Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (181)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

aelita, da-i cu incredere pulmicort. Dupa discutii cu alergologul, pulmicort este cel mai slab cortizon pt caile respiratorii, singurul pe care el il recomanda in sarcina, efectele negative fiind mult scazute, ficatul sintetizand-ul si eliminandu-l rapid.
Am inteles ca in occident este de 2 forme: si pulmicort baby - cu o concentratie si mai slaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aelita, le-am facut si eu la baieti filmuletele de la PNP inca de acum o saptamana, au fost extaziati, mai ales Andrei, ca Raducu e cam aerian.

Saptamana viitoare incerc si eu biscuitii Esme, ca sunt acasa in concediu. Sa vad ce pun in loc de coaja de portocala, ca nu am asa ceva si n-am curaj sa folosesc coaja portocalelor de se gasesc la noi in comert.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Aelita, le-am facut si eu la baieti filmuletele de la PNP inca de acum o saptamana, au fost extaziati, mai ales Andrei, ca Raducu e cam aerian.

Saptamana viitoare incerc si eu biscuitii Esme, ca sunt acasa in concediu. Sa vad ce pun in loc de coaja de portocala, ca nu am asa ceva si n-am curaj sa folosesc coaja portocalelor de se gasesc la noi in comert.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

stafide am pus, in loc de ciocolata si dau si ele aroma. coaja de portocala - am uitat sa rad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

hello!!

mai, coaja de portocala nu am pus nici eu-nu recomand s-o faceti..la ce am citit despre ce au citricele pe coaja..mai dam si la copii!! Cica era ceva d ela dr. oetker-coaja rasa as fi incercat aia,, dar n-am gasit.

Cine are umidificator??? Va rog, mila, indurare..nu mai pot'
avem 33%umid in camera ne trez toti cu nasurile uscate , limbi, gat uscate..cred ca si ochii in cap n-s uscati.si doareeee si nu mai trece mucaraia...Help!!!!!!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

hello!!

mai, coaja de portocala nu am pus nici eu-nu recomand s-o faceti..la ce am citit despre ce au citricele pe coaja..mai dam si la copii!! Cica era ceva d ela dr. oetker-coaja rasa as fi incercat aia,, dar n-am gasit.

Cine are umidificator??? Va rog, mila, indurare..nu mai pot'
avem 33%umid in camera ne trez toti cu nasurile uscate , limbi, gat uscate..cred ca si ochii in cap n-s uscati.si doareeee si nu mai trece mucaraia...Help!!!!!!!!!

eu nu am.
In schimb, aerisesc insa zilnic, ca zilele astea a nins si a fo aerul umed; plus usuc rufele pe calorifer (de nevoie, ca balconul nu face fatza). Cand gatesc, las oalele descoperite, si in baie fac sauna.
Asta la juma de aprt, ca am dormitorul de pe colt cu 2 pereti afara si cu facuse igrasie. Astea au facut sa creasca umiditatea pe la 40%.
IUntre timp mi s-a stricat ceasu care citeste umiditatea, dar stiu cand ma simt nasol cu nasul ca e de la umiditate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna!

Si eu am in plan sa incerc biscuitii, nu ma gandisem la coaja de portocala ... sa vedem

Lorich, nu avem umidificator, insa at cand mi se parea ca e aerul super uscat puneam prosoape umede pe marginea ferestrei sau calorifer sau o oala cu apa pe calorifer.

Fetelor, va doresc un Craciun fericit cu cadouri, copii sanatosi si cuminti!

Eu mai strang din bagaje, maine plec cu fetele cu avionul (sotul a plecat azi cu masina) la Viena. Avem o gramada de facut acolo, asa ca nu cred ca mai apuc sa va urez ceva.

