Iepurasi de martie-aprilie 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Acum, ca tot am trimis sotul sa duca gunoiul mai pot scrie doua chestii.

ne-am tot plimbarrit dupa cadouri zilele astea ca vineri plecam spre socri si stam acolo pana dupa Craciun.

Prima faza: ieri seara ne plimbam prin oras . Ricky plictisit de carucior s-a cerut in brate. asa ca faceam cu randul. cand il tinea sotul meu, Ricky cu suzata in gura se tot invartea privind la tot ce era in jur (ca e curios nevoie mare de cand a iesit din burta de la masa) iar sotul meu incerca sa-mi povesteasca ceva. nu stiu cum face Ricky caci in secunda 2 sotul meu era cu suzeta in gura si eu eram pe burta de ras! Nu stiu cum a facut Riccardo, cert e ca a reusit cu o viteza incredibila sa-si scoata suzeta din gura si sa i-o bage in gura in mod perfect sotului meu!am ras amndoi toata seara pe tema asta!

Faza a doua : azi la pranz ajung acasa de la fitness si aud ca ma striga sotul disperat din baie. fug si ce-mi vad ochii?! Ricky plin de kk din talpi pana la brau iar sotul meu de la brau in sus incercand sa-l schimbe pe Ricky care se zbatea ca pestele pe uscat si facea un dezastru I-am dezbracat si i-am bagat pe amndoi in cada si le-am dat cu dusul pana i-am curatat! Asta e, am doi copii...unul mai mic si unul mai mare

Ah..INA merci de tortuletz. Sa fiti sanatosi si voiosi!

Chiar ma uitam azi ca am pedalat de mi-au iesit ochii si abia de am ars calorii cat unul dintre biscuitii mancati la micul dejul! dar eu nu ma mai joc! noroc ca Riccardo scoate untul din mine (si gratis!) si imi permit sa mai dau iama in dulciuri si alte bunataturi fara mustrari de constiinta!

Acum ma duc sa ma pregatesc de plecare. o luam iar din loc in cautarea patului ideal. ca nu reusim sa ne hotaram si tot pe saltea gonflabila dormim de cand ne-am mutat!

O zi superba tuturor!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Ina 3040, sa-ti traiasca printul, auzi la el, si cu dintzoc si intzarcat! Bravo mister! Mami ai baiat mare! Noi mai avem o masa de lapte dimineata, dar si aia cam scartaie. Bine ca am reusit pana aici.

Oana, suuuper videoclipul!! m-a binedispus, il trimit acusi la toate neamurile sa ne hlizim intr-o zi geroasa

Voi ati scos copiii?
Petala stranuta de zor. A inghitit o bulina (niste chestii lipite pe mobila sa camufleze suruburile de la imbinari)...noroc ca am prins-o la timp cu ochii cascati tusind plina de bale...uFF
Cate grame papa ai vostri la pranz? ea 200g maxim.

Lalexandra, bravo lui Alessandro pt bilant, e un bebe echilibrat! La muulte lunite frumoase!

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

nafi bine zici...

adelina este o plangacioasa,maraita,nu mai stiu cum sa o tin ce sa ii fac,azi am iesit afara cu ea,am stat o jumatate de ora,iar cand ne-am intors ac.a baut un biberon cu lapte si a adormit singurica...deci fata plange ca vrea afara...
nu am incotro va trebui sa ies afara cu ea mai des...a plans mult si incepe sa raguseasca...
vine mama la noi si va sta cu adelina iar eu mai fac ceva treaba prin casa...cred ca ma ia raceala,ma dor oasele,capul,si am frisoane

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Stanucel, ai grija de tine.
Lasa mai fata afara...poate si-a gasit un fecior

Corimami, ca mi-ai amintit, Alessa papa la amiaza 200 de gr supica si seara inca 200 gr. Aici asa se da si la amiaza si seara, si asa am de gand si eu sa ii dau. Este cand papa si mai mult, depinde de rabdarea lui si de cata mancare imi iasa mie.
Acum mi-a zis pediatra sa ii introduc si carne rosie, adica manz sau vitel...dar eu inca nu ma grabesc, ca el e mai sensibil la stomac si aceea e mai grea, asa ca dupa sarbatori probabil o sa ii introduc si aceea.
Acum eu ii dau 40 gr de carne, a zis sa trecem la 80 gr. Asta va fi tot dupa sarbatori, ca sa fim acasa, in mediul nostru, ca de sarbatori o sa fim pe drumuri.
Denisa, mi-am amintit, asa e, toata carnea de la borcanel are acelasi gust, ideea e ca fiecare contine anumite chestii benefice. Eu prefer la borcanel, ca aici proaspata tot de la magazin trebuie sa cumpar, si aia e cum e, si uite asa...

