LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *276*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Off Honey ce cosmar cu mama ta! Imi pare atat de rau ca nu am putut sa-ti fiu de ajutor, dar am serviciul si casa la distante infinite de spital. Sper sa fi receptionat vreo fata de prin zona.
Sanatate multa mamei tale si sa dea bunul Dumnezeu sa ajunga acasa de Craciun.

Gatta, bradutul meu din ghiveci, pe care l-am ingrijit cu mult devotament, a murit . Am descoperit iarna trecuta, prin februarie pe crengi pui de paianjen si m-am speriat rauuuu (am presupus ca paienjenita era bine ascunsa intre crengi si l-am dat pe balcon cand era gerul mai mare si i-a inghetat radacina. Am incercat, apoi prin martie sa-l plantam la tara, dar a murit dragul de el.
Azi a reusit sotul sa ia un bradut din Domenii cu 60 ron (negociat de la 80). In rest erau toti pe 100 ron.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

deci imi aminteam bine ca tu aveai bradut in ghiveci...tare rau imi pare ca nu a rezistat . Cred ca trebuia sa-l tii in permanenta pe balcon ca este o planta rezistenta la inghet , cred ca nu i-a priit de fapt caldura din casa.

Ooff , saraca Vali , ce-o fii in inima ei , la atatea mii de km distanta de mama ei bolnava. Ma oferisem eu s-o ajut aseara , numai ca eram presata de o programare la dr. cu Sara si , de cand am vazut mesajul ei pana am reusit sa intru in legatura cu ea sa-mi dea detalii , a trecut destul de mult timp si nu ma mai puteam incadra in programarea la doctor daca mergeam pana in Berceni. Vestea "buna" , ca sa zic asa este ca nu a fost accident cerebral ci anevrism , deci sansele de vindecare fara urmari sunt , dupa parerea mea , mult mai mari.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

fetelor, la bricostore brazii sunt 30 RON de la 140 cm la 220 cm...cel putin asa sunt la ploiesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna dragelor,

La multi ani Bianca, cu sanatate noroc si fericire !!! si tu mami sa fii bine si fericita alaturi de comoara ta!

honey imi pare tare rau de ce s-a intamplat mamei tale, multa sanatate ii urez si putere voua din familie sa o ajutati sa treaca peste momenul acesta greu si sa isi revina complet!

ma bucur ca am prins si eu poze cu Adela, o dulce si o scumpa ochioasa frumoasa!

am mai tras cu ochiul si la alte poze, mi-au placut toti clopoteii si fratiorii aferenti!

bradut frumos in fhiveci la 49 ron am vazut in sera la bricostore, dar nu prea inaltuti, cred ca aceia se dau primii, poate la inceputul zilei sunt si mai inaltuti.

eu am pus ochii pe un brad artificial maxim de frumos in brico, seara l-am trimis pe sot si l-a luat pe ultimul, era chiar cel expus. sper sa merite investitia si sa nu imi dispara de pe unde il voi depozita in restul anului. in seara asta vrau sa il impodobim

azi i-am tinut pe piciti 1 ora in parc, imi place ca sasha a priceput ca este in avantajul lui sa tina manusile in maini, hihi. abia astept sa ningaaa!

mai aveam multe sa va spun dar daca nu am scris pe moment cand am citit, am uitat, uf

Mergi la inceput

gatta ce preturi , nu stiam ca la atata se ridica un party la loc de joaca. am fost de curand intr-un loc super,curat, nou, o sa ma interesez si eu de pret.
aa, in locurile consacrate gen kids planet cred ca atata e , si acolo am fost curand si nu mi-a placut asa mult ca in locul micut si mai cochet de care vorbeam mai sus

alina eu nu te pot sfatui ca am terminat-o de tot cu ajutorul maica-mii, in fine problemele la noi erau si de alta natura dar printre altele si lipsa de autoritate a ei( rezultand ca eu eram perceputa de milan negativ ca nu-l lasam sa faca ce vrea, nah)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit, dragele mele.

Tin sa multumesc din suflet fetelor care s-au oferit sa ma ajute.Conteaza foarte mult sa vezi ca sunt oameni cu suflet in lumea asta, care sunt dispusi sa ajute pe cineva la necaz.

Ieri a fost mai important, pentru ca fratele meu era plecat de-acasa de mai bine de 24 de ore,si din cauza investigatiilor facute mamei si a testelor, nu a putut sa se dezlipeasca de mama.
A gasit insa intr-un final, sora mea, pe cineva care sa mearga sa ii duca un incarcator, o sticla de cola si un sandwich.

