LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *276*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Bianca si numai bucurii!

Felicitari micutilor pentru serbari,superbe fotografii am vazut zilele trecute

Eu sunt suparata pe pitic, ieri a reusit "performanta" sa sparga tv-ul cu o jucarie s-au dus toti pixelii asa ca e bun de pus la ghena...
Fix de ce aveam nevoie in vremurile astea infecte din punct de vedere financiar...

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Multi ani traiasca ,
Multi ani traiasca ,
La multi ani !
Cine sa traiasca ,
Cine sa traiasca ?
La multi ani !
Bia sa traiasca
Bia sa traiasca !
La multi ani !

Sa cresti mare , frumoasa si sanatoasa alaturi de mamica ta cea devotata !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ola zuzici !

Am vazut o multime de poze cu clopotzei simpatici : pe Razvi pregatindu-si cu sarg ghetutele pentru Mos Nicolae , pe Andrei care s-a schimbat foarte mult...e dragalas ca o fetita
, pe soriceii lui Gugu - sunt deliciosi si pare a fi mare dragoste intre ei iar mami Gugu arata trasnet , pe printesa Daria - o frumusete de fetita si nu in ultimul rand , pe scumpa noastra Buburuza la aniversarea celor 3 anisori...m-a dat pe spate poza asta http://family.webshots.com/photo/2514690170102763220rNhFvu se citeste atat de bine uimirea si incantarea din ochii ei , incat nu am avut cum sa nu ma emotionez.

Roxana ai reusit sa-i duci pipi la analize ?Sper ca a scapat de crocobaur !

Laurici cum mai esti ? A trecut pneumonia ?

Elle , cred ca a fost delicioasa Eva la serbare ...pozici sau filmulet nu ne pui si noua ?

POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Despre noi , ce sa va mai spun ...iar o tragem urat de totAbia o pusesem pe picioare pe Sara dupa enteroviroza si n-am avut de lucru si am dus-o sapt trecuta la gradi 3 zile. Duminica seara mi-a facut febra 39.8 , am stat toata noaptea cu impachetari si sosetele cu otet si nu-i scadea febra sub 39 . Luni dimineata m-am uitat in gatul ei si era plina de puroi si , in plus , s-a trezit cu ochishorul stang lipit , plin de secretie galbena iar nasul era plin de muci galbui , asa ca doctorita ei a bagat-o pe antibiotic ...ii dau zinnat la 12 ore. Colac peste pupaza , m-a luat si pe mine...luni am stat cu ea acasa insa a trebuit s-o chem pe maica-mea pt ca nu eram buna de nimic...nici eu , nici Sara nu ne-am dat jos din pat. Am o stare de zici ca m-a batut cineva cu bata , am amigdalele inflamate si cu puncte de puroi si nu pot inghiti nimic . Nu mi s-a mai intamplat asa ceva din copilarie , asa ca am trecut si eu pe antibiotic , iau ospen...sper sa-mi mearga , ca n-am ajuns la doctor , l-am luat eu din proprie initiativa

Sper sa ajungem vineri la serbare , ca i-am impuiat capul Sarei ca vine Mos Craciun la gradi si repeta de zor poeziile si cantecelele pe care trebuie sa le zica si ar fi o mare dezamagire pentru ea daca ar rata ocazia.

In rest , ma tot gandesc cum sa-i serbez ziua sapt viitoare ...initial am vrut la un loc de joaca , insa m-ar duce peste 10 milioane si anul asta chiar n-am de unde...prima de Mos Craciun nu mai vine , bugetul este saracut rau si nu stiu pe unde voi scoate camasa.Sper sa pot totusi sa-i organizez o petrecere frumoasa acasa , mai restransa asa.

Mai am o problema legata de cadoul de la Mos Craciun...am fost sapt trecuta cu Sara in Cora sa se uite la jucarii si sa-mi zica ce sa-i scriu lui Mos Craciun sa-i aduca...i s-a pus pata pe iepurasul ala Jojo care joaca "v-ati ascunselea" ...uitati www.toyz.ro/animale-interactive-educative/silverlit/de-a-v-ati-ascunselea-cu-iepurasul-jojo-in-limba-romana/" target="_blank">AICI
Mie mi se pare cam pentru copii mici aceasta jucarie , si nu stiu daca sa dau curs dorintei Sarei sau sa aleg eu altceva care sa aibe si ceva rol de invatare , de ex un laptop sau ceva jocuri de la quercetti ? Sara o tine una si buna ca vrea iepurasul si mi-e teama sa nu fie dezamagita daca primeste altceva.Mie mi-a placut mult laptopul testoasa cu functie karaoke .

POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

La multi ani fericiti Bianca si numai bucurii!

Felicitari micutilor pentru serbari,superbe fotografii am vazut zilele trecute

Eu sunt suparata pe pitic, ieri a reusit "performanta" sa sparga tv-ul cu o jucarie s-au dus toti pixelii asa ca e bun de pus la ghena...
Fix de ce aveam nevoie in vremurile astea infecte din punct de vedere financiar...

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Uups Lala , asta chiar ca e motiv de suparare ...totusi , incearca sa vezi si partea buna a lucrurilor...bine ca Andrei e intreg , ca n-a patit nimic ! Si Sara mi-a trantit acum ceva timp televizorul pe covor , insa , din fericire nu s-a intamplat nimic nici cu ea , nici cu TV-ul , insa mi-a stat inima cand am vazut cum cade de pe comoda.

POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Helooou ...nu mai e nimeni pe-aici?
Am ramas doar eu sa albastresc toata pagina 2 ?

POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

...eu sunt la serviciu si mi-e f. rau si nu sunt buna de nimic , ,n-am chef de treaba ( desi am destule lucrari pe cap ) , asa ca va impui capul cu mesaje astazi ! Daca va agasez , ignorati-ma !

Roli , parca tu intrebai de bradut natural...dar ce s-a intamplat cu bradutul vostru din ghiveci ?...sau fac eu o confuzie si , de fapt , alta zuza avea asa ceva ?

Eu , oricat mi-ar placea sa simt miros proaspat de brad in casa , refuz sa mai cumpar brazi din piete ...mi se rupe sufletul cand vad ce jaf se face de sarbatori in padurile patriei , cati pomi raman nevanduti si sunt aruncati , in timp ce muntii sunt despuiati si au loc tot felul de catastrofe naturale ca alunecarile de teren si inundatiile , pentru ca se taie padurea haotic , doar ca unii sa-si umple buzunarele.
Prefer bradutul meu din plastic si , eventual , niste crengi ramase prin piete , ca sa dea miros.

POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani Bianca! Sa cresti mare si sanatoasa alaturi de mamica ta iubita!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Off Honey ce cosmar cu mama ta! Imi pare atat de rau ca nu am putut sa-ti fiu de ajutor, dar am serviciul si casa la distante infinite de spital. Sper sa fi receptionat vreo fata de prin zona.
Sanatate multa mamei tale si sa dea bunul Dumnezeu sa ajunga acasa de Craciun.

Gatta, bradutul meu din ghiveci, pe care l-am ingrijit cu mult devotament, a murit . Am descoperit iarna trecuta, prin februarie pe crengi pui de paianjen si m-am speriat rauuuu (am presupus ca paienjenita era bine ascunsa intre crengi si l-am dat pe balcon cand era gerul mai mare si i-a inghetat radacina. Am incercat, apoi prin martie sa-l plantam la tara, dar a murit dragul de el.
Azi a reusit sotul sa ia un bradut din Domenii cu 60 ron (negociat de la 80). In rest erau toti pe 100 ron.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

helou...la muulti ani Bia....sa fi sanatoasa caci frumoasa esti deja...

Gatta..uff..bugetul bata-l vina...pai, eu zic sa ii iei ceva ce isi doreste ea..la noi daca nu ii aduce mosul exact ce isi doreste ne reproseaza si se supara ...:(

fetelor, ieri seara la ploiesti a nins, si la ora 9 noi faceam mini om de zapana in fata curtii..si am scos si pe Muri la plimbare..mai mult alergatura decat plimbare..si totul era minunat..se pare ca stefiucai ii place zapada anul asta...spre deosebire de anul trecut cand i-a displacut complet...

in alta ordine de idei...am avut o cearta monstru cu mama care sta cu stefy ...deci, stiu beneficiile..sunt enorme..dar nu stiu cum sa fac sa fie ca mine...stefy nu are limite decat doua ore seara si in weeked.,..si astea impuse de mine..in rest, toata lumea o lasa sa faca ce vrea...adik mama nu numai ca o lasa sa i se urce si in cap..dar incalca putinele reguli pe care incer eu sa le implementez (mancatul la masa fara desene sau maimutareli, fara ,miortailei...etc). si altceva, vreau sa o invat sa nu isi bata joc de munca altora sau de beni si bunuri, \daca spune da-mi un iaurt iar eu il desfac sa il manance, nu sa zica nu mai vreau..fara sa bage lingura in el..asta mi se pare respect... fata de faptul ca altii nu au ce sa manance iar noi avem...daca nu vrei sa mananci ce iti dau...asta e...alceva nu avem (si oricum stiu ce ii place si ii fac/cumpar exact ce stiu ca mananca...deci)..stiu ca principiul meu e sa o rasfat, dar eu consider ca unele mici, nu multe, reguli nu au treaba cu rasfatul...ci pur si simplu ar fi ideal ca fiecare om din viata ei sa respecte regulile astea si atunci ei i s-ar parea ceva firesc...cum sa fac sa pot sa ii impun mamei asta..ca de ionteles se pare ca nu intelege necesitatea ...imi vine sa ma urc pe petereti...si apoi baga aia cu "vai.,..dar ce poretentioasa esti, dupa ce ca iti am grija de ea mai faci si nazuri"....dar nu atsa e ideea, ideea e ca nu vreau sa creasca fara sa inteleaga ca nu e normal sa iti bati joc de mancare, de apa, de oameni, de munca..ca trebuie sa respecti ca sa fi respectat...uffffff

Mergi la inceput