Ne auzim dupa Craciun

Adriana, Annika si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Hello hello si de la noi, din tara lui Mosh Craciun :D

Este o iarna ca in povesti, ninge muult si e alb totul, bucuria copiiilor, cosmarul parintilor Din pacate eu nu prea reusesc sa vad partile buna la zapada asta pentru ca avem probleme din cauza dumneaei: aeroportul din Bxl e inchis pana miercuri, cica nu mai au lichid de dezghetzat avioane si nu se mai efectueaza curse... si nu sunt sanse sa primeasca lichid magic pt ca in toata europa sunt restrictii de circulatie Nu va zic cum se circuleste pe aici uf, bine ca stam in oras si ne descurcam cu un metrou, buz etc. Deci nu stim inca daca reusim sa venim in tara joi...

Apoi, al meu plod iar imi face otita E acasa cu taica-su, iar a avut muci din aia nasoli si invizibili, la scoala alea ii scot afara si nu le pun cacilule nici pe zapada si ninsoare, aia mici se uda si apoi ii pun la culcare imbracati si incaltati de afara deci evident ca pana la urma s-a stricat piticul. Azi ma duc cu el la urgente, e pediatrul nostru de garda, o sa fie o incantare pe drum pana la spital.

Uf si number trei e la servis la mine, se spliteaza institutiile pe aici si noi vom face parte dintr-o noua organizatie, nu vom mai fi Comisie. Deci nebunie, oamenii sunt obligati sa vina la servis si in zilele astea cand Comisia e in mod normal inchisa. Seful meu, care in septembrie si-a dat acordul pentru vacanta mea, mi-a cam facut nazuri acum... "Cum, pleci ? Pai si noi ce facem? Si pleci doua saptamani ??? Si nu poti totusi anula ?? " (ma rog, poate se anuleaza natural cu zapada asta, desi sper ca nu...) "Bine, fie, dar sa stii ca va trebui sa muncesti mai mult ca sa recuperezi " Ceea ce nu ar fi un problem dar cu plodul bolnav ... Imi cam vine sa ma spanzur

Voilą noutatile - am retinut ca tre sa aduc supozitori pentr Laura si Lily[/red] cate doua cutii de cap de persoana - dar nu garantez ca ajung

Voiam sa mai zic ca facui si eu biscuiti de Esme, va dati seama ? EU, adica MOI si au iesit o tura arsi tot pe motiv de necalculat culoare (erau de cioco) etc (in plus erau primii ever facuti de MOI) Apoi am facut doar cu portocala - au iesit minunati, desi un pic deformati asa, dar am hapait la greu, Robert a adorat momentul Eu iau porto bio, le-am spalat bine bine coaja, adevarul e ca nu m-am gandit la ce e in coaja aia... Dar oricum spal forate bine si incerc sa iau bio cand se poate.

Aelita[/red] Sanatate multa la pitici :)

Si de altfel la tota "lumia" cum ar zice piticnia mea. Fug la munci

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Adriana Un Craciun fericit si un An Nou Minunat!!!

Mai, la mine nu fac fatza prosoapele si oalili cu apa in camera...anul trecut a fost ok pt ca eram si noi sanatosi..acum n-ea prins usor mucosi si nu ne mai revenim..mucoasa mea nazala e o rana, gatul ma doare de mor dimineata..R la fel cred ca miorlaie cand se trez..de tati nu mai zic...
Si eu am pus anul trecut rufe pe calorifer...dar mi-am distrus peretele... acum am pus..nu-mi mai pasa, vreau doar s-mi revin..nu face fata, nu creste umiditatea...eu dorm si la max 30 cm d eun calorifer fierbinte...parca respir in soba...

deci vrea umidificator...il vreau ieri!!!

Simonix pup, sanatate, hai ca se vor aranja lucrurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Haideti mai, la biscuitii lui Esme mi s-a parut coaja de portocala chiar cireasa de pe tort.Tineti si voi cateva minute in apa calda portocala, schimbati apa, o spalati cu ce vreti, dar gustul e accentuat tocmai de coaja de portocala si am pus jumi juma ciocolata cu lapte si amaruie. Am facut si cu mar si scortisoara. si tavaliti prin albus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lorich: mai daca arde la tine cu asta ti-l dau eu cu imprumut. Nu cred sa am nevoie de el curand.

Mergi la inceput