Ieri i-au facut o angiografie mamei- asa au descoperit ca are anevrism pe creierul mic- iar fratele meu a trebuit sa stea langa patul ei sa apese unde s-a facut incizia si sa ii tina piciorul in care i s-a bagat cateterul nemiscat.

Au bagat-o pe tratament. Si.... asteapta.
Am inteles ca abia maine vor lua o decizie, dupa ce ii vor face inca o Tomografie.... sa vada cum se prezinta, si daca trebuie sa recurga la operatie pe creier, sa ii indeparteze anevrismul.

Rugati-va pentru noi, va rog.... caci nu pot sa o pierd si pe mama, asa de curand dupa ce l-am pierdut pe tata.

Va multumesc din inima.

Mergi la inceput

honey ganduri bune catre voi! o imbratisare virtuala primeste din partea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu la brico am vazut brazi doar la 80. Restul erau molizi, care nu miroseau nicicum a brad.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Un gand bun trimit si eu pentru mama lui Honey si ma rog sa fie bine si nu aiba nevoie de interventie. Suntem alaturi de tine!!!!

LA MULTI ANI BIA!!! Sa fii sanatoasa si fericita alturi de mamica ta si sper sa treceti cu bine peste clipele tulburi din viata voastra!!! Va trimitem un pupic virtual si o floricica

Sper ca si ceilalti sarbatoriti de zilele trecute primesc urari de bine si fericire din partea noastra si un sincer LA MULTI ANI! ... cu ceva intarziere dar sper sa primiti ... pe Adeluta si pe Eric

Sa va mai zic ca mi-au dat lacrimile cand l-am vazut pe Andrei la serbarea de la gradi ... mami da ce frumos a fost!!! Am savurat minute intregi pozele ...

Alina ... tot din cauza mamei mele care nu stia ce e o limita si nu vroia sa se impuna in fata lui Luca eu am decis sa il duc la gradi. La mama era f bine, sta la casa si are si curte unde putea sa se zbenguie in voie, plus nu mai zic de toate jucariile care le are acolo ... mama il iubeste foarte mult (e primul nepot) dar nu realizeaza ca greseste si dupa cateva discutii vazand ca nu ne intelegem am decis sa-l inscriu la gradi si sa il si duc. Si feciorul meu s-a schimbat foarte mult din Noiembrie si e de nerecunoscut in foarte multe privinte ...

Simonika imi pare bine ca veniti la serbare ... marti dimineata a fost primul lucru pe care mi l-a spus educatoarea ... nu-mi vine sa cred ca ti-a dat si tie virusii asa rau ... cred ca ar fi bine sa vezi un doctor k ospenul mie mi se pare cam slabut pt manifestarile pe care le-ai avut tu. Sper sa va insanatositi repede si sa ne vedem curand.
Iar cu petrecerea ... mami ai uitat cat de apreciata ai fost la petrecerea Sarei care ai avut-o acasa ... asa ca tot acasa ar fi cel mai bine dpdv financiar ... pe vremurile astea ...

Iar referitor la braduti ... noi avem artificial de 5 ani si poate asa va fi un bradut in plus in padure ... 2 crengute micute asezate sub cel artificial pentru miros si o coronita mica pentru masa vor fi suficiente pentru a respecta traditia ...

Miky de LUCA GABRIEL

Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Si daca tot m-am apucat sa scriu si am si timp trebuie sa va zic ca sunt pur si simplu uimita cat de repede invata Luca un cantecel ... zilele trecute ascultam un colind si l-am pus din nou sa il si cantam ... la a treia ascultare deja canta ... si bine de tot si toate versurile ...
pe urma poezia de la gradi de la serbare a invatat-o in doi timpi si trei miscari ... seara doamna ne-a dat rolul si mi-a spus ca n-a apucat sa il citeasca, acasa i-am spus-o de cateva ori, n-a vrut sa repete dupa noi si a doua zi a uimit-o pe doamna ca el stia deja una din cele 2 poezii ...

In rest suntem bine, weekendul asta il petrecem separat la cateva sute de km distanta ... noi la Cristmas Party la Lacul Rosu cu firma unde lucreaza sotul, iar el la mama ... nu am mai petrecut prea multe we departe si cred ca o sa imi fie tare dor de el ...
Pe de alta parte cred ca ne va face bine plecarea ca asa mai reusim si noi sa fim singuri pentru 2 zile ...

Miky de LUCA GABRIEL

Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

La Multi Ani, Biencuta frumoasa si luptatoare! Sa cresti mare, cuminte si sanatoasa!

Mergi la inceput