Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(141)
Raspunsuri - Pagina 9
Foxy-le spune:
ABRAMBURIKA -
,,La multi ani'' cu sanatate, nastere rapida si usoara!
Adryii - ,,La multi ani!''
multe bucurii, sanatate tie si buburuzei tale! 
Neata (cica).
Doloress - bine ca ai vesti bune, in conditiile date. Iti doresc multa putere in continuare pentru puiul tau Kevin!
Bebelu' - aici in calendar e pe 29.12 Natalia, asa ca...poate iese. Ce zici, vrei? 

SIMO- felicitari, multa sanatate si recuperare rapida. 
Am fost si noi la moasa. Suntem ok, cu capsorul fixat pe pozitia de decolare, acum asteptam. Nu va zic cate kg am luat...

Dar am retentie de lichid si ala se va ,,scurge'' dupa nastere, asa ca... nu ,,miaun''![]()
Shubulina - stai calma, ca or termina ele o data si-o data!
36
KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului 
madalina_m spune:
Ralu, dar cat de lungi ai facut tampoanele, ca pungutele albastre de la Ikea sunt destul de lungi (au vreo 20 cm)?
De care fasa ai folosit:: cea rola din care tai cat iti trebuie sau din cea gata taiata (10X10 cm)?
33+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
mica_daria spune:
ABRAMBURIKA 

Happy 35+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
bebelu86 spune:
Mada am luat vata de la sensiblue care se rupe in bucati egale. fasa sterila de 20cm la rola, am taiat bucati cam de 35cm lungime. am pus 2 fasii de fasa un pic una peste alta, si pe diagonala 4 bucatie de vata. 2 sus, 2 jos. si am impachetat cum arata in pozele de pe mail. au iesit lungi de 30cm aprox, 6-7 latime si 2 grosime. din 2 pungi de vata din aia si o rola de fasa au iesit fix 10 bucati.
vezi cand pui vata, nu o pun 2 sus 2 jos, incearca sa le pui un pic una peste alta k sa nu se faca pe jumate. si sa curga pe mijloc.
sper k am explicat cum trebuie ![]()

Foxy eu ma gandeam sa nasc cel tarziu sapt viitoare
acu astept sa merg maine la control si sa vedem ce zice si medicu.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 15 zile pana la marea intalnire 
madalina_m spune:
Ralu, dar de ce atata graba mamico? Nu vrei sa petreci si tu Craciunul linistita? Sa iti priasca sarmaua si toba??? Mai tine buba acolo daca vrea sa stea!
33+ cu
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
angieangie spune:
Abramburikala multi ani si tot ce iti doresti sa se implineasca

bebelumai avem putin si soatem motatele si pt tine![]()

Angie
+33
bebe jucaus
bebelu86 spune:
mada am o presimtire k nu ma prinde craciunu cu burtica..chiar dc vreau... iti dai seama k dc vine mai dvrm, o sa cam
la toate bunatatile, mai ales dc voi ajunge la cezariana. dar noi sa fim sanatosi ![]()
deci de aseara, am o maaaareee pofta..
am fost la mega. si era un pustan inaintea nostra la casa cu o sticla de fruti fresh de gref. eu care nu beau, bai nene, cand am vazut sticla..zici k avea miere. m-am dus si mi-am laut si eu una maare de 2.5l si am baut-o p nerasuflate. si acu numai cu gandu la ea stau. cred k voi cobora sa imi mai iau una ![]()
deci cred k asrta e singura mea pofta mai nebuneasca. k in rest... nu am avut cine stie ce
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 15 zile pana la marea intalnire 
madalina_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina Acuma ca sa am si io ce face... Voi ce ziceti?Sa nasc pe Bogica de ziua mea sau e cam aiurea?Adica sa nu fie naspa pt el mai tarziu,cu sarbatorirea...Sau sa mai astept pana pe 15?Ziua mea e pe 11.Astia ai mei cica sa stau pana pe 15. 33+ cu ![]() Vineeeeee!!! +/- 30 zile Cu Dumnezeu inainte!Ana |
Shubu, eu nu cred ca Bogica va avea de suferit daca se naste in aceeasi zi cu tine, ci mai degraba tu. Pe el nu o sa il sari niciodata de la sarbatorire, dar de tine o sa mai uiti.
Noi suntem mai multi din familie sarbatoriti in iunie: eu, sotul, soacra si pana si pisica (stim exact data cand s-a nascut) si ma gandeam ca saracul Bobita se va naste in ianuarie si o sa fie singur ... asa ca m-am gandit sa ii pun nume de sfant Petru sau Pavel ca sa fie si el in iunie, a doua zi dupa mine (eu sunt pe 28).
33+ cu
numeioana spune:
La multi ani, fetele!! Cat pe-aci sa nasteti de ziua voastra
.
Sunt surprinsa sa aflu ca fasa aceea de tifon nu e sterila. Sau cel putin nu scrie nicaieri ca ar fi. Compresele sunt sterile, cele taiate bucatele, scrie si pe ambalaj. dar oricum, cred ca nu se intampla nimic... eu am folosit si la prima nastere si a fost ok... ce sa mai zic de mamele noastre care foloseau vata asa cum e ea...
mami de David si 38+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Mda... am mai cautat pe net si nu scrie la niciun producator ca ar fi sterila. Am gasit la una asta: "Fasa din tifon Sana este rulata si conditionata in ambalaj individual nesteril. " Probabil de-asta pe plagi se pune mai intai compresa sterila si apoi se infaoara cu fasa.
Banuiesc ca puteti lua (daca voi considerati necesar) si niste pachetele de comprese si le puneti in momentul respectiv pe tamponul deja confectionat, adica inainte sa-l folositi. Asta ca am vazut ca vreti sa le mentineti sterile.
Eu am folosit asa, doar cu fasa, v-am zis, si a fost ok.
mami de David si 38+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.