Iepurasi de martie-aprilie 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
andira spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dayanara
vin si eu roxana si ![]() ![]() "Nu-mi dati sfaturi, stiu sa gresesc si singura" POZE |
Asa ceva nu se rateaza...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Miriaaaaa - auzi ce au finlandezii acolo, ne facem bagajele, da?
Ella - lasa fata portocalele ca ne pleaca avionul!!
![](icon_smile_big.gif)
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andira spune:
Rebi - draga mea, m-ai lasat fara cuvinte!
Imi propusesem sa nu mai intru, cel putin nu zilele astea, dar n-am putut sa nu raspund. Esti extraordinara, ti-au spus si fetele inaintea mea, si-ti spun sincer ca m-ai impresionat, si imi scot palaria!
Pentru timp, pentru efort, pentru caldura din sufletul tau. Putine mesaje m-au impresionat aici pe DC asa cum m-a impresionat mesajul tau.
Pup cu drag!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
briza_marii spune:
Stefana sunt prin zona dar sunt cu Eric in brate ca e marait rau..azi noapte a dormit din parti, s-a trezit de la 4.50 azi dimineata..sunt chiauna. Sper maine sa fie mai bine si sa pot intra sa vad pozele. Abia astept.
Gabitule tot maine iti raspund PM . Acum scriu greu cu Eric in brate
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LAlexandra/LAlexandra.jpg)
LAlexandra spune:
Ciao, fetelor!
Aici a NINS! Aici nu a mai fost niciodata zapada!
Cred ca pe aici sunt toti in casa.
GABY, ce zici tu acolo....ce e ala dozaj hormonal, adica daca nu iti face ala le iei degeaba anticonceptionalele, sau cum? Hai mai, zi, ca nu am priceput o iota
Mie mi-au fost recomandate medicamentele de 2 medici, fiind de fapt singurele care se pot lua daca alaptezi, dar nici unul nu mi-a zis nimic de asa ceva.
REBIANA, multe, ieri am si uitat sa iti mai scriu, na, ma intelegi, eram putin aeriana, cred ca de la
Va las, azi am fost la plimbareala si suntem cam obositi. de printisor
Alessandro - 15.04.2010
privim
si il asteptam pe
GabyHila spune:
Deci clar vin si eu la placinte de astea pulla:) da oare ce o zice barbatumeo? ca il tarasc in finlanda pentru niste placinte?:)))
GabyHila spune:
Alexandra sunt anticonceptionale cu estrogen sau progesteron. In functie de probleme sau circumstante se stabileste ce anticonceptional primesti ca sa balanseze nivelul hormonului care e prea mare sau mic.
eu asa stiu.
dayanara spune:
am vazut pozele!
stefanna cum ai ascuns asemenea baiat!!!
kossir am admirat.o pe lungana ta exotica!
am vazut si ciobanasul dulce al lindei!
pe adelina de stanucel din ce in ce mai frumoasa!
denisa am admirat.o pe maya in ultimele poze! ea n.are treaba se joaca toata ziua cu cate ceva si ea foarte atemta la tot, dulce foc
vladimirescu spune:
Oho, ce multe idei de cadouri pt plozi mi-ati dat! Multumesc mult, fetelor, eu singura nu m-as fi gindit la multe dintre ele!
dayanara vad ca esti in mare forma, am ris de m-am prapadit la citeva din postarile tale... scurte dar tari !
stefanna ti-am raspuns mai greu la PM ca tu mi-ai scris asa frumos si eu n-am putut sa raspund pe fast forward, a trebuit sa astept sa am un pic de liniste (ceea ce e cam greu la vremea asta, stii cum e la sfirsit de an, situatii cheltuieli si parasituatii de facut...) sper ca esti bine!
As vrea sa vad si eu poze dar n-am ultima parola, nu pot intra :(
Poze n-am facut cam demultisor, dar o sa fac si o sa pun cind avem bradul, adica pe 24 - asa e traditia la noi, se cumpara si apoi se impodobeste bradul in ajun, dupa prinz :) in acest fel beneficiem de discount, ca sintem printre putinii nebuni care cumpara brad abia in ajun :))
ce ma bucur ca a nins azi! i-am aratat si lui Floricica zapada, i-am pus pe nas si in minuta sa o simta, a fost f mirat :)
va amintiti iarna trecuta, cind ne tiriiam prin zapada mare burtile?? cum multe din noi am plecat la maternitate in urma plugului de zapada ? :))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Erina/Erina.jpg)
Erina spune:
Buna seara! hei Vladi, vad ca acum e oficial , e si la titulatura pisaloaga sefa...
Am trimis si eu invitatie pe e-mailul comun la poze de astazi de la serbarea Dariei.
Povestea zilei de astazi. Dimineata Daria s-a trezit la 5.50, a vrut sa se mute pe canapea (cind nu se simte bine mai face asa si adoarme acolo dar de data asta nu).
Am dus-o la gradinita pe la 8.30. Un pic inainte de 15.30 am mers la serbare. Am gasit-o pe Daria cu ochii rosii, foarte obosita (nu dormise deloc) si ceva mucisori curgatori. Am schimbat-o in Craciunita si a inceput serbarea.
O multimeeee de cintece in romana si engleza , colinde si uraturi.Au muncit mult d-le educatoare cit si copiii. Mosul a stat la toata jumatatea in romana a spectacolului.
Desi imi era teama ca se va speria de Mos, Daria a fost OK. Ce-i drept si mosul a fost destept ca era pus pe glume, saluta parintii spunind buna seara copii si apoi cind era corectat ca nu aceia sunt copiii ii cauta pe sub brad...pe la fereastra si a tinut-o asa in glume tot timpul.
Daria a fost incintata de cadou o papausa Hanna Montana, un calendar Advent cu ciocolata si alte dulciuri.
David s-a leganat si el in ritmul muzicii...
Bineinteles ca a fost foarte aglomerat, nu am gasit loc bun sa o filmez si pozez pe Daria basca pe directia ei era o mama care filma cu miinile intinse in fata...Am zis sa fiu buna si sa nu ii atrag atentia...
Miine vrem sa iesim cu sania, sa vedem in functie de starea Dariei. Tare m-am necajit ca la o saptamina dupa revenirea la gradinita a racit din nou. Sper sa nu ne prinda Craciunul pe medicatie grea. La cealalta extrema m-am simtit minuanat astazi pentru ca mi-a spus cineva ca sunt o doamna deosebita
sound like nothing dar trebuie sa stiti cine, contextul si tonul...
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Erina/Erina.jpg)
Erina spune:
Mamaici de iepurasi pun de la grupul Dariei linkul la pagina unde puteti face diplome pentru puiuti. Noi mai avem si Daria a fost f incintata de fiecare data.
http://diploma.evz.ro/
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.