Fluturasi de martie-aprilie 2011 (99)
Raspunsuri - Pagina 12
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish mai shtrumph si eu sunt in pana de idei cu cadoul pentru sot...chiar nu stiu ce sa-i iau. la gadgeturi nu ma bag ca are nebuniile lui, si altceva nici nu stiu...mie imi place sa fac cadouri practice, nu chestii de care te bucuri cand rupi ambalajul si le uiti pe urma intr-un colt. camasi are o gramada si parca e prea clasic, camasa sau cravata...i-as lua niste ghete de iarna sau un pulover....habar n-am, si nici chef de colindat magazine n am eu acum ma gandeam ca mai am o programare la doctor sapt viitoare pe 23, si as vrea sa ii duc ceva. faza e ca fiind la privat, nici nu stiu daca au voie sa le accepte, habar n-am cum sa fac dar chiar as vrea sa ii duc ceva frumos pentru ca imi e tare drag de ea, sa vad cum fac,sper sa il primeasca... s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
scrish, eu am dus odata pediatrei lui vlad, care e tot la privat la o clinica unde am abonament, un cadou..i-am luat un set de parfum, crema si nu mai stiu ce continea de la clinique..si aveam emotii,ca le stiam politica..dar l-a primit si m-am simtit f bine pt ca o apreciam f f mult si ma ajutase mult si nu stiam cum sa-i multumesc..chiar daca nu-mi sta in fire sa dau, e cel mai mare chin pt mine sa dau spaga..nu va spun cum a fost in spital cand am nascut
mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu
scrish spune:
miki, ce bine ca mi-ai spus si eu sunt chinuita rau cand trebuie sa dau spaga, la coafor cand merg e tortura, la manichiura in schimb ii dau direct cand platesc la sfarsit si parca nu mai e asa groaznic. ma ingrozeste efectiv ideea de a baga bani in buzunarul unui om, mi se pare aiurea...
ideea e ca efectiv vreau sa ii duc un cadou, nu e spaga, e o atentie fata de ea si o manifestare a multumirii si atasamentului pe care il am la adresa ei. sper din suflet sa nu ma refuze, k oricum nu plec cu punga inapoi acasa
s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
speranta2008 spune:
Deea iti trimit pe PM nr de mobil a dnei asistenta : dna Viorica.
De regula, prefera sa vin la inceput de saptamana. Dar sun-o si discuta cu ea. Daca nu raspunde, sa insisti ca nu se supara
In legatura cu adeverinta, cred ca e mai bine sa o intrebi pe ea, ca eu nu stiu ce sa iti zic
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +28
(Matei19:26)
viss spune:
hai mai fetelor, ca aia nu e spaga. e cadou.spaga e cand dai bani/diverse produse inainte de actul medical, iar cadoul este exact ce spunea scrish- ca ii e drag de ea, e multumita de felul cum s-a comportat cu ea, e un fel de multumire, mai ales ca e perioada sarbatorilor, se pot face multe cadouri oricui simti.. din contra dat inainte de actul medical, se produce o stare de jena intre doctor pacient, simti ca vrea pacientul sa conditioneze actul medical, comportamentul, si chiar ma apuca nervii de multe ori, este ceva de genul ca cineva vrea sa "te cumpere"..un fel de prostitutie..
25 SA+ mami de 2 buburuze:
miki1979 spune:
citat din mesajul lui viss hai mai fetelor, ca aia nu e spaga. e cadou.spaga e cand dai bani/diverse produse inainte de actul medical, iar cadoul este exact ce spunea scrish- ca ii e drag de ea, e multumita de felul cum s-a comportat cu ea, e un fel de multumire, mai ales ca e perioada sarbatorilor, se pot face multe cadouri oricui simti.. din contra dat inainte de actul medical, se produce o stare de jena intre doctor pacient, simti ca vrea pacientul sa conditioneze actul medical, comportamentul, si chiar ma apuca nervii de multe ori, este ceva de genul ca cineva vrea sa "te cumpere"..un fel de prostitutie.. 25 SA+ mami de 2 buburuze: |
pai asta vroiam sa spun cu ce am patit in spital la nastere..ca a trebuit sa dau moasei si anestezistului inainte..ca asa aveam lectia invatata..si tare greu mi-a fost..
