Fluturasi de martie-aprilie 2011 (99)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
copiloi la fel stiu si eu ca si cum ti-a explicat tie dr. si buburuza mea cea mare a fost mai mare cu aproape 2 sapt tot timpul.
miki,,,, yamiii....yamiii.....mie mi-au trimis niste prieteni varza murata.....maine la prima ora cand ma trezesc vreau sa fac varza murata calita
si asa e.....cu cat mananci mai mult....cu atat creste foamea....asa e si cazul meu...
mami de fetita cu codite 3+ si s30
copiloi spune:
Multumesc la toate pentru !
miki, ai dreptate cu omega 3. Atata timp cat nu e contraindicat, rau nu are ce sa faca.
roxy, mi-a spus doctorul ca daca pana la 32s bebe nu se intoarce din pozitia pelvina, apoi slabe sanse sa-si schimbe pozitia dupa aia. Mai ales la prima sarcina.
28 +
speranta2008 spune:
copiloi ce bine ca ai un bebe mare si grasunel. Multumesc de clarificari. Eu am crezut ca iti modifica si data..dar daca ai intrebat si tu e clar...
Deea - eu am fost la dr U, si daca imi permiti iti dau un sfat: daca esti la Fundeni la ora 7.00-7.15 iti garantez ca nu stai mai mult de 10-20 minute iar rezultatul il iei dupa pranz. Eu zic ca merita efortul ca o rezolvi fff repede. Asistentele sunt tare dragute, sa te duci cu tot dosarul cu analize si ecografii ca dr U se va uita peste ele. Mai ai nevoie si de bilet de trimitere.
Cami- imi imiginez ca e dificil cu Antonia, dar sfatul meu este sa te odihnesti si sa stai la pat (cand doarme, cand e la gradi...). Dr mea mea zis sa evit statul in picioare...pe scaun mai merge ...
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +28
(Matei19:26)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi copiloi la fel stiu si eu ca si cum ti-a explicat tie dr. si buburuza mea cea mare a fost mai mare cu aproape 2 sapt tot timpul. miki,,,, yamiii....yamiii.....mie mi-au trimis niste prieteni varza murata.....maine la prima ora cand ma trezesc vreau sa fac varza murata calita si asa e.....cu cat mananci mai mult....cu atat creste foamea....asa e si cazul meu... mami de fetita cu codite 3+ si s30 |
yamii yamii..dar bineinteles ca am mancat fara masura si acum mi-e cam rau..si ma simt umflata pana in gat..abia mai respir..
mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi miki asta a spus si pranzul si cina??? mami de fetita cu codite 3+ si s30 |
adica daca asta a fost si pranz si cina ? nu...am mancat si ciorbita la pranz..de gascaplus salata de legume, placinta de dovleac.. si niste M&M de cioco si fructe..sa mai continui ?
strumphitza spune:
am mancat si eu salata orientala ieri pana am simtit-o in gat mai ales de la ceapa, dar a trecut pana m-am culcat
miki, ia zi reteta ta de salata ca poate fac si eu un mix de salata cu ce am mau auzit de pe la voi
cam tacute in seara asta, nu aveti timp de sau ocupate cu ultimele pregatiri pentru Craciun?
a venit a meu barbat acasa cu multe sacose de cadouri si mie nu mi-a luat nimic poate mi-a luat si ma surprinde de Craciun ? nu l-am dat afara ca ploua si e frig si abia si-a revenit din raceala, el e mult mai bine azi, parca nu ar fi avut nimic ieri, dar eu vad ca ma tusesc sec pe aici, am bagat acum niste sirop stodal, poate trece , sper sa nu tusesc ca o capra la noapte
ce cadouri cumparati voi la soti pentru cadoul de Craciun ? eu nu i-am luat nimic inca, nu am idei... o sa ies maine sa ma holbez pe la magazine, vreau sa ajung pe Oxford Street ca acolo sunt mai multe si mai diverse magazine decat la mine la mall in cartier , sper sa nu se raceasca prea tare, desi am citit pe bbc news ca de maine vine iar frigu de la polul nord si ninsoarea daca s-o face prea frig nu ies ca si asa sunt putin racita si tusesc ...
