Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(141)
Raspunsuri - Pagina 8
madutza_bra spune:
La multi ani, abramburika! 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
30+ cu
Catalina Ioana
AMR 9 sapt 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bebelu86 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
Din pacate, da, am mai imbatranit cu un an azi mamma bis - o fetita si 39s de ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic |

LA MULTI ANI!!!!!! SA FI SANATOASA, FERICITA, IMPLINITA, NASTERE USSOARA SI TOT CE E MAI BUN PE LUME 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 15 zile pana la marea intalnire
irinuca05 spune:
Buna fetelor!
Eu sunt de la cealalta odisee (Fluturasi de martie-aprilie). Cate emotii sunt aici la voi!
Felicitari proaspetelor mamici!
Sa fie bine si ele si bebeii!
La noi, acum sunt emotiile cu morfofetala de trim.II; aici la voi emotiile sunt mult mai intense.
Va rog, cine naste la Municipal, Bucuresti (eu sunt la Badea Georgeta), sa imi dea si mie niste sfaturi! Cat, cum, la ce sa ma astept; unele fete de la noi spun ca nu ar fi prea bine: ca nu vor sa-ti faca epidurala, ca medicii nu vin de acasa daca nasti noaptea si nasti cu medicul de garda. Asa sa fie ? ![]()
Poate pe PM, daca vreti sa fim mai discrete ![]()
Multumesc si mult succes in continuare!
Mai trec pe la voi sa vad ce minuni ati mai facut!
22+
gabivalceanu spune:
ABRAMBURIKA, eu mincai, ma ospatai, dansai si ma minunam cum am nimerita asa blatista... la ziua ta! Deci LA MULTI ANI, fato!!! Sanatate si noroc!!!
Gabi
shubulina spune:
Abramburika,La multi ani!!!
Irina,deocamdata Avem o fata care a nascut la Municipal,da e inca in spital.Asteptam sa vina sa ne spuna ![]()
33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 30 zile
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
abramburika spune:
ralu, mada , ana, gabi - multumesc
.
De n-ar fi serbarea fetei luni, la care imi doresc sa merg, mi-as face galerie singura sa iasa buburuzu' meu ... simt ca ma lasa puterile (si fizice si psihice), desi nu am nici o durere, nici un semn, nimic. Asa ca, tre' sa mai pot pana luni
...
mamma bis - o fetita si
39s de 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
gabivalceanu spune:
Cu cezariana... e naspa, oricum ai da-o. Nu e cazul de detalii, dar daca puteti sa nasteti natural, faceti-o. Eu, dupa Ioana, am jurat ca nu mai nasc (si culmea! medicii se minunau ca-s vioaie tare si ca ma refac repede). E, am uitat repede se pare...
Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 32 de saptamini.
gabivalceanu spune:
ABRAMBURIKA, lasa mama, ca facem noi galerie... dar cind o fi cazul! Du-te la serbare, statusi 39 de saptamini si nu mai poti una?! Ntz, ntz, ntz...
G
luciact spune:

Abramburika

nastere usoara

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
jasmin26 spune:

LA MULTI ANI[black]ANDRYII[black]

LA MULTI ANI[black]AMBRAMBURIKA[black][ disco]

MULTA SANATATE SI FERICIRE;SA AVETI O ZI MINUNATA!!!!!!
FELICITARI SIMO

HAI CARMEN_MARIETA

Crina
saptam.37 cu
Lukas Christian
In curand o sa fim 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul