Iepurasi de martie-aprilie 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

La multi ani Alexandra!

Mami de Irina (8 martie 2010)

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

La Multi Ani LAlexandra, sa ai parte de multa sanatate, bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!

La Multe lunite Adelina si Alexandru, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi si sa va bucurati parintii!!!!

multumim tuturor pt urari si gandurile bune, vi le intoarcem cu drag!

Rebiana woooowwwww mamica draga, iti zic "chapeau!", vorba francezului. ai un dar de e scrie minunat, atat de simplu dar frumos si plin de emotie, ai readus un pic atmosfera de la odiseea sarcinii cand predominau mesajele cu sfaturi, incurajari, intrebari si fobii (uneori chiar nejustificate:))) sperante si vise pentru pruncii ce se aflau inauntrul nostru. as vrea sa cred ca putem sa ne reintoarcem la atmosfera unita de odinioara si sa lasam orgoliile deoparte. iar daca apar si discutii in contradictoriu (la cate suntem aici e normal sa avem pareri diferite) sa nu le luam personal si sa trecem peste.
va pup si va salut de la departare, grupul acesta m-a ajutat in foarte multe feluri asa ca fiecareia ii trimit un buchet de

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Rebiana27 – multumesc frumos pt cuvintele frumoase. Si tu si celelalte fete sunteti special in felul vostru si deaia respect parerea fiecaruia pt ca fiecare din noi e mama si considera ca ce face ea e bine pt puiu (puii) ei.
Felicitari ! ai inmuiat spiritele si vorbele ce urmau a fi scrise. Eu asa cred

La multe lunici iepurasilor : Alexandru de Dianami , Vlad Alexandru de catus76_ro , Alex Cristian de cristinicuta, Adelina de Stanucel !

pentru 13 decembrie La multi ani LAlexandra ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasul si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Rebiana am zis eu ca tu estizina buna, te-am ghicit,ai vazut ?!!!
Multumesc din suflet pentru mesajul tau. Si BRAVO, uite ce faina ai facut atmosfera aici! Ne urez tuturor ca asa sa ramina atmosfera la noi de acum inainte !

Hai, fetele, afara toate din birlog, ca vine Craciunul si sa ne celebram prietenia !!

Va pup pe absolut toate!
(... si fug la treburi..oofff, nu se mai termina...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Era o fata noua din China, parca Leea. Mai stiti ceva de ea? Avea un baitel frumusel tare.

Mami de Irina (8 martie 2010)

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

LAlexandra LA MULTI ANI !!!! Sa traiesti, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa si de toti prietenii ti!

2Anke LA MULTI ANI !!! Cu (foarte) mare intirziere iti urez sa ai multe bucurii, sa fii sanatoasa si implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Rebiana multumesc de cuvintele frumoase chiar ca esti zana buna cum zice Vladi

Nu am apucat zilele astea nici sa respir asa de mult de lucru am avut pentru facultate. Si suntem efectiv inzapeziti, nu pot manevra copiii decat cu saniuta si imi ia ore intregi. Ieri nici tramvaiul pe strada mare nu putea merge de zapada. S-au inchis scoli, hale de sport, centre comerciale Numai ieri au cazut vreo 30 de cm de zapada, si mai era inca multa. Prin campus unde nu intrase plugul imi ajungea la genunchi zapada ( si eu sunt inalta) Ofof

Yaia multumesc de sfaturi si aprecieri. Si mie imi place nickul asta, dar nu ma cheama asa in buletin. Stefan mananca ff bine solide, orice si in orice cantitate, nu imi fac probleme. Am sa ma orientez un pic si la fata locului ca prima luna e de acomodare si va sta cate putin doar si la inceput cu mine. Pe Victor l-am dat la 2 ani la gradinita ca unde stateam inainte nu erau locuri. Nu va invidiez cu frigul, desi cred ca la un moment dat te obisnuiesti. Aici sunt -7 grade azi si nu mi se pare frig. Ba chiar tragand sania cu copiii transpir la greu. delfinasii tai

Evamika multumesc de raspuns cu antemergatorul asta. Deja am comandat si apoi vedem noi daca ne place. Deocamdata butoane si beculete il fascineaza si avem ff multe jucarii de la Victor ramase, asa ca e greu sa gasesc ceva nou.

Irene veniiiim la caldura doar ca mi-e frica de vara cand ar fi prea cald Nicicum nu e bine

Erina iti multumesc si tie ca mi-ai raspuns cu jucaria. Nu am avut timp sa raspund. Esti tare draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata, fete dragi!
Va multumesc din suflet pentru urari...normal ca nu am primit niciodata atatea urari de ziua mea

Va servesc cu de toate ce poftiti si doriti

si hai sa petrecem

M-am trezit tare bine dispusa, dimineata e cel mai frumos moment, caci dupa ce papa puiul mic il iau cu mine in pat, ca sotul deja e la munca, si stam amandoi si mai tragem un pui de somn, apoi cand se trezeste sta langa mine, isi pune capusorul pe pieptul meu si stam asa amandoi.

Vaam, merg sa ma joc cu scumpetea mea!

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna, fetele,

LA MULTI ANI! ALEXANDRA!Sa ai parte de o viata plina de bucurii si impliniri alaturi de sotul tau si Alessa si toti ceilalti dragi sufletului tau!

La multe lunite!iepurasilor Alexandru de Dianami, Vlad Alexandru de catus76_ro , Alex Cristian de cristinicuta si Adelina de Stanucel! Sa cresteti mari si sanatosi!

REBIANA, multi , esti o femeie speciala, cu un suflet mare si iti multumesc pentru ca ai pierdut din timpul tau pretios ca sa ne adresezi fiecareia in parte cuvinte atat de frumoase! Sper ca mesajul tau sa ne mai imbuneze si sa ne apropie ca pe vremea odiseei.Un brat de flori, mamica draga!

AMI, curatenie fac in timp ce doarme Briana, cand e treaza normal ca ma joc cu ea, nici n-as putea face nimic cu ea treaza, cel mult sa ud florileEu inca sunt singura asa ca si sa vreau sa fac nu pot, ca n-are cine sa stea cu printesa.

BABYANGEL, spor la treburi si la pregatirea pentru master!

SELINA, la -7 zici ca e caldLa noi inca n-a fost atat de frig, dar am inteles ca urmeaza..brrr, nu mai vine primavara?

Abia astept sa vina Craciunul, sa vad cum reactioneaza Briana la luminitele bradului

S-a trezit, ma duc, sa aveti o zi frumoasa!pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ziua buna!!!

ALEXANDRA, La multi muli ani, fericiti si impliniti!!!

LML iepurasilor de 16:Alexandru (de Dianami) , Vlad Alexandru (de catus76_ro) , Alex Cristian (de cristinicuta), Adelina (de Stanucel) !!!

REBIANA dictionarul limbii romane nu are destul cuvinte sa pot spune cat esti de speciala, deosebita. Ai reusit printr-un mesaj sa repari ce multe am stricat prin pagini intregi. Sa te protejeze Dzeu toata viata, iar copiii tai sai iti bucure fiecare clipa din ea.

Eu am fost la birou la sedinta anuala si am primit cadou pt eric 15 bonuri. Bune si alea pe timp de criza.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput