa zicem 5 cm diametru. Se da la frigider, o juma de ceas, un ceas. Intre timp se incalzeste cuptorul la 180C. La iesirea din frigider daca vreti margini mai interesante se da ruloul prin zahar cristal fin (nu pudra dar nici cristale prea mari). Apoi se taie felii "egale" de cam un cm grosime. Se pun in tava suficient de distantate, sa zicem cam 2 cm intre biscuiti, ca se latesc usor. Si se dau la cuptor 15-20 minute. Miros senzational si sunt si buni tare.

sa zici ce aragaz ai, ca al meu arde biscutii astia, ca merge numai cu 2 viteze: f. tare sau f. incet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

adriana, drum bun, concediu placut, sarbatori fericite si va asteptam cu drag inapoi!

Alysh, iaka:
200 g faina, 60 g amidon (bun si cu 250g faina), 125 g unt moale (la temp camerei de-o vreme), un ou, 100 g zahar, coaja rasa de la o portocala mare, o lingurita rasa praf de copt, vanilie. Astea se maesteca formand un aluat. 100 g ciocolata se taie marunt (eu folosesc cu succes blenderul cu vas de sticla pentru taiat ciocolata). Se adauga la aluat, se framanta cat sa se incorporeze ciocolata (toata framantarea merge si cu robot de bucatarie, dar acu' nu pot ca ii fur fetei placerea). Aluatul rezultat se ruleaza in folie de nylon (ca salamaul de biscuiti) mie mi-au iesit doua rulouri de vreo 25 cm lungime si sa zicem 5 cm diametru. Se da la frigider, o juma de ceas, un ceas. Intre timp se incalzeste cuptorul la 180C. La iesirea din frigider daca vreti margini mai interesante se da ruloul prin zahar cristal fin (nu pudra dar nici cristale prea mari). Apoi se taie felii "egale" de cam un cm grosime. Se pun in tava suficient de distantate, sa zicem cam 2 cm intre biscuiti, ca se latesc usor. Si se dau la cuptor 15-20 minute. Miros senzational si sunt si buni tare.

sa zici ce aragaz ai, ca al meu arde biscutii astia, ca merge numai cu 2 viteze: f. tare sau f. incet.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Vai de creierii mei din cap pai, ca sa-mi iasa mie biscuitii astia tre sa fac master, MBA, ceva. Ieri, am facut pateuri cu spanac si branza la cuptor (de-alea cumparate, congelate , crude) si am fost mandra de mine, iar azi am avansat si fac mere coapte cu unt, nuca si scortisoara si zic, vai ce tare sunt, mi-e ca daau rateu mare cu biscuitii dar o sa incerc. saru'mana, Cleo. Aragazul e Goregne, l-am primit cadou de Craciun de la socrii, cu aprindere electrica, la cuptor putem face pui la rotisor, asta e:http://www.shopmania.ro/magazin~online-aragaze-si-hote~produs-gorenje-gi52190iw~p-8882024.html

Laurita, ce bine ca ai aparut si ce bine ca sunteti sanatosi! Zi-mi cand ne vedem, ne mai vedem anul asta? Vreau sa trec sa-ti las alea, pleaseeee.

Adriana, concediu placut, sarbatori fericite , pupa fetitele! Sa reveniti cu forte proaspete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

hihihih..de cate ori s-a scris reteta aia de biscu!

Laura sincer, nu suntem raciti -raciti, dar de la raceala ce-a trecut, ultima...am ramas asa nevindecati..cu nasul, nu stiu cum sa zic..se simte treaba cu uscaciunea aerului, ne killareste nasul si gatul...o sa-ti zic ce si cum..momentan ce cautam eu nu s egaseste pe stocuri...om mai vedea, te tin la curent.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput