Extremisti pe DC
Raspunsuri - Pagina 7
emanouela spune:
e rasul plansul....nici nu stiu daca sa rad sau sa iau in serios....rad de aberatii

, plang ca asa fenomene traiesc printre noi

PS stiu un detectiv particular...vrei nr lui? asta asa pt linistea ta
pe fratele meu il cheama Nicolae....oare e comunist????? sau mama o fi???? ma duc sa fabric o bomba, sa-i extermin
Doamne fereste.....
brrrr, revino-ti
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emanouela e rasul plansul....nici nu stiu daca sa rad sau sa iau in serios....rad de aberatii ![]() ![]() , plang ca asa fenomene traiesc printre noi![]() ![]() ![]() PS stiu un detectiv particular...vrei nr lui? asta asa pt linistea ta pe fratele meu il cheama Nicolae....oare e comunist????? sau mama o fi???? ma duc sa fabric o bomba, sa-i extermin brrrr, revino-ti |
ema....esti de coma...pupam bestiuta de Darius!

Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
emanouela spune:
pupam, My lady broscuta cu ochi ca cerul
alra...e, ar fi prea multa munca....deocamdata ca e comunist
...dar nu mosul, ci cei ce poarta numele si cei ce l-au dat copiilor...deci, treaba multa, nu glumaaaaa
Christie spune:
| citat din mesajul lui alra Eu nu am inteles subiectul asta. Demonstram ca Mos Nicolae e terorist?? Vacanta cu Laura in Romania |
Nuuu, Mos Nicolae e comunist
inbox spune:
Noi am reusit sa prindem una bucata "terorist " intr-o capcana cu lipici pentru soareci. O saptamana a dormit si sotul cu teroarea in camera si a fost show, ii aud intr-o noapte bantuind pe la baie, ce facusera? ei bine, aveam un soarece pe care nu reuseam sa-l prindem si sotul a zis sa-l prindem cu lipici special ca ala nu e toxic si nu dauneaza teroristilor, asa ca seara intinde lipiciul pe un carton mare, trage noptiera si-l plaseaza in spatele ei, terista mica, a vazut tot, ca bey nimic nu le scapa, cum a adormit tac-su s-a dus tinta la carton si acolo a ramas cu mainile, a incercat ea sa scape liniste insa nu a reusit...in final aude si barbatu-meu fosnet si sare ca ars ca gata a reusit sa prinda animalul, cand aprinde lumina iese fi-sa dupa noaptiera cu o fata nevinovata :" Tati ce e asta?"...
MADYN spune:
Eu am una bucata Nicolae si una bucata Traian ... hi-hi-hi ... prindeti-ma daca puteti
Mady
lui Mihai - (1-aug-2006) si a lui Costin (21-apr-2009)
blue eyes spune:
| citat din mesajul lui MADYN Eu am una bucata Nicolae si una bucata Traian ... hi-hi-hi ... prindeti-ma daca puteti ![]() |
vezi sa nu faci si un Decebal. Nu de alta, dar poate incep Traian si Decebal sa se bata.
emanouela spune:
vai de mine....ce de comunistiiiiiii
....unii au si celule tero, printre ei ma numar si eu....moamaaaaa![]()
getik1 spune:

atat mai pot sa zik
ariciu a crescut in curand face un anisor
,intre timp asteptam sa

si cel mai important 

ary poze si ary povestea unui aricy
am produse la bazar