Iepurasi de martie-aprilie 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 7
Rebiana27 spune:
LA MULTI ANI 2ANKE (cu intarziere) SI CASTELANA!!
BLUEKIDOO – votat si oferit, virtual, 197 ron.
YAIA multam’ de pontul cu iaurtul. E logic, e drept, insa nu cred ca m-as fi gandit in cazul in care administram antibiotic. Noroc ca Mara papa zilnic.
DENISA sanatate si tie si Mayei!
WAPI, frumos gatesti de sarbatori!! Mi-a placut de numa’ cum ai povestit despre sarmale : ))))
Din nou, la acest capitol, am admirat-o pe IRENE gatind nenumarate bunatati. Un deliciu culinar la tine-n poze iar tu esti multilateral dezvoltata : ))
OANA, fain clipul : ))))
NAFI numai imaginandu-mi momentul cu suzeta si m-a busit rasul : ))) live cred ca a fost isterie : )))
Am editat caci comisesem o greseala de scriere. Asa-mi trebuie daca nu recitesc mesajele. Shame on me!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Rebiana27 spune:
A-propos de gatit pentru sarbatori. Sigur vor fi la mare cautare aperitivele care se gatesc rapid si plac tuturor... verificati pe gmail, a trimit Oana un mail tare fain legat de asta.
vladimirescu spune:
oanaiacovitza multumim pt videoclip! M-a bucurat si m-a inveselit sa-l vad !
Nu stiu de ce, cam intotdeauna inainte de Craciun, mi se intimpla tot felul de chestii suparatoare care ma imping spre depresie (nu-s grave da-s multe, stiti si voi cred cum e cind vin mai multe picaturi, uneori se umple paharul...) si tare-mi fac bine ginduri bune sau mesaje cum ai pus tu si inca citeva fete :)
Cit despre faptul ca te iingrijesti mereu sa mearga forumul nostru mai bine: ti-am multumit de mai mult eori si iti multumesc in continuare sa stii! Eu stiu bine ca timpul e pretios, si apreciez f mult generozitatea ta. Eu recunosc cinstit ca nu sint in stare sa fac ce faci tu... Mea culpa! :)
bluekidoo
honeybaby eu cind nu pot minca nimic beau fresh de portocale, ca ala e hranitor. Nu -mi place sa stiu ca, dupa ce ca esti amarita, mai faci si foamea...
Iarta-ma pt pisalogeala de azi noapte, stiu ca-s pisaloaga si dau tone de sfaturi cind nu mi le cere nimeni :) Imi propun sa lucrez la aspectul asta al meu, sa invat sa mai tac naibii, mai ales ca am prieteni care sint exasperati uneori din cauza mea :))
vladimirescu spune:
dayanara am uitat sa-ti multumesc pt detalii fizioterapie - multumesc! O sa ma interesez aici pt Vladimir, ca ma dispera cu mucii, mai mult de jumatate din an are nasul infundat, nu doarme bine nopatea din cauza asta etc... Vreau sa incerc ce ai zis tu inainte de a ne gindi serios la operatie de polipi - asa cum mi-a recomandat un ORL-ist de curind...
Am fost ieri sa fac niste cumparaturi pt cadouri de Craciun, a fost f placut! Mai trebuie sa merg o data pt ca am luat bonelor, prietenilor, socrilor, barbatului etc dar nu am luat nimic copiilor ca nu ma mai duce capul ce anume i-ar distra, parca m-am prostit! mai astept idei de la voi, poate mai ziceti la ce va ginditi pt copiii vostri, iepurasi sau mai maricei :)
irene26 spune:
LAlexandra, ma bucur pt progresele pustiului tau! Bravo! Si ma bucur enorm ca ai revenit pe forum! La Multe Lunite lui Alessandro!
Nafi, ce comica ai fost cand ai scris depre intamplarile cu Ricky si sot! Sper sa gasiti patul mult visat azi!
Oana, multumesc pt clip-ul foarte haios!
Cori, bine ca ai intervenit la timp sa scoti bulina!
Stanucel, multa sanatate!
Michelle, sper sa te mai relaxezi si tu, macar pana-n sarbatori!
Ami si Rebiana, mutumesc pt complimente! Am vazut retele culinare trimise de Oana, voi incerca 2 dintre ele de sarbatori, sper sa-mi iasa!
Vladi, sper sa nu te lasi coplesita de depresie, tu esti o fire puternica! Apropo', de ce ai cumparat cadouri socrilor? Ca eu nu le-as fi luat nimic!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
oanaiacovita spune:
Un cadou de la Mosu pentru cine are placerea sa il faca: http://www.portablenorthpole.tv/watch/guest/E2hz6a3VpFutggJjh0H-Qw
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Un cadou de la Mosu pentru cine are placerea sa il faca: http://www.portablenorthpole.tv/watch/guest/E2hz6a3VpFutggJjh0H-Qw Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Superb este montat! Lui Eric, un dragalas de copil, ii rad si ochisorii!
Multam' pentru ca ni l-ai impartasit!
child spune:
Fetelor, vedeti ca maine sunt reduceri la jucarii, la metro, nu se plateste TVA-ul.
Am vazut in oferta jucarii faine pentru bb-lusi 9+
Eu m-am gandit la mingea vorbitoare de la vtech si la cuburile clemy.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
vladimirescu spune:
oana genial ! super! multumesc si eu ca ne-ai impartasit momentul vostru!
child cuburi clemmy am avut la Vladimir. Sint f utile mai ales pt copii mai activi, care arunca, trintesc etc, ca sa nu s eloveasca cu ele. Vladimir a fost "copilul precis" de mic, cred ca puteam sa-i dau si cuburi din portelan ca nu patea nimic... e tare prudent... ca sa nu zic si fricos!! :)) ei, dar nimeni nu e perfect... :))
Mingea orbitoare i-a placut cind era mai mare, ca a avut si asa ceva, cit era mic se speria de ea :)
Eu ma reusit sa dau absolut toate jucariile pt bebei pe care le-a avut Vladimir, ca nu m-am gindit ca o s amai am un copil, si asa-s eu, daca am ceva care-mi prisoseste ma gindesc imediat sa devina util altcuiva, ca e pacat sa zaca degeaba, doar pt "tezaurizare" :))
clemmy cred ca o sa iau din nou, banuiesc ca o sa-i placa :)
mai astept idei, fetele!
vladimirescu spune:
irene
ce simpatica ai fost cu socrii ! :))
le-am luat cadouri, la fel ca in fiecare an - de altfel, eu le cumpar 90% din cadourile din partea familiei (si inca din banii mei ! :)), ca barbatu'meu nu are timp de umblat si nici nu se prea pricepe la cumparaturi de obiecte :)
e Craciunul, si de Craciun ne impacam cu cine ne-am certat si ne aerisim la minte ca sa vedem partile bune ale celor de linga noi
eu am tot bodoganit de socri si cind m-au enervat cu adevarat si cind nu m-au enervat dar au facut cite o boacana, mai mult de dragul amuzamentului, ca am remarcat ca unele fete se amuza la povestirile mele, si e normal, ca unele scene par secvente din comedii cu oamnei buclucasi (desi la mine-s adevarate, dar evident le mai stilizez eu din exprimare ca sa fie mai amuzante)
deci, dragelor, povestile mele cu socrii se doresc a fi amuzante, asta ca sa stiti, in caz ca nu-mi iese ! :))
daca e sa va zic adevarul, au mai multe calitati decit defecte, sint generosi, veseli din fire si amuzanti (chiar si involuntar :)) 18 ani nu m-am enervat deloc pe ei, doar in ultimul an am avut ceva altercatii, ca asa e cind stai cam prea mult timp impreuna, mereu ies scintei, mai ales ca sintem f diferiti ca manifestari :))
Depresia nu e asa grava, multumesc de grija sint lucruri rezolvabile in general
de fapt, eu cred ca absolut orice e rezolvabil si reversibil, inafara de moarte, sincer cred asta, ca restul sta in putere mea, trebuie doar sa ma straduiesc mai mult daca vreau ca ceva sa fie altfel decit e! (ca sa stiti ca-mi dau si mie sfaturi noaptea, nu numai voua!!)
hai va pup si incerc sa ma pregatesc sufleteste de Craciun, sa am sufletul curat si mintea limpede, asa cum se cuvine!