A, mi-am mai amintit ceva. Daca suntem in deplasare, Alessa nu vrea sa faca kk, doar cand suntem acasa. Cred ca e pudic feciorul meu

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna fetele,
LA MULTI ANI fericiti!Castelana!Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si implinire alaturi de cei dragi tie!

La multe lunite! iepurasilor: Denis Alin (de atb), Robin Sebastian (de Ina_3040), Eva Ioana (de EVAMIKA), Alessandro (de LAlexandra)!Sa cresteti mari si sanatosi!

NAFI, am ras cu hohote, mi-l imaginez pe sotul tau cu suzeta in gura... Faza cu kk am patit-o si noi, dar era Briana mai mica

OANA, tare mama Santa

LALEXANDRAsi mamica si prapaditul mic si frumos!

Ma duc inapoi la curatenie, ca nu vor dulapurile mele sa se stearga singure...

O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Alessa nu ne face pa, nu ne face draga-draga, sau mai stiu eu ce...insa...ne da si el suzeta si ne trage de dinti...nu stiu ce vede asa interesant la ei

privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Voi ati scos copiii?
Petala stranuta de zor. A inghitit o bulina (niste chestii lipite pe mobila sa camufleze suruburile de la imbinari)...noroc ca am prins-o la timp cu ochii cascati tusind plina de bale...uFF
Cate grame papa ai vostri la pranz? ea 200g maxim.

aoleu...a inghitit-o sau ai reusit sa i-o scoti din gurita???
si mie mi-e teama ca ar putea baga ceva in gura desi sunt atenta sa nu las nimic in jurul lui. Intr-o zi gasise un pufulete prin pat si l-a bagat repede in gura...eu n-am apucat sa vad ce e si m-am si repezit sa-l scot repede din gura crezand ca e altceva. Tare m-am speriat cand l-am vazut cu gura plina

de Theodor Stefan (05.03.2010)

Mergi la inceput

Ramy, pupam si noi mica printesa
...noi plecam de acasa de sarbatori, ca sa fugim de curatenie

privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Da, am scos bulina din gat, afundand aratatorul pe acolo....
De acum voi analiza mai bine tot ce e in preajma ei, ca degeaba am jucarii "safe"..se pare ca mai sunt si alte primejdii, si oricum e mult mai interesate de capace, obiecte contondente, etc :)

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

La multi ani, Castelana!

La multe lunite, Robin si ceilalti iepurasi de azi!

Noi am lipsit motivat, sa stiti, am avut casa plina, da plina, bre! a fost numai un du-te-vino pe aici, ne-am plimbat, ne-am povestit, am jucat poker, am baut bere cu cirese, am facut mancare cat pentru 2 luni, ca astia erau fomisti rau da nu ma plang... A fost frumos!

Dar acu s-a terminat, s-a intors si sotul la stiudiat, cica... Si i-au zis astia ca tre sa stea inca o jumate de ora pe acolo dupa masa, adica in loc sa ajunga la 17.30 - 18 cum ajungea pana acum, o sa ajunga pe la 18.30-19 Partea buna e ca vine mama pe 23 si sta o saptamana

Nu am apucat sa citesc din urma nika, ma bag la recuperat diseara, dupa ce adorm bestiuta. Ne laudam si noi insa cu al 7-lea dintisor (i-au iesit vreo 4 in 2 saptamani), viteza maxima la mers in 4 labe si ridicat de abosolut orice. A, si primul cucui zdravan Se pupa cu mare zor pe geamul de la cuptor, ca se vedea oglindit acolo, si isi dadea niste limbute de numa... si probabil de emotie a alunecat si a dat cu fruntea de cantul aragazului... Ce sa facem, o sa mai urmeze inca multe, multe de astea... A inceput sa si faca pasi singuri tinandu-se de pat, mai naspa ca nu se tine, ma scoate din minti, cum se plictiseste isi da drumul si buf! Asa ca tre sa stau numai langa el, si daca ma vede se lasa si mai tare, ca stie ca il prind...

Valeu, ce mult am scris Sa aveti o seara perfecta!

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput