Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(141)
Raspunsuri - Pagina 7

MariaG spune:
MariaG spune:
 intelesesem 20 de pungi in loc de 20 de tampoane
 intelesesem 20 de pungi in loc de 20 de tampoane 

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

numeioana spune:
numeioana spune:
 Carmen n-a dat niciun semn?
mami de David si 38+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

tierry spune:
tierry spune:
 'neatza si de la mine - la amiaza!
De dimineata am sterilizat pompa si biberon, azi cred ca fac bagajelul ca aseara am avut vreo 2 contractii dureroase de-am zis ca ma duc direct la spital. Da' am luat no-spa si n-am mai avut pana acum... sper sa fi fost alarma falsa...
Doloress, ma bucur tare mult ca ne mai scrii si ca esti bine. Desi e aiurea in spital, e ok sa stai acolo, esti sub supraveghere, totul e in regula.  Si Doamne, ce te mai admir pentru taria de acum si de la prima sarcina
 Si Doamne, ce te mai admir pentru taria de acum si de la prima sarcina 
 Sincer, n-as fi fost in stare... cel putin asa zic acum
 Sincer, n-as fi fost in stare... cel putin asa zic acum 
In rest.. ce sa mai zic, m-a apucat depresia, asa ma enerveaza sa depind de altii sa rezolve problemele casei, nu sunt deloc obisnuita  Acu tre sa se duca sotul si el e mai uituc si ... of of. Nu-mi place sa nu fiu "in charge"
 Acu tre sa se duca sotul si el e mai uituc si ... of of. Nu-mi place sa nu fiu "in charge"  Asta e, probabil tre' sa ma obisnuiesc de acum.. lucrurile se vor schimba odata cu bebe mic
 Asta e, probabil tre' sa ma obisnuiesc de acum.. lucrurile se vor schimba odata cu bebe mic 

abramburika spune:
abramburika spune:
 Neata!!
Iar am ratat al doilea buburuz sosit la odisee ... bine ai venit pe lume, bb Eduard!!! Sanatate si tot ce e mai bun in viata!! Refacere rapida, mami!!
carmen - nastere usoara!!! 15 dec. e ziua cea mai buna de nascut  !
!
adryii - la multi ani fericiti, numai bine si distractie placuta alaturi de cei dragi!!! (ne impartim serveala si urarile vad  )
) 

... asta-i serveala
 ... asta-i serveala  .
.  

... si asta-i distractia !!!
 ... si asta-i distractia !!!
ache - eu mi-am sters pozele, am considerat ca le-a vazut toata lumea si nu mai sunt de actualitate ... or sa mai vina cu buburuzul, cand o iesi  , albumul nu mi l-am sters.
, albumul nu mi l-am sters.
mamma bis - o fetita si  39s de
 39s de 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

madalina_m spune:
madalina_m spune:
 'Neata fetele! (mai pe la pranz ...)
 La multi ani Adryii! Multa-multa sanatate, nastere usoara si sa ai un bebe asa cum iti doresti tu (cuminte, papacios, necolicios etc etc)
 La multi ani Adryii! Multa-multa sanatate, nastere usoara si sa ai un bebe asa cum iti doresti tu (cuminte, papacios, necolicios etc etc) 

Ce m-am bucurat ca am primit vesti de la Doloress! Imi e tare dor de ea.  Bebe Kevin sa mai aiba putintica rabdare.

Am zis ca intru de dimineata sa o sustin pe Carmen si uite cat e ceasul! Abia m-am trezit. Din pacate asta-noapte am studiat tavanul si m-a luat somnul pe la 7, cand ii suna sotului alarma la ceas. Acum sunt fresh, asa ca:
HAIDE CARMEN!!! O asteptam pe prima noastra fetita cu nerabdare!

33+ cu
 33+ cu  si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
 si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

vasilasanita spune:
vasilasanita spune:
 Doloress pupici, multumesc de urari. Numai bine si tie si bebelusului Kevin.
La multi ani ADri!!!! Un bebe sanatos si voinic!
Eu ma pregatesc sa merg indata la dr.
VA pup!!!! 35+ cu
 35+ cu 
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

mica_daria spune:
mica_daria spune:
 Neata si de la mine... la amiaza!!!
CARMEN MARIETA NASTERE CAT MAI USOARA!!!!!!!!!!!
ADRYIII

Shubulina trimite-o pe socrosenie la mine la curatenie si pe femeia fatala de la geamuri, ca eu am nevoie, si nu are cine sa ma ajute
 . iar tu, stai draga cat mai relaxata, nu le lasa sa iti strice ziua mami, ca avem de facut galerie, una alta, nu avem timp de prostiile lor, nu?
. iar tu, stai draga cat mai relaxata, nu le lasa sa iti strice ziua mami, ca avem de facut galerie, una alta, nu avem timp de prostiile lor, nu?
Belebu sa-mi spui si mie pana la urma in ce ai bagat tampoanele de vata, pt ca si eu imi storc creierii si nu stiu in ce sa le bag.
Doloress ce ma bucur ca ne-ai scris si ca esti bine. Sa stai cuminte acolo, sa treaca timpul, sa invingi fiecare saptamana in care bebele sta muuult mai bine la mami in cuibusor. Ce ma intristez cand citesc de atmosfera calda din spitalele din alte tari, iar la noi sistemul medical lasa mult de dorit. Pacat. Ma bucur ca esti acolo pe maini bune.
Ma duc sa ma mai invart prin casa 'geaba .
Aaa... Simo multa putere si refacere cat mai usoara, si poate isi fac calmantele alea efectul sa nu mai doara "buba".
Acuma chiar nu mai scriu nimic, fug la treaba daca Shubu nu vrea sa imi trimita harnicele ei, si de cand am ramas acasa, de cate ori intru la voi, am limbarita la degete.
 Happy 35+
Happy 35+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

bebelu86 spune:
bebelu86 spune:
 Daria le0am pus in pungile in care a fost vata. au intrat 4 si 4. si 2 le-am indoit si le-am pus in punguta din aia care se inchide. 
Abramburica am inteles eu bine, sau azi e si ziua ta????

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt  37+   cu
 37+   cu  Natalia Maria
      Natalia Maria 
 AMR 15 zile pana la marea intalnire

bebelu86 spune:
bebelu86 spune:
 eu m-am apucat de calcat...dupa 2 camasi deja sunt franta...

si mai am o groaza
 si mai am o groaza 
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt  37+   cu
 37+   cu  Natalia Maria
      Natalia Maria 

abramburika spune:
abramburika spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui bebelu86 Abramburica am inteles eu bine, sau azi e si ziua ta????   | 
Din pacate, da, am mai imbatranit cu un an azi
 . Babutaaaaaaaaaaaaa!!!
. Babutaaaaaaaaaaaaa!!!mamma bis - o fetita si
 39s de
 39s de 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic