Iepurasi de martie-aprilie 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 12
andra_s spune:
Rebiana esti un suflet prea nobil pt secolul asta!!! DACA nu ai fi fost casatorita si DACA eu as fi fost barbat cred ca pupam pamantul in urma pasilor tai, doar sa-mi fii sotie, sa-mi alini sufletul asa frumos
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 Era o fata noua din China, parca Leea. Mai stiti ceva de ea? Avea un baitel frumusel tare. |
Pusesei ochii pe el, soacro?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
andra_s spune:
La multi si frumosi ani Alexandra!!!
Sa fii fericita si implinita alturi de baietii tai!
andra_s spune:
citat din mesajul lui babyangel Andra,Niki mi-e dor de voi... Anca In asteptarea si a mami de Codrin (20.03.2010) si de Lucas (21.09.2000) Codrin luna a 8 -a |
si mie de tine
Yaia spune:
citat din mesajul lui selina-d Nu am apucat zilele astea nici sa respir asa de mult de lucru am avut pentru facultate. Si suntem efectiv inzapeziti, nu pot manevra copiii decat cu saniuta si imi ia ore intregi. Ieri nici tramvaiul pe strada mare nu putea merge de zapada. S-au inchis scoli, hale de sport, centre comerciale Numai ieri au cazut vreo 30 de cm de zapada, si mai era inca multa. Prin campus unde nu intrase plugul imi ajungea la genunchi zapada ( si eu sunt inalta) Ofof Yaia multumesc de sfaturi si aprecieri. Si mie imi place nickul asta, dar nu ma cheama asa in buletin. Stefan mananca ff bine solide, orice si in orice cantitate, nu imi fac probleme. Am sa ma orientez un pic si la fata locului ca prima luna e de acomodare si va sta cate putin doar si la inceput cu mine. Pe Victor l-am dat la 2 ani la gradinita ca unde stateam inainte nu erau locuri. Nu va invidiez cu frigul, desi cred ca la un moment dat te obisnuiesti. Aici sunt -7 grade azi si nu mi se pare frig. Ba chiar tragand sania cu copiii transpir la greu. delfinasii tai |
Mi se rupe sufletul...mi te inchipui chinuindu-te cu copii pe drum...off. Norocul meu ca astia stiu ce-i iarna, oricat ar ninge, nu e niciodata inzapezit ca lucreaza zi si noapte cu tractorasele si curata. Doar cand e viscol sau furtuna de zapada e greu, ca nu pot curata eficient, dar niciodata nu am ramas inzapeziti, oricat de mult a nins.
Si te inteleg perfect, eu lucraz cu carut + sanie. Eu mi-am luat carut cu roti bune de mers prin zapada si merge super, mai ales ca ei curata trotoarele mereu si pun pietris, dar tot vin transpirata acasa si merg doar vreo 5, maxim 10 minute.
Luam noi zapada si frigul in locul vostru daca se poate. La cata avem, inca jumatate de metru nu face mare diferenta.
mamica incercata si baietii minunati!
Yaia spune:
La multi ani, LAlexandra! Sa fii fericita si sanatoasa!
Yaia spune:
Andra, tare laconica esti zilele astea. Sper ca-s toate bune la voi!
Rebiana, te-am lasat la urma! Uau, atat spun!
cristina30 spune:
citat din mesajul lui vladimirescu Am fost ieri sa fac niste cumparaturi pt cadouri de Craciun, a fost f placut! Mai trebuie sa merg o data pt ca am luat bonelor, prietenilor, socrilor, barbatului etc dar nu am luat nimic copiilor ca nu ma mai duce capul ce anume i-ar distra, parca m-am prostit! mai astept idei de la voi, poate mai ziceti la ce va ginditi pt copiii vostri, iepurasi sau mai maricei :) mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
Hi raspuns general cu si despre cadouri,
pentru cel mic iti sugerez girafa care are un corp rotitor unde se invart mingile care le primeste pe gura de la fisher price... fiica-mea e incantata tare de ea..
http://www.amazon.de/dp/B000LT2IHI/ref=asc_df_B000LT2IHI1525539?smid=A3JWKAKR8XB7XF&tag=googledeprodu-21&linkCode=asn&creative=22494&creativeASIN=B000LT2IHI
si pentur cel mare jocuri de societate, mai mari si mai mici, de ex cu carti, UNO, apoi ceva de gen Monopoly sau mai stiu eu ce se gaseste in Romania.
Am gasita cuma ca Gigamic ar fi un creator bun de astfel de jocuri in Franta,
http://www.connexxion24.com/index.php?cat=c100_Gigamic-Spiele.html
a si inca ceva, daca ii dai voie sa se uite la DVD-uri, astea, sunt superbe si f faine:
http://www.amazon.de/Minuscule-collector-4-DVD-FR/dp/B000UX663W/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1292501857&sr=8-5
sunt si cate una
sau DVD cu Shaun the sheep.
O zi buna.
Bluekiddo
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
Erina spune:
Scriu rapid!!! Ce vibe bun am gasit la grupul nostru!!! Multumiri Rebiana!!! Esti absolut minunata!
Si la PN avem o zi buna, aproape perfectat un contract pentu mutat in Bucuresti, nu mai am vedere la Piata Charles de Gaulle asa ca va trebui sa ma bag la condus...
Toata dimineata am bibilit la vreo 23 de felicitari pentru colegii Dariei. Ea a facut saptamina trecuta 5 pentru bunici si doamnele educatoare (puteti vedea poza cu ele in albumul decembrie de pe contul nostru de picasa).
Ca tot sunt la topic Rebiana decoratiunile, nu sunt o pasiune-pasiune doar ca acum construim o casa si ma tot gindesc la amenajare.
Miine avem serbarea Dariei, am niste emotiii...
Selina, ce zapada!!!
Cristina jucarie in genul girafei, Ball bouncer de la Playschool parca ii zice avem si noi. Ii place mult lui David.
El adora oaia aceea Timmy. Ride in hohote cind o vede. E pe lista pentru DVD-urile viitoare.
Vladi si Child cuburile clemny sunt super. David roade la ele, maiales la rotile de la niste carucioare. Si mingea caeea saltareata e mare hit. eu am noroc ca are Daria multe jucarii asa ca nu imi bat prea tare capul pentru el. sper totusi sa gasesc ceva interesant, sa nu ocupe mult loc si sa ii placa.
Dariei i-am luat costum de balet si vreau sa ii comand Bela Dansatoarea (Vladi nu te prea ajuta asta pentru Vladimir...lui Matei ii ia mami jocuri Lego sau Playmobil). Ca jucarie mare o casa de papusi sau un castel ceva...desi piesele sunt multe si mici...
Am vazut in Domus de luna asta un link la www.hiperpret.ro si zicea ca au jucarii.
Mincare de Craciun ceva foarte simplu, garnitura la caserola, un muchi umplut pentru sot, aperitive si un tort.
David e super bine dar daca ma intrebati pe mine preaaaa, activ, tot cerceteaza, peste tot misuna si si-a scurtat mult programul de somn.
V-am citit va imbratisez pe toate fara exceptie. Sopr la treburi!!!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Rebiana27 spune:
Mi-a fost drag sa citesc cum mesajul meu, pentru fiecare in parte, a ajuns la sufletele voastre. Mi-a fost drag sa simt cum pulsul sarbatorilor da ritm inimilor noastre.
Toata noapte am avut senzatia, neplacuta, ca am omis ceva important, ca am uitat sa scriu ceva si, intr-adevar, asa a si fost :( Am scris consultand lista de pe prima pagina a capitolului insa nu m-am gandit ca ar putea fi vreo mamica si vreun iepuras care sa nu se regaseasca acolo si, de dimineata, am avut un flash back, in drum spre scoala.
Completez, asadar, cerand scuze fetelor:
MAMI25 esti una dintre fetele despre care mi-ar placea sa aflu vesti!
AMI esti una dintre fetele speciale, frumoasa si inzestrata cu un simt al realitatii si al veseliei, ai o prezenta antrenanta si nu te dai inapoi de la a impartasi tot ceea ce afli nou, motive pentru care imi pare teribil de rau pentru ca nu am reusit sa te cuprind aseara in mesajul meu, negasindu-te in listuta. In speranta ca scuzele-mi sunt acceptate, te imbratisez virtual
Mami de doua minuni: Luca si Mara