cu cadoul n-am avut nici o treaba, emotiile erau pt ca nu stiam daca o sa-l primeasca, ca au politica in clinica sa nu primeasca..cum e la orice firma mare, si la noi era la fel..dar daca valoarea nu depaseste o anumita suma..e ok. si se nimerise tot de craciun..anul trecut pe vremea asta
una e s-o faci din suflet ca asa simti..alta e sa o faci ca trebuie, din obligatie
mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu
viss spune:
eu de ex. am fost multa vreme iritata de ideea ca treb sa las ceva taximetristului, chelnerului, coafezei.de ce ? de ce s-a impamantenit chestia asta? de ce ceilalati considera asta un lucru normal, iar la medic - nu. nu e normal in nici unul din cazuri- medici sau nu- sa dai bani cash ptr un lucru care deja are un pret..eu sincer am lucrat o luna ca ospatar in Constanta la aqua magic, pe timp de vara - si faceam spaga in fiecare zi, sume considerabile de bani, ceea ce nu mi se intampla ca medic..iar oamenii nu aveau nici o jena sa lase baccis.de ce sa-i dau coafezei? e un tarif afisat, de ce e musai sa primeasca peste? ca nu m-a tuns stramb? pai nu treb sa ma tunda bine, ca doar nu platesc 150.000 ptr tuns prost, si inca 30 ptr tuns bine? sustin acelasi punct de vdeere si la medici, si la celellate categorii, dar oare de ce ceilalti sunt mai speciali? au si tarif- 10% din comsumatie la chelner de ex..de ce?
25 SA+ mami de 2 buburuze:
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui viss eu de ex. am fost multa vreme iritata de ideea ca treb sa las ceva taximetristului, chelnerului, coafezei.de ce ? de ce s-a impamantenit chestia asta? de ce ceilalati considera asta un lucru normal, iar la medic - nu. nu e normal in nici unul din cazuri- medici sau nu- sa dai bani cash ptr un lucru care deja are un pret..eu sincer am lucrat o luna ca ospatar in Constanta la aqua magic, pe timp de vara - si faceam spaga in fiecare zi, sume considerabile de bani, ceea ce nu mi se intampla ca medic..iar oamenii nu aveau nici o jena sa lase baccis.de ce sa-i dau coafezei? e un tarif afisat, de ce e musai sa primeasca peste? ca nu m-a tuns stramb? pai nu treb sa ma tunda bine, ca doar nu platesc 150.000 ptr tuns prost, si inca 30 ptr tuns bine? sustin acelasi punct de vdeere si la medici, si la celellate categorii, dar oare de ce ceilalti sunt mai speciali? au si tarif- 10% din comsumatie la chelner de ex..de ce? 25 SA+ mami de 2 buburuze: |
pentru ca doctorii sunt deja platiti din banii NOSTRII !!!!!!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana
AMR 9 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
anaxena spune:
suntetzi nishte dragutze ca m-atzi incurajat,acum am terminat la salon,sunt prea obosita..sper sa citesc tot,dar sigur nu o sa ma tzina memoria sa scriu
nu am facut nimic pt marirea colului,asha am patzit si la Maria
citesc si cap asta si vad dc am putere sa scriu
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
eu nu ma bag in discutia despre spaga/mita/cadouri ca nu vreau sa supar pe nimeni....sau sa ma bag in vreo "cearta"....
deea, si la noi la fel. de obicei cumparam impreuna cadourile, ce ne dorim.
anul asta insa parca as cumpara ceva , sa pun sub brad langa cadoul iasminei. probabil vreo bluza sau un parfum....ca si asa toata ziua sunt prin mall
mami de fetita cu codite 3+ si s30