Extremisti pe DC

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

e rasul plansul....nici nu stiu daca sa rad sau sa iau in serios....rad de aberatii, plang ca asa fenomene traiesc printre noi
PS stiu un detectiv particular...vrei nr lui? asta asa pt linistea ta

pe fratele meu il cheama Nicolae....oare e comunist????? sau mama o fi???? ma duc sa fabric o bomba, sa-i extermin Doamne fereste.....
brrrr, revino-ti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

e rasul plansul....nici nu stiu daca sa rad sau sa iau in serios....rad de aberatii, plang ca asa fenomene traiesc printre noi
PS stiu un detectiv particular...vrei nr lui? asta asa pt linistea ta

pe fratele meu il cheama Nicolae....oare e comunist????? sau mama o fi???? ma duc sa fabric o bomba, sa-i extermin Doamne fereste.....
brrrr, revino-ti

ema....esti de coma...pupam bestiuta de Darius!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Eu nu am inteles subiectul asta.
Demonstram ca Mos Nicolae e terorist??

Mergi la inceput

pupam, My lady broscuta cu ochi ca cerul

alra...e, ar fi prea multa munca....deocamdata ca e comunist...dar nu mosul, ci cei ce poarta numele si cei ce l-au dat copiilor...deci, treaba multa, nu glumaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christie spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Eu nu am inteles subiectul asta.
Demonstram ca Mos Nicolae e terorist??

Vacanta cu Laura in Romania

Nuuu, Mos Nicolae e comunist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Noi am reusit sa prindem una bucata "terorist " intr-o capcana cu lipici pentru soareci. O saptamana a dormit si sotul cu teroarea in camera si a fost show, ii aud intr-o noapte bantuind pe la baie, ce facusera? ei bine, aveam un soarece pe care nu reuseam sa-l prindem si sotul a zis sa-l prindem cu lipici special ca ala nu e toxic si nu dauneaza teroristilor, asa ca seara intinde lipiciul pe un carton mare, trage noptiera si-l plaseaza in spatele ei, terista mica, a vazut tot, ca bey nimic nu le scapa, cum a adormit tac-su s-a dus tinta la carton si acolo a ramas cu mainile, a incercat ea sa scape liniste insa nu a reusit...in final aude si barbatu-meu fosnet si sare ca ars ca gata a reusit sa prinda animalul, cand aprinde lumina iese fi-sa dupa noaptiera cu o fata nevinovata :" Tati ce e asta?"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Eu am una bucata Nicolae si una bucata Traian ... hi-hi-hi ... prindeti-ma daca puteti

Mady lui Mihai - (1-aug-2006) si a lui Costin (21-apr-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui MADYN

Eu am una bucata Nicolae si una bucata Traian ... hi-hi-hi ... prindeti-ma daca puteti

vezi sa nu faci si un Decebal. Nu de alta, dar poate incep Traian si Decebal sa se bata.

Mergi la inceput

vai de mine....ce de comunistiiiiiii....unii au si celule tero, printre ei ma numar si eu....moamaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

atat mai pot sa zik

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput