Fluturasi de martie-aprilie 2011 (99)
Raspunsuri - Pagina 10
bb_yasmi spune:
si mie imi este putin groaza de astea ultimele 2 luni....cand eu stiu ca iau cel mai mult in greutate. dar ma consoleaza gandul ca am luat putn pana acum si cu un efort in plus voi face fata cumva. oricum nu mai am cum sa pun exagerat de mult. maxim 8-10 kg. la prima sarcna in ultimele 2 luni am pus 11 kg , mai exact in 8-9 sapt
mami de fetita cu codite 3+ si s30
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simonacip
Sper sa aia efectul dorit, ca cel nedorit sigur se va vedea imediat la cantar...Oof Doamne! Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
simona, da stai linistita..ca dulceata de topoloveni parca n-are zahar..d'asta ii iau si eu lui vlad si e tare buna..prune si capsuni am gasit pana acum..
mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu
bb_yasmi spune:
miki...eu credeam ca esti mai scunda tot pe acolo am si eu 1,68-1,69 m .
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi si mie imi este putin groaza de astea ultimele 2 luni....cand eu stiu ca iau cel mai mult in greutate. dar ma consoleaza gandul ca am luat putn pana acum si cu un efort in plus voi face fata cumva. oricum nu mai am cum sa pun exagerat de mult. maxim 8-10 kg. la prima sarcna in ultimele 2 luni am pus 11 kg , mai exact in 8-9 sapt mami de fetita cu codite 3+ si s30 |
8-10 kg sa pui in ultimele 2 luni ? la cum mananci tu ? hmm, ma faci sa rad..poate in total sa pui atat..sau n-am inteles eu bine si asta vroiai sa spui
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi miki...eu credeam ca esti mai scunda tot pe acolo am si eu 1,68-1,69 m . mami de fetita cu codite 3+ si s30 |
pai sunt mai scunda..nu ? 2 cm conteaza..eu i-as fi vrut dar n-au fost sa fie..
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui miki1979
8-10 kg sa pui in ultimele 2 luni ? la cum mananci tu ? hmm, ma faci sa rad..poate in total sa pui atat..sau n-am inteles eu bine si asta vroiai sa spui mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu |
pai la cum am inceput sa mananc....sunt sigura ca pe acolo ajung.
si cum am mai spus la prima sarcina am pus in ultimele 2 luni (8 sapt) 11 kg foameaaaa cresteee....
miki1979 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
pai la cum am inceput sa mananc....sunt sigura ca pe acolo ajung. si cum am mai spus la prima sarcina am pus in ultimele 2 luni (8 sapt) 11 kg foameaaaa cresteee.... mami de fetita cu codite 3+ si s30 |
pai din cate am inteles la prima sarcina nu tineai cont de nimic..probabil de aceea s-a intamplat asa..sti cum e, cu cat mananci mai mult cu atat foamea creste..
edit: apropo, eu astept sa fie gata salata orientala..mmm, salivez deja..nu mai pot de pofta
strumphitza spune:
de pe canapea , am facut ochisori , am dormit asa de bine...nu mult tare dar bine, cald si ascultand lemnele trosnind in semineu.... luminitile din bradut in priza ...super , numa` Mos Craciun n-o venit inca, il mai astept
Am o lene ... desi ma laudam ca o sa termin paturica luni , iaca-i miercuri si eu nu am mai impletit mai nimci la ea , nu stiu ce am facut si cum am frecat eu menta dar vad ca am facut prea multe mentosane
Al meu barbat cica vine acasa cu cadouri , a fost el sa cumpere restul de cadouri pentru fameleon si prieteni, sa vedem daca mie mi-o luat ceva ca daca nu, pe presh afara doarme cu motanu
Ma duc sa caut ceva sa pap de prin frigider , in seara asta nu gatesc nimic , de lene dar si pentru ca aseara am facut papica buna si proaspata si cand a ajuns acasa de la munca cica el nu mananca ca nu se simte bine si nu merje` si mai vrea sa ii mai si treaca raceala deci in seara asta mananca recem ce si-o gasi prin frigider , si eu la fel... eu as manca niste iaurt cu fructe sa vedem daca mai am, ca stiu ca am mai mancat zilele astea la ele, zici ca se terminau nu alta
_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole
copiloi spune:
citat din mesajul lui speranta2008 copiloi - felicitari pentru bb ca e mare si sanatos. In lagatura ca e mai mare cu 1 saptamana, abia acum s-a vazut? Asta inseamna ca iti va decalat data nasterii? Am vazut in semnatura ca ai 28 saptamani (ca si mine) dar de fapt sarcina e de 31 saptamani??? Eu nu prea inteleg? Scuze ca te-am bombardat cu intrebari... dar sunt curioasa...Eu am crezut ca daca la morfo de trim 2 iti spune DPN, nu mai apar schimbari... "Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +28 (Matei19:26) |
La mine, de la bun inceput mi s-a zis ca bebe e mai mare cu 8-9 zile. Eu doar am spus acu ca avansul s-a pastrat ...
Mi-am intrebat doctorul daca acest fapt implica ca se schimba DPN-ul. Mi-a spus ca nici vorba, e doar "semn" ca va fi maricica la nastere daca isi mentine ritmul asta de crestere.
Eu tot am citit si pe forum la multe odisee, ca se mai spunea ca daca bebe are avans in dezvoltare, se modifica si DPN-ul . Eu acu nu stiu ce sa cred . Dupa logica asta, cand bebele e mai mic cu o saptamana, sarcina ar trebui sa dureze 41 de saptamani, nu?
28 +
miki1979 spune:
citat din mesajul lui copiloi
La mine, de la bun inceput mi s-a zis ca bebe e mai mare cu 8-9 zile. Eu doar am spus acu ca avansul s-a pastrat ... Mi-am intrebat doctorul daca acest fapt implica ca se schimba DPN-ul. Mi-a spus ca nici vorba, e doar "semn" ca va fi maricica la nastere daca isi mentine ritmul asta de crestere. Eu tot am citit si pe forum la multe odisee, ca se mai spunea ca daca bebe are avans in dezvoltare, se modifica si DPN-ul . Eu acu nu stiu ce sa cred . Dupa logica asta, cand bebele e mai mic cu o saptamana, sarcina ar trebui sa dureze 41 de saptamani, nu? 28 + |
sunt bebei care vin natural si la 42 saptamani..parca asta e termenul maxim pana la care se paote astepta..asta pt ca sunt +/- 2 saptamani estimate in privinta ovulatiei cred..oricum, depinde si de doctor si daca totul e bine cu bebe.