Extremisti pe DC

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Atat de extremisti nu am mai vazut

Pardon - extremiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Si io am una bucata de mica terorista.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy
De ce nu recunoasteti ca mai toti DC-isti aveti un "terorist" in casa,eu una asa ii mai alint pe ai mei copii cand fac prostioare

Cert e ca seara camera copiilor arata ca dupa o explozie: jucarii imprastiate peste tot, pana hat departe spre sufragerie sau bucatarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
De ce nu recunoasteti ca mai toti DC-isti aveti un "terorist" in casa,eu una asa ii mai alint pe ai mei copii cand fac prostioare

Cert e ca seara camera copiilor arata ca dupa o explozie: jucarii imprastiate peste tot, pana hat departe spre sufragerie sau bucatarie.

....doamne, eu nici n-am copil inca, n-am pe cine da vina.

Asa e, teroristii printre noi. Mea culpa. Ma duc sa mai strang din ....bombe...

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korryna_tm spune:

Eu chiar am un Nicolae acasa, care a implinit de curand 3 ani. Dar cei mai multi copii au acum nume gen Nicholas, nu Nicolae. La noi e cel de-al doile nume, si trebuia de musai sa fie unul neoas :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:

"Cel ce lupta cu monstri ar trebui sa aiba grija sa nu devina unul"

si eu am o mika terorista care acu saraca ii da maseluta si este agitata, si face cat 5 teroristi.
sincer am cu o pofta.
oau si ce lucruri serioase

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mElaine

In plus, ca tema de gandire: ce femeie pune nume copilului: Osama?
Suna bine sau inseamna ceva?

Oosama, inseamna rege in japoneza... poate stie femeia japoneza, mai stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nelia, razi!

Ce bine ca e doar pe juma romanca! Mi s-a luat o piatra de pe inima. Oare sa insemne asta ca e doar pe juma membru DC?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

normal ca subiectul se va transforma intr-o bomba...de ras!!!!!!!!!

si eu am o extremista acasa....mica, blonda, cu ochi albastrii ca doua margele...care plange si insira tot prin casa parca ar cauta locul perfect de a pune o bomba....a mea e extremista de Jihad...ca vrea sa bage si degetele in priza......
si eu sunt o extremista DC...imi plac lucrurile extreme....noi...i like adventure...mai arunc si eu cate o "bomba"..ultima pe care am aruncat-o a fost "i'm pregnant"...si dupa mine corul "ce?cum?"....a avut un efect total

pentru mine esti extrem........extrem de UNIC!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Draga mElaine indiferent daca aceasta femeie ar fi sau nu membra DC, eu nu vad in asta o problema. Mie sincer imi e mila de ea, a ramas femei singura cu 3 copii. Si pana la urma sotul ei a devenit camicaze dar din cate am citit si am vazut la striri nu a ucis pe nimeni in afara de el. De unde stim noi ca nu a fost fortat sa detoneze aceea bomba in numele lui cutarica? De unde stim noi ca el renuntase la idea aceasta dar grupul de teroristi din care facea parte l-au obligat amanintandu-i familia si copii? Ok mai bine sa nu-i caut scuze, ptr ca ceea ce a facut el nu are nici o scuza, a lasat in urma o sotie si 3 copii...

Sa zicem ca o femeie se casatoreste cu un barbat, repsctivul dupa anii grei de probleme cu sotia, se sinucide, dar nu asa usor, ci intra cu masina in alta masina care mergea regulamentar pe drum(un caz din acesta s-a intamplat in Irlanda) si in respectiva masina se aflau o familie, care in urma impactului au murit...pe respectivul barbat cum il mai numim?! camicaze sau sinucigas?! Si prin urmare sotia devine principala vinovata in actul lui sinucigas nu, ca deh ea i-a mancat zilele si l-a impins la extreme...

Iar acum ca se vb de nume pe aici eu am in familie 2 Nicolae, tata si fiu.. se pune?!

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 25+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput