Iepurasi de martie-aprilie 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Ia sa va impartasesc cat mi-s de desteapta. Intru azi in baie, si frate o putoare.Zic, o fi wc-ul.Ma apuc frec pe jos, arunc dezinfectant in wc, frec la el gospodareste.Miroase acum totul a dezinfectatnt.La vreo ora ma duc in baie.Pute.Da pute grozav, mirosul ala infect de buda publica.Ma gandesc ca e spart wc-ul si baijbai pe jos sa vad daca se prelinge pe undeva ... uscat.Decid ca mi se pare.Intra mama, care imi spune, ma mama pute ceva tare in baia asta.Ma duc iarasi.In drum catre baie, Bianca zice, mamai vreau olita.Olita ei are un fel de dulapior unde sta.Deschid usa la dulapior sa scot olita fetei, si sa lesin.Olita pusa la loc cu caca in ea!!!!!!!!!!!!!!!!! Cine o fi maestru poznei nu stiu.... bine macar ca am rezolvat problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

LAlexandra, merci. Cred ca o sa incerc vreo luna sau doua, sa vedem cum ma simt cu ele.
Stefanna, , tare intamplarea cu olita. Scaunul de masa nici noi nu il putem folosi, Mara nu sta in el, mi-e teama sa nu se rastoarne la cat se foieste si incearca sa scape de acolo. Eu l-am strans si am de gand sa il dau primei cunostinte care are nevoie de el, a fost o investitie fara rost. Ii dau sa manance in brate la mine, in timp ce mananc eu.
Roxi, m-am ars cu niste ceara cu care aveam de gand sa ma epilez. Am alunecat catamai proasta pe gresie si am varsat-o pe mine. Din fericire nu a fost ceva grav, am avut noroc, doar pe fata am 2 bube cat niste cosuri mai mari, pt ca nu am stiut cu ce sa dizolv si am cojit-o cu tot cu piele. Pe maini nu am nimic, am stat cu ele in apa rece pana a cautat soacra-mea pe net si a aflat ca se dizolva in spirt.
Stanucel, la ce sezon ai ajuns cu Neveste Disperate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui irene26
Yaia, ce sistem bine pus la punct au finlandezii cand este vorba de dezapezire! In cazul acesta, as vizita si eu Finlanda, macar nu exista riscul de inzapezire!

Niciodata zapada nu afecteaza cursul vietii aici, nici macar frigul crunt, gen -30. Daca ninge noaptea, pe la 4 dimineata auzi tractorasele curatand in fata casei si in parcare. Peste tot e cald, pana si in autobuze, deci in frig nu stai mai mult de 10-15 minute, depinde de fiecare. In plus, au haine bune de iarna si nu te afecteaza prea tare. Craciunul e mereu de vis, nu cred ca am avut unul fara zapada. Sigura problema e ca prin martie eu ma plictisesc deja de iarna si uneori ea tine pana prin aprilie-mai...
Finlanda nu e o tara grozava de vizitat, nu e mare lucru de vazut. Iarna e probabil mai interesant de mers in Laponia, dar noi inca nu am ajuns, sunt cam 800-1000km pana in nord. Dar vara e placut, sunt chestii interesante de vazut si facut si nu e nici infiorator de cald, cam 25 de grade.
Da un semn daca veniti!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

sanzi sezonul doi episodul 19...nu ma uit seara de seara...

am adormit papusa si acum la somn si noi...

fetelor va urez o noapte linistita...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Rebiana multe de la mine.Ai reusit acum in preajma Craciunului sa readuci la viata grupul nostru.
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi tuturor iepurasilor

Anca cu
Melina Isabel (28 Martie) si Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Seara buna,
Uite o zi frumoasa de forum. Nu sunt eu cea mai activa, cum spunea si Vladi, dar zau ca-mi place asa.
LA MULTI ANI LALEXANDRA!! sa fii sanatoasa si fericita cu familia ta, ca restul se rezolva toate
Dayanara esti tare
Vladi pup Vladimir cel frantuzit si istet foc. Si fiimiu ma corecteaza, dar acu zice ca e inutil. Sunt iremediabila cica. Am un accent de romanca neaosa, ce sa-i faci am invatat franceza dupa 30, ce stiu ei.
Fiemea nu a avut nici o problema cu vaccinul, chiar a ras in secunda doi, apoi nici o consecinta.
Are 9,5kg, 73cm si 44 circumferinta craniului la 10 luni. E pe medie la toate.
Azi a avut prima cazatura din pat. Destul de inalt patul, dar cazut in fund, dat cu capul de sifonier. Neplacut, dar mai rau decat daca ar fi cazut cu capul de gresie. Si asta pentru ca a invatat sa se lase pe spate, intoarca pe burta si taras in spate. Chestii pe care multi dintre iepurasi le fac de la 7 luni, da na, asta-i ritmul nostru.
Alte aptitudini: spune si face pa, bau, mimeaza ca vorbeste la telefon, danseaza, stie sa mangaie sau sa se mangaie, am reusit s-o fac sa nu se mai pocneasca peste fata cand e nervoasa, aratandu-i sa se mangaie, sau sa ma mangaie pe mine, ma rog nu ne mandrim cu mare lucru, dar suntem bine.
Hai ca am facut cra-cra prea mult.
Va pupic, noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

LA multi aniiiiiii Alexandraaaaa !!!!!!

Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata!

nu ma dati disparuta, nu va suparati pe mine, multumesc din suflet pentru urari, pentru cuvintele minunate si pline de caldura adresate de voi prietenele mele virtuale!

Va cer mii de scuze ca nu pot sa va scriu la fiecare pe indelete, sunt prastie in 1001 de parti, pe fuga non stop, cu multe pe cap si multa grija sa-i multumesc pe baietii mei, cel mai dificil dar nu imposibil este tatal meu. Am plecat de acasa acum 20 de ani si se simte lucrul asta, este greu sa primeasca sfaturi sau sugestii... el cocosul, dar ma descurc eu cumva.

ziua mea anul acesta a fost absolut speciala, am petrecut la un bistro cu multe prietene si singurul mascul a fost fiimiu ca " magarul intre oi" pentru mine a fost asa de emotionant ca de cate ori ma uitam la el plangeam de bucurie.

fetelor, va iubesc nespus de mult, sunteti o oaza de speranta, o fantana de sfaturi si o mare de personalitati!
am mai citidar asa se facea ca era un pic atmosfera de pe forum "gripata" si eu cum cu timpul nu stateam prea bine nu am mai avut "cuvintele" la mine.
oricum va iubesc si asa cum s-a mai spus sa fim mai deschise, mai bune, mai impaciutoare si calme, ingaduitoare unele cu celelalte!

va pup si va rog dati-mi voie sa ma inchin in fata Rebianei care m-a facut sa plang!
Multumesc pentru cuvintele adresate mie si celorlalte fete, esti minunata, nu exiata cuvinte pentru a scrie ce simt pentru tine!

va pup fetele si primiti chiar si cu intarziere tort si cappuccino!!!!

va pupupu

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leea111 spune:

Ami multumim ca ti-ai adus aminte si de noi. Sincer m-am simtit cam pe dinafara si nu am scris, in schimb am mai citit din cand in cand.
Rebiana si eu am ramas impresionata .
Noi ne luptam cu o raceala de vreo zece zile. Azi am fost din nou cu piticul la doctor si trebuie sa continuam cu antibioticul si sa speram ca scapam mai repede. Cu aerosoli nu am facut nimic. Ne-am chinuit si vreo 5 zile sa ii facem.
Reteta cu sarmalele as vrea si eu sa o fac, poate gasesc vreo soacra disponibila pe aici prin Shanghai

Edward Gabriel 01.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leea111 spune:

Si eu am problema cu schimbatul scutecului ca nu sta locului o clipa. Ii dau cate ceva in manuta dar si asa mai scapa si se intoarce sa recupereze exact cand mi-e lumea mai draga sau mai simplu cu biberonul de apa sau ceai asa e foarte preocupat sa il tina si sa bea si terminam repede operatiunea.

Edward Gabriel 01.04.2010

Mergi la inceput