Extremisti pe DC

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Citat:
citat din mesajul lui MADYN

Eu am una bucata Nicolae si una bucata Traian ... hi-hi-hi ... prindeti-ma daca puteti

vezi sa nu faci si un Decebal. Nu de alta, dar poate incep Traian si Decebal sa se bata.

_

Daca mai fac, fac o .... Elena ... totusi, dar d-aia blonda, nu d-aia imbrobodita

Mady lui Mihai - (1-aug-2006) si a lui Costin (21-apr-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

haoleu....Nicolae si Elena???deja ne depasesti numeric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

haoleu....Nicolae si Elena???deja ne depasesti numeric

Nu mey, Traian si Elena

Mady lui Mihai - (1-aug-2006) si a lui Costin (21-apr-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

poi nu esti tu fericita posesoare de 1 buc Nicolae si 1 Traian....o mai pui si de 1 bucata Elene....ne-ai terminat...orice combinatie de 2 e...... wow...deja am luat-o pe campii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui mElaine

Daca cititi www.dailymail.co.uk/news/article-1338655/Stockholm-suicide-bomber-Babies-left-radicalised-wife.html" target="_blank">acest articol, rezulta ca sotia teroristului, Mona, este romanca. Si ca ea, ar fi fost mai extremista decat el. Nici nu ma mira, pentru ca am citit foarte multe pareri pro-arabe - extremiste pe DC ... cred ca mamica aceea este chiar pe DC :(((
Oare ce le indeamna pe aceste femei sa fie atat de extremiste?

Din articol rezulta ca Mona ar avea o mama romanca. Tatal este irakian si Mona nu a crescut in Ro, a fost in cateva vizite si atat.
De aici rezulta tocmai ca nu este romanca , nu a fost atrasa de Romania, de crestinism , nu a declarat ca ar fi romanca.
Faptul ca genetic provine dintr-o mama romanca nu o face pe ea romanca.Decat daca si-ar fi dorit, daca s-ar fi identificat cu Romania, daca ar fi preferat sa creasca/ traisca in Ro ar fi putut fi considerata romanca. Pun pariu ca nici nu are acte romanesti, poate crtificat de nastere dar certificat de nastere romanesc poate avea oricine e nascut in Romania nu numai un roman.
Ce a indemnat-o sa fie asa extremista? Pai a crescut in Africa de Nord, acolo copiii sunt deseori indoctrinati, nu neaparat in incercarea de a-i transforma in terorsti/ extremisti ci in principal in a idolatriza liderul/liderii.
Vb din experienta, si nu, nu sunt extremista dar am avut ocazia sa traiesc acolo ( nu Algeria, o tara vecina, n-are rost sa o numesc)si sa observ activ cum un in anumite scoli/grupuri/organizatii copiii erau indoctrinati in al diviniza pe seful statului( am vazut copii care in pauza de masa, la cantina, mancau cu poza sefului statului in fata- si da am mancat cu ei, nu m-a impresionat poza, desi era frumos si tanar pe vremea aia ...LOL.Dar am si acum uniforma respectiva - identica cu cea a armatei lor, o pastrez amintire, pentru mine a fost o exeperienta interesanta , o tabara de vara - de altfel asa mi s-a si spus ; eu invatam la scoala britanica si parintii au considerat ca e o ocazie buna sa imi perfectionez limba araba mergand in tabara) - si majoritatea activitatilor erau cele normale intr-o tabara dar presarate cu cantece si gesturi extrem de patriotice culminand cu invitatia de vizita pe seful statului acasa la el si a primii o diploma din partea acestuia intr-o festivitate impresionanta.
Intr-o mai mica masura si in Romania soimii patriei /pionierii erau indoctrinati.Pt mine la 10 ani , da, a fost ceva iesit din cotidianul jucatului cu papausi , m-a facut mai degraba f curioasa/dornica sa descopar alte popoare/culturi- ceea ce ma pasioneaza si astazi dar in nici un caz nu am fost indoctrinata in vreun fel. Cred ca mai depinde si de 'psihic' , labilitatea persoanei respective. Unii oamnei sunt f impresionabili/ influentabili..
Sunt convinsa ca acei copii ( sau unii dintre ei )ar fi acceptat si alte sugestii daca le-ar fi fost 'bagate in cap'.Nu cred insa ca a fost cazul.
In cazul Monei sau mai degraba al sotului ei poate ca da...

Oricum ideea e ca ca eu no o consider pe tipa romanca si nici ea.

Lara mami de Errie si Jamie

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui lara_c

Vb din experienta, si nu, nu sunt extremista dar am avut ocazia sa traiesc acolo ( nu Algeria, o tara vecina, n-are rost sa o numesc)si sa observ activ cum un in anumite scoli/grupuri/organizatii copiii erau indoctrinati in al diviniza pe seful statului( am vazut copii care in pauza de masa, la cantina, mancau cu poza sefului statului in fata- si da am mancat cu ei, nu m-a impresionat poza, desi era frumos si tanar pe vremea aia ...LOL.

Libia, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Libia, nu?

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

Lara mami de Errie si Jamie

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:

Intr-o mai mica masura si in Romania soimii patriei /pionierii erau indoctrinati.

Asta imi aminteste de povestirea unei prietene ceva mai in varsta decat mine. Care a ajuns de la gradinita acasa si a declarat parintilor stupefiati:
"Voi nu-mi sunteti parinti! Mama mea e patria si tatal meu e tovarasul Nicolae Ceausescu!"

Ceea ce a dus la un indignat "cine-i tac'tu, ba?!" din partea tatalui oripilat de prea plinul patriotic al odraslei. Si niste masuri...extremiste de corijare a avantului.

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Citat:

Intr-o mai mica masura si in Romania soimii patriei /pionierii erau indoctrinati.

Asta imi aminteste de povestirea unei prietene ceva mai in varsta decat mine. Care a ajuns de la gradinita acasa si a declarat parintilor stupefiati:
"Voi nu-mi sunteti parinti! Mama mea e patria si tatal meu e tovarasul Nicolae Ceausescu!"

Ceea ce a dus la un indignat "cine-i tac'tu, ba?!" din partea tatalui oripilat de prea plinul patriotic al odraslei. Si niste masuri...extremiste de corijare a avantului.

28 +

Ina, nu ride ! Eu la gradinitza eu numarasem 3 : cel drept, cel din tabloul din fata clasei si cel de la biserica. Mi se parea complicat
tare.

Mergi la inceput