Iepurasi de martie-aprilie 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA! sa fii fericita si implinita
REBIANA, draga mea, au scris prea multe fete inaintea mea, si chiar ca nu stiu ce cuvinte ar fi suficient de nobile ca sa iti descrie gestul si sufletul.Multumim frumos, mamicii cu o asa inimia frumoasa.
Roxi,stiu ca eu aici sint asa 3 zile si apoi 3 luni la absente.Insa stitul tau de a fi l-am apreciat mereu. Imi place cat de directa poti sa fii, fara insa a fi aroganta.Ador raspunsurile tale, chiar daca poate uneori nu am nimic in comun cu punctul tau de vedere Si Bianca nu se mai joaca de-a doctorul, ci se joaca de-a "pana unde pot fi intinsi nervii lui mami".TI-E CUMVA CUNOSCUT JOCUL ASTA?
Oanaiacovita, frumos cadou i-am facut Mosul lui Eric, dar cred ca mai frumos cadou i-a facut Doamne-Doamne cand te-a ales sa fii mamica lui.

SELINA, nu stiam ca s-a mutat Ca in Germania.Eu inca nu am apucat sa trec prin cosmarul tau iarna asta.Adevarul e ca de cand sint aici, eu nu prea ma mai pot bucura de iarna.LA mine iarna inseamna masina care trebuie scoasa de sub zapada, zapada care trebuie data din jurul casei si de pe trotuar, etc, etc
Vladi, te-am amarat cu un PM
Fetelor mai exista vreun specimen printre iepurasii vostri care nu vrea sa stea in scaunul de masa?!LA noi masa dureaza o ora poate si mai bine , si alergam prin toata casa, fie in premergator, fie pe jos, si inaclaim toate jucariile cu papa.Cred ca de acum are o are aproape o saptamana de cand plange f tare noaptea, nu vrea papa, daca il iei in brate se lupta cu tine, daca il lasi in pat se salta de fundulet si plange si mai tare.Chiar nu stiu ce poate sa aiba, caci gurita ii este stirba stirba, si gingiutele nu sint deloc umflate.
V-am pupat, ma duc la trebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna fetele....
ce atmosfera draguta aici,sa tot stai pe forum cand doarme bebe...
noi am fost la dr.azi pentru controlul lunar,avem 9400 grame si 71cm,este perfect sanatoasa...
la intoarcere ne-am plimbat pe nisoare,si i-a placut adelinei cum ningea,radea si ea la fulgi de zapada...cand m-am intors ac.cu masina,mi-a fost teama ca s-a pus putina zapada pe sosea,iar dedesubt ghiata...am folosit frana de motor,si incetisor,incetisor am ajuns si noi ac.iar acum dormim putin si mami termina cafeaua de baut aici pe forum...

va va urez o seara buna si linistita alaturi de prichindeii veseli...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Am intrat azi sa-i spun lui Bluekidoo ca ma gandesc mult la ea si ca sper din suflet ca ii va fi bine. Sa nu tina cont de sfaturi, oricat de bine intentionate ar fi ele, ci sa caute un medic bun si in functie de ce afla, detasata de probleme si de situatie sa gandeasca clar si sa ia cea mai buna decizie. Viata le rezolva pe toate, "one at the time". Si daca e sa fie, va fi, daca nu, viata merge inainte.
Stiu sigur ca toate se intampla cu un motiv anume. Aflam de multe ori mai tarziu care e acela insa clar invatam ceva bun din fiecare hop pe care il avem. Pacat ca e al naibii de greu cand se intampla.
Te imbratisez si te rog sa fii tare, cum ai fost si pana acum si sa iei decizia corecta, oricare ar fi aceea si oricat de greu ar fi si cat de imposibil si de greu ti s-ar parea ca te-ai putea descurca si trai cu ce alegi. Va fi bine, o sa vezi!
Esti de admirat Te imbratisez cald si-ti doresc sarbatori frumoase si linistite, cum iti doreai si cum meriti alaturi de familia ta tanara si frumoasa

Vladi, welcome back, ma bucur sa aud de baietii tai frumosi

Am ajuns la mesajul Rebianei si nu-mi venea sa cred cata munca a depus! Eu nu sunt in stare sa scriu la multi ani macar si ma simt tare prost, pentru ca mi-e chiar imposibil sa o fac uneori.
Rebi, esti un om deosebit, sincer, cald si frumos. Ma bucur ca ai facut asta, chiar daca ti-a luat o gramada de timp, pentru ca vad ca din fericire a meritat. Chiar vin sarbatorile :)
De acum ma tem ca iar nu reusesc sa citesc tot din urma, ca se revine la normal :)))
Eu iti multumesc umil pentru ce mi-ai scris, desi nu merit, insa e o onoare sa ma regasesc acolo

La multi ani Miruna79, 2Anke, Castelana, LAlexandra
Va urez din suflet tot ce e mai frumos si sa fiti mereu, mereu
fericite si implinite!

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

P.S. Votat fetele, multa bafta!!
Aveti votul meu daily, chiar daca nu intru sa va zic. Sper sa iasa ceva, e cu noroc aici :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna seara si de la noi!
Am citit de dimineata mesajul Rebianei si am fost onorata ca m-am gasit si eu acolo! Multumesc de 100 de ori! Multumesc ca ti-ai amintit de vocea mea, din filmuletul postat acum 4 luni. Mi-ai adus multa bucurie si m-ai mobilizat sa fac si eu oamenii din jur sa zambeasca si sa mai fac niste fapte bune in aceasta perioada.

Am masurat si cantarit Petala - 8300g si 75 cm, la 9 luni+1sapt.
Acum ma duc sa admir cum se joaca fulgii de zapada la lumina unui felinar peste drum.

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

REBIANA, fata cu nume special si cu suflet de aur, nu stiu cum sa-ti intorc cuvintele magice pe care le-ai scris
Singurul lucru care-mi vine acum in minte este sa-ti insir aici cum te vad fetele care au apucat sa-ti raspunda (stiu ca le-ai citit, dar as vrea ca toate aceste cuvinte frumoase, scrise din inima, sa le strang aici):
- esti o persoana speciala
- vezi numai ce e bun in oameni
- esti cel mai mare si bun suflet
- o persoana extrem de calda si dedicata in tot ceea ce face si spune
- esti o persoana minunata, emani multa caldura, seninatate, bunatate, intelepciune
- emani caldura, incurajare, emotie, apreciere, iubire, intelepciune, speranta
- esti o persoana deosebita
- esti zina buna
- esti o femeie speciala, cu un suflet mare
- dictionarul limbii romane nu are destul cuvinte sa pot spune cat esti de speciala, deosebita
- esti un suflet prea nobil pt secolul asta
- esti absolut minunata
- mamica cu o asa inima frumoasa
- esti un om deosebit, sincer, cald si frumos

Sunt convinsa ca si restul fetelor iti vor raspunde la fel de frumos pentru ca tu ai darul de a forma si schimba oameni, scoti tot ce e mai frumos din ei, intr-un fel aparte si delicat.
Iata dovada, intr-o zi s-a scris pe forum, cum nu s-a mai scris de multa vreme.

Mi-ar fi placut ca acum sa fiu mica si tu sa fii invatatoarea mea...

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Buna seara fete dragi!
Alexandra, astazi este ziua ta, La Multi Ani fata draga! Multa sanatate si bucurii alaturi de familie si cei dragi tie!
Ma bucur sa ragasesc atmosfera de alta data! Rebiana, a meritat efortul!
Sanziana, iti tin pumnii sa faci un tort foarte gustos! Sa-i faci poze! Apropo', m-am ingrozit cand am citit ce ti s-a intamplat, mare grija sa ai de tine, las-o naiba de ceara!
Evamika, ma bucur sa citesc progresele pisicutei tale, chiar ca ma intrebam ce mai faceti!
Irinabobe, si eu i-am pus Dianei chiloteii Pampers, insa nu sunt practici deloc. Multumesc pt pont, o sa ii incerc si pe cei de la Libero.
Wapi, ai un umor molipsitor, ca si cel al Ellei! Mereu rad la postarile tale!
Stanucel, La Multe Lunite Adelinei! Si felicitari pt vestile bune de la pediatru'!
Oana, simpatic Eric si Mos Craciun, l-am personalizat si eu pt Diana.
Selina, veniti aici iarna si va intoarceti in Germania vara! Asa merge?
Yaia, ce sistem bine pus la punct au finlandezii cand este vorba de dezapezire! In cazul acesta, as vizita si eu Finlanda, macar nu exista riscul de inzapezire!
Cristina30, multumesc pt sugestii in ceea ce priveste jucarioarele!
Erina, imi place ca ai multe activitati interesante cu ingerasii tai si mai ales cu Daria! Tu si cu Freedelia! Bravo voua!
Ate si Bluekidoo, votat! Doamne ajuta sa castigati!
Stefanna, Diana cand se vede in scaunul de masa, o apuca joaca, nu foamea!
Lara, mi-ai facut o mare bucurie sa te citesc! Ce mai fac fetitele tale frumoase?
CoriMami, bravo si voua, Petala este perfecta!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi ani alex! sa fii sanatoasa si fericita alturi de cei dragi
si tie La multi ani Anke cu intarziere

sanzi ce.ai patit? n.am citit bine in urma....
silvana doarme o ora adunat toata ziua

stefanna multumesc, esti tu draguta, chiar nu fac nimic bun, in ultimul timp mai fac si gafe aiurea, dar macar am o scuza ca le fac din prostie nu din rautate :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Rebiana nu am destule cuvinte bune pentru tine! Ai reusit sa aduci o atmosfera calda si minunata intr-un loc plin de apasare!

Eu o sa revin cand imi permite pustoaica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna seara
Domane Rebiana nu am cuvinte sa descriu ce am simtit citindu ti mesajul esti o persoana extrem de deosebita... te pup si ti doresc tot binele din lume tie si familiei tale.

La multi ani cu intarziere Castelana, Danke, Alexandra multa sanatate si fericire.

Va pup si va urez o seara placuta..

Mergi la inceput