_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole
Deea99 spune:
mai fetelor mai dati le in masa de kg...sa vb despre ele dupa sf ion...eu care nu am pofte si nici pofta de mancare ma si vad cum o sa infulec una alta...
Sperantza multumesc de informatie....
am cautat acum pe net dar sa vad daca maine imi raspunde cineva la nr acelea de tel.....ca sa nu ma duc pana acolo si sa aflu ca nu e dr. in spital..hm....
dar eu mai am o problema..nu am cum sa fac rost de bilet de trimitere...nu sunt asigurata....ce daca platesc consultatia nu ma va primi??????
Strumf, eu nu cred ca ii cumpar ceva
noi pe unde mergem , mergem tot impreuna si nu am cum...iar eu sa plec singura nici ca ma mai incumet
azi deja mi s-a parut asa frig si cu masina
ai grija de tine sa nu racesti..e tare rau sa tusesti cu burtica asa mare
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic
scrish spune:
mai shtrumph si eu sunt in pana de idei cu cadoul pentru sot...chiar nu stiu ce sa-i iau. la gadgeturi nu ma bag ca are nebuniile lui, si altceva nici nu stiu...mie imi place sa fac cadouri practice, nu chestii de care te bucuri cand rupi ambalajul si le uiti pe urma intr-un colt. camasi are o gramada si parca e prea clasic, camasa sau cravata...i-as lua niste ghete de iarna sau un pulover....habar n-am, si nici chef de colindat magazine n am
eu acum ma gandeam ca mai am o programare la doctor sapt viitoare pe 23, si as vrea sa ii duc ceva. faza e ca fiind la privat, nici nu stiu daca au voie sa le accepte, habar n-am cum sa fac dar chiar as vrea sa ii duc ceva frumos pentru ca imi e tare drag de ea, sa vad cum fac,sper sa il primeasca...
s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
miki1979 spune:
citat din mesajul lui strumphitza am mancat si eu salata orientala ieri pana am simtit-o in gat mai ales de la ceapa, dar a trecut pana m-am culcat miki, ia zi reteta ta de salata ca poate fac si eu un mix de salata cu ce am mau auzit de pe la voi cam tacute in seara asta, nu aveti timp de sau ocupate cu ultimele pregatiri pentru Craciun? a venit a meu barbat acasa cu multe sacose de cadouri si mie nu mi-a luat nimic poate mi-a luat si ma surprinde de Craciun ? nu l-am dat afara ca ploua si e frig si abia si-a revenit din raceala, el e mult mai bine azi, parca nu ar fi avut nimic ieri, dar eu vad ca ma tusesc sec pe aici, am bagat acum niste sirop stodal, poate trece , sper sa nu tusesc ca o capra la noapte ce cadouri cumparati voi la soti pentru cadoul de Craciun ? eu nu i-am luat nimic inca, nu am idei... o sa ies maine sa ma holbez pe la magazine, vreau sa ajung pe Oxford Street ca acolo sunt mai multe si mai diverse magazine decat la mine la mall in cartier , sper sa nu se raceasca prea tare, desi am citit pe bbc news ca de maine vine iar frigu de la polul nord si ninsoarea daca s-o face prea frig nu ies ca si asa sunt putin racita si tusesc ... _ Mind the Bump!25+Sophia Nicole |
pai la ce salata te referi ? banuiesc ca nu la cea orientala..la cea de legume ? pai eu pun ce am..azi mi-am facut din rosii, ardei, castraveti, ceapa, ulei de masline, piper si am papat cu branza. a, si humus..aveam si salata verde dar mi-a fost lene sa o spal, am lasat-o pt maine cu ton.. vezi, nimic deosebit...
edit: si eu sunt in pana cu ideile de cadou, poate ne dai tu o idee dupa ce colinzi